Grobodan Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Meni je Believe in Nothing najslabiji PL album ali i kao takav brise pod sa 99% svoje konkurencije. To su ti bendovi kao Amorphis i KD koji su jednostavno u svakom momentu najbolji. Quote
Descender Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 (edited) Pozdravlja Nick Descendera Jutros sam čitao i razočarao se. Sreća je pa se u vezi sa muzikom pita Greg, a njemu će ponovo pući kurac od metalčuge kad tad, pa će ovaj opet morati da nosi ajlajner i uske košuljice Ne sviđa mi se uopšte ta njihova potreba da se ograđuju od tih albuma, čuje se na njima savršeno da je to Paradise Lost, i ima na njima te trejdmark atmosfere koje ima i na drugim albumima (a kojih se nisu odrekli preko novina ). Upravo tako. Host visine mogu samo da sanjaju sa ovih nekoliko posljednjih metalnih albuma. Meni je Believe in Nothing najslabiji PL album ali i kao takav brise pod sa 99% svoje konkurencije. Hah, ko da sam ja napisao rečenicu! Edited September 29, 2015 by Descender Quote
Grobodan Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Jutros sam čitao i razočarao se. Sreća je pa se u vezi sa muzikom pita Greg, a njemu će ponovo pući kurac od metalčuge kad tad, pa će ovaj opet morati da nosi ajlajner i uske košuljice Nesto cisto sumnjam u to imajuci u vidu trenutno stanje ali nema ni veze. Quote
Descender Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Neće skoro, to je sigurno, ali nekad hoće, mark my words. Quote
sinkler666 Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Host je postao visina za mnoooge bendove i to iz vise zanrova,pa cak i za Depeche Mode koji su se te '99. provlacili kroz kontekst. Greg je jasno pokazao kojim su pravcem Martin Gore i Depeche Mode trebali da krenu nakon Songs of Faith and Devotion. Quote
Descender Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Krenula je evropska turneja. Setlista: No Hope in Sight Widow Gothic Terminal Tragic Idol Praise Lamented Shade Victim of the Past Enchantment Cry Out Beneath Broken Earth As I Die Requiem Return to the Sun Faith Divides Us - Death Unites Us An Eternity of Lies Say Just Words Čak 7 komada s novog. A evo ga i drugi dio intervjua: http://www.ghostcultmag.com/interview-part-ii-nick-holmes-paradise-lost-plague-within/ "When we started with EMI we hired Jane Seymour’s stately home to stay at while recording. We bought loads of studio equipment and had a chef and everything! It was great. That’s was the benchmark of success for us, you could get a fillet steak whenever you wanted! It was fucking ridiculous when I think about it but there was money in the industry and people bought albums! If you think its right or wrong, you get wrapped up in it because you have industry people telling you it would be a good idea. You can enter a different world easily. We did waste money on silly things and spent a fortune on booze! The bar bills were insane! It was a real cliché but we spent a lot of money on booze especially around the Host album!” We dipped our toes in the pool of rock stardom but we never plunged in. It was like being Metallica for a day but then it was gone again." Quote
sinkler666 Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 Vidi,vidi...Widow je opet na set listama. Slatkis!!!!!!!!!! Quote
sinkler666 Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 http://www.blabbermouth.net/news/paradise-lost-to-release-symphony-of-the-lost-2cd-dvd-in-november/ Quote
kuruz Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 We dipped our toes in the pool of rock stardom, but we never plunged in. It was like being Metallica for a day, but then it was gone again." svi žele da budu kao najveći Quote
sinkler666 Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 Paradise Lost su za metal muziku znacajniji od tamo neke Metalike. Quote
sinkler666 Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 (edited) Ovo je bolje od bilo cega sto je Metalika ikada napravila. A,pogotovo sva ta sranja koja pravi poslednjih 15-20 godina. http://www.youtube.com/watch?v=55XlIPzY5q0 Edited October 4, 2015 by sinkler666 Quote
Descender Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 Paradise Lost su za metal muziku znacajniji od tamo neke Metalike. Niko za metal muziku nije značajniji od Metalike. 3 1 Quote
HeLLsarma Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 I ja ga podrzavam, Paradise su sa Draconiac Times pokazali sta je kvalitet i metal! Da ne pricam o Shades Of God. :-D 2 2 Quote
In The Flesh Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 Draconian Times >>> Master of Puppets 1 1 Quote
Talvi Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 ajde za ovog montenigera znamo da troluje, ali vi se ostali dozovite Quote
sinkler666 Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 Shades of god je dosta potcenjen album racunajuci koliko se cesto(retko) spominje na forumima iako ja licno smatram da je revolucionaran za njih same a i za zanr uopste. Quote
Descender Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 ajde za ovog montenigera znamo da troluje, ali vi se ostali dozovite OR 2 Quote
Grobodan Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 Ovo je bolje od bilo cega sto je Metalika ikada napravila. A,pogotovo sva ta sranja koja pravi poslednjih 15-20 godina. Nemoj tako, od post Crni album smeca naravno da je bolje ali od toga je bolje sve ikad. Nije bolje od remek dela iz osamdesetih. 1 1 Quote
kuruz Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 šta pričaju ovi dobri ljudi ne možete stavljati u istu rečenicu PL i najveći metal bend svih vremena osim ako ne vidite radost u čišćenju bapskih govana 2 2 Quote
Recommended Posts