DragonHeart Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Pa, eto vise o tome znam nego li ti, i ako kao slusas i volis Gothic, a zna se da je za tebe to samo modni trend i nista vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Drzao sam se teme, jer je istina da je Paradise Lost u svojoj karijeri izmijenjao vise stilova, a sto se tebi to ne svidja, ja tu ne mogu nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 To da li je modni trend, ili ne, ostavi meni na cast. 8) Uff, ti znas vise od mene? Ao, nisam isxomlexirana, i necu da se svadjamo oko toga ko bolje zna. Ja sam tebi uvijek davala podatke vezane za bendove ovoga tipa, tako da sto god znas o ovome, znas preko mene ( uglavnom ). Nece o ovome vise, ovo je vec licne prirode, i nema veze sa ovom temom. I, na kraju-VOLIM PARADISE LOST,i zavrsena prica. Eto tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Prvi put sam cuo Paradise Lost kad ti nisi ni za sebe znala Hvala sto si me "prosvijetlila" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Pa, jbg, stariji si od mene, to je logicno. Ipak kad sam se ja rodila, ti si imao 12 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Zato i kazem da ne mozes ti koja nepune dvije godine slusas Metal (citaj: Gothic) da mi pricas o ovoj muzici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Ao, ma qliram, zaista, ovo nije vrijedno ikakve rasprave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Ih, vidim kako kuliras... Sva si se uspanicila na ono sto sam rekao za Paradise Lost, pa kad ponestane argumenata onda kao kuliras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Ne kapiram, zbog cega se spustas na nivo koji je slican nivou likova sa "Brljok" foruma? Ista prica kao sa njima... Provokacije, i ponegdje iznosenje "prljavog vesa". Ne bi bilo fino, da malo ja "razvezem jezik". Ostavi se provokacija. Valjda nisi toliko povrijedjen zbog svadje, i toliko ogorcen, da moras da se javno prepucavas? Zao mi je sto je ovo van teme, ali, jbg, oko za oko, zub za zub... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Kao prvo, neki likovi sa "Brljok" foruma su ti bili drustvo, a i redovno si postovala tamo i pravila nered, tako da ja veze sa tim nemam. Drugo, ne znam o kakvom "prljavom vesu" pricas... Komentarisao sam Paradise Lost, a da tvoju licnost nisam uvrijedio, tako da opet umisljas sto ti nije strano. Ja s tobom nisam u svadji, vec si to ti sa samom sobom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 To da li je modni trend, ili ne, ostavi meni na cast. Eeee, tvoja cast... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deer hunter Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Kao prvo, neki likovi sa "Brljok" foruma su ti bili drustvo, a i redovno si postovala tamo i pravila nered, tako da ja veze sa tim nemam. Drugo, ne znam o kakvom "prljavom vesu" pricas... Komentarisao sam Paradise Lost, a da tvoju licnost nisam uvrijedio, tako da opet umisljas sto ti nije strano. Ja s tobom nisam u svadji, vec si to ti sa samom sobom JEBO VAS SKRNAVNI BRLJOK LOZHACHI JEDNI!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Za sve neupucene, iskoristicu priliq da se predstavim, i ako vec mnogi znaju ko sam... Dakle, ja sam famozna "Dark Siren" sa "Brljok"-a. Ja glavom, i bradom-Mina Karadzic iz Podgorice, ona crvenokosa, sto nosi majicu Paradise Lost-a, hahaha... Sto je u nekakvoj jebenoj shemi sa covjekom po imenu Vladimir Lalic, ona sto je svi napadaju sa tog jebenog, raspalog foruma, sto je sama busila pupak 4x... Aooo, ajte svi mrs. Btw, rekoh li da volim Paradise Lost?! 8) Gothic Metal, Gothic Metal, Gothic Metal................ Ne zamjerite mi, malo sam... ... ... Emotivno popustia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Odlicno si pretstavila sebe, pogotovo u zadnjoj recenici Kako covjek moze biti velika budala, to je strasno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Alo, kralju, ostavi me na miru. Mislim da se veliki broj postova, s ove teme teme, treba pobrisati. Moderatori, razmislite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Sto se stidis onog sto si napisala, pa sad trazis da ti se brisu postovi Izlupetala si se propisno, kao i na "Brljok" forumu svojevremeno, sto je rezultiralo da budes sa istog odstranjena, a i sa ovoga ces kako si krenula, sve svojom zaslugom. I, jos nama ovdje kazes "mrs"... Nismo ti mi krivi sto si takva. Ako ti se ne svidja ovaj forum, pronadji neki drugi, gdje ce te ljudi shvatiti... ali, bice ti to tezak posao, kao i uvijek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale_Enchantress_Of_The_Night Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Zar ovde ne bi trebalo da bude reci o Paradise lost a ne o tome ko treba da bude odstranjen sa foruma, a ko ne?? Ako je nekom jos uvek uopste interesantno da prica o ovom bendu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Ko je raspolozen za pricu o bendu, tu sam... Sve ostalo otpada. Provokacije qliram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Meni je interesantno da pricam o Paradise Lostu i volela bih da pricam o njima o kompetentnim ljudima. Eh, da mi je neka luda sreca da na ovom yu metalu postanem moderator....Ovaj bend sam 2 puta uzivo gledala, 1996. i 2005. i volela bih da ih vidim bar jos jednom. Ove godine sam uradila i intervju sa gregorom, upoznala sve clanove benda, sedela do kasno u noc sa njima i pricala o svemu i svacemu... I pored svega, jadno mi je sto citam izjave pojedinih clanova foruma, koje po svojoj sadrzini pronalaze mesto jedino u Skandalu. UZAS!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Meni je zao sto sam mnogim postovima, presla van teme, ali bila sam isprovocirana. Ne znam da li je potrebno vise pisati o tome, koliko volim ovaj bend, i koliko mi znaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Pa onda se vrati i sama izbrisi svoje postove, provokacije zaboravi, ne moras na njih da odgovaras ili ucini to preko pp-a. Stvarno mi je degutantno to iznosenje privatnosti na forumu... Dakle, vratimo se na PL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[dressed_to_kill] Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Ne zamjerite mi, malo sam... ... ... Emotivno popustia Ne samo emotivno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Paradise Lost... Pa, ikone Goth Metala. Legende. Ne prevazidjeni su. Mogu ih slusati bez obzira na moje raspolozenje, uvijek mi dobro dodju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[dressed_to_kill] Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Koliko puta to cusmo od tebe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 jbt, sjebali ste temu vasim mutavim i bednim svadjama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts