Nisko_Se_Mazim Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Teshko da je Lost Paradise death album. To je chist doom Tacnije,mesavina doom-a i gothic-a.... Ne vidim po cemu je Lost Paradise los album-iako je to stvar ukusa,on je daleko najdublji i najmracniji,a i vokal je dobar-u grind fazonu.... Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 grinding gothic doom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephistophilus Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Da li je moguce da su Paradise Lost svirali i nisu svirali Gothic? lol Pa sta su onda svirali? Taj album, ako mi nije omiljen, jeste medju prva 3 omiljena. Savrsen album, do kraja.... Lost Paradise = Tacnije,mesavina doom-a i gothic-a.... Po cemu su albumi Lost Paradise i Gothic gothic metal albumi?? Ako to nije death-doom onda je Britney black metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 ..u svima trazim te ja, tvoj dodir ili glas nesto da me podseti na nas.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Kakva je sad to vest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 izgleda da je mladjani Zli Duh otkrio cari opojnih sredstava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 hahahahahah @marcomanov post Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Izgubljeni Paradajzi su tipican primer kako neki dobar bend posle dva odlicna albuma(Paradise Lost i Gothic)napravi zakret za ceo krug i izbaci gomilu polu-prosecnih albuma(da ne kazem nesto teze) Skoro pa preslikana situacija kao kod Therion-a.... Prva dva albuma od PL-a su mi zaista odlicna,a ostali-neka hvala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 da, totalno su izdali grind na kasnijim albumima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amy_mccoy Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Izgubljeni Paradajzi su tipican primer kako neki dobar bend posle dva odlicna albuma(Paradise Lost i Gothic)napravi zakret za ceo krug i izbaci gomilu polu-prosecnih albuma(da ne kazem nesto teze) Skoro pa preslikana situacija kao kod Therion-a.... Prva dva albuma od PL-a su mi zaista odlicna,a ostali-neka hvala... slazem se u svemu, samo... meni je Therion oduvek bio bzvz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Odlicni albumi od Therion-a su prva tri(zakljucno sa Ho Drakon Megas koji je ustvari EP) Za ostale vazi konstatacija kao i za PL-skroz su razvodnili svoju(u pocetku)odlicnu muziku i postali slatkasti sa tendecijom da se svide sirokim masama i da namaknu lovu,postavsi tipican bend za klincadiju bez ikakve dubine i vrednosti... Slican razvojni put su prosli Lacrimas Profundere,Theatre Of Tragedy i Nightwish.... Uzas,jer se ova pojava sve vise siri u poslednje vreme..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Stvarno je "Icon" super album! Nisam ga cuo 10 godina i setih ga se i slusam ga i bas je dobar! Ne mogu da razumem da se nekome vise dopada "Ho Drakon Ho Megas" ili "Beyond Sanctorum" nego, recimo "Lemuria" ... Meni to ne ide u glavu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Extra bend...jedan od mojih omiljenih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Princess Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 (edited) Dobri su...Dobro,ne svidja mi se sve shto su uradili,ali imaju mnogo pesama koje se ne mogu da zaobidjem.Pogotovo prvi albumi. Edited November 10, 2006 by Dark Princess Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 @krang mogu li samo da pitam kakav crni grind? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 a i vokal je dobar-u grind fazonu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 jok..vokal je cist doom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Ne mogu da razumem da se nekome vise dopada "Ho Drakon Ho Megas" ili "Beyond Sanctorum" nego, recimo "Lemuria" ... Meni to ne ide u glavu ... Zato sto ne razumes da postoje fanatici, kojima je death metal period mnogo bolji od nekog muckanja sa klasikom. Ja postujem i jedan i drugi period benda, a ne volim preterano ni jedan ni drugi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Me too... Meni Therion nikad nije niti ce biti "must have" Za mene je to samo "jos jedan metal bend" uostalom kao i Izgubljeni Paradajzi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 meni su Icon i Draconian neverovatne ploce...slusam ih i dan danas bar jedanput nedeljno...steta sto nisu nastavili u tom stilu ali nije ni ovaj los... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Me too... Meni Therion nikad nije niti ce biti "must have" Za mene je to samo "jos jedan metal bend" uostalom kao i Izgubljeni Paradajzi... Ruku na srce, "Lost Paradise" je potpuno osrednji death metal album. Pametno su uradili sto su se presaltali na doom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Pa dobro osrednji ne znaci i los-ja bi rekao da je cak i prilicno dobar,ali to zavisi i od ukusa... Death?Ne bi rekao,previse sporo za death,tesko je dati definiciju,ali najpribliznije bi bilo da je to doom sa primesama gothic-a Prvi album je mracan i depresivan i...spor i sve me to zajedno sa vokalom upucuje na doom :-) Mada cesto klasifikacija zanrova pada u vodu kod nekih(citaj vecina) bendova a i nezahvalno je.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Je l' mi pricamo o istom albumu? "Lost Paradise"? Ono je totalni death. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Da da-Lost Paradise Ma doom je :-) Svako ga izgleda dozivljava na svoj nacin-inace,to je jedini album u bas tom fazonu,vec je Gothic dosta drugaciji.... PoZ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Ako paradise lost nazivaju ocevima "gothic metala"..onda je logicno da je album gothic metal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts