Misantrophil Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 ove nove stvari mi onako,prosek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleisterCancer Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 @ overkill_vs : HVALA PUNO ZA NOVE PESME! Odlicne su. Veoma mocno zvuce. @ AleisterCancer : Super! Ja slusam PL vise od 10 godina, i takodje imam dosta stvari od njih. Imam celu diskografiju do sada, s obzirom da sam skinuo sada i The Enemy ( mada moram i njega kupiti na originalu ). Zanima me da od njih nabavim zanimljive video zapise. Mozemo da napravimo razmenu kataloga nase PL kolekcije pa da razmenimo nesto. A moramo negde i da nabavimo neki snimak iz SKC-a. Valjda ima neko. Posalji mi katalog sto pre,pa cu i ja tebi svoj.Sto pre!!!!!!!!!!!!!!!!! Unapred se radujem saradnji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 I meni su nove stvari prosek... Npr. Beneath Black Skies ima onaj jedan deo gde je muzika super, ali mi je celokupni paket prosecan... Toliko posle ovo malo slusanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 meni su obe vrh...ali bash su mi extra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Pojavio se i album. Mrzi me da tražim link. Nađite ga sami! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Ja ga skidam sa privatnog torrenta. Utisci kad ga dobro preslusham. Ako je ceo kao singl ondaK joj. Salim se, nije loshe samo je dosta old school (to me malo smara_. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 WOW! Molim te, molim te! Kada skines album, postavi ga negde za skidanje, molim te, ili da ga razmenimo preko soulseeka, molim te, ako moze jos veceras, JAO! Uf, euforija. Sta cu, mnogo volim PL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleisterCancer Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 WOW! Molim te, molim te! Kada skines album, postavi ga negde za skidanje, molim te, ili da ga razmenimo preko soulseeka, molim te, ako moze jos veceras, JAO! Uf, euforija. Sta cu, mnogo volim PL. Novi album ti izlazi tek u maju a ja cu ga verovatno imati dan posle,tako da nema frke. Nego,hocemo li razmeniti kataloge ili ne? Ja bi to sto pre,jer me interesuje sta bi ti to mogao imati od PLa da ja mozda nemam. Imas li ti,ustvari sve njihove originale? Posto ja nemam ni jedan,interesuju me skenovi kompletnih omota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Novi album ti izlazi tek u maju a ja cu ga verovatno imati dan posle,tako da nema frke. Nego,hocemo li razmeniti kataloge ili ne? Ja bi to sto pre,jer me interesuje sta bi ti to mogao imati od PLa da ja mozda nemam. Imas li ti,ustvari sve njihove originale? Posto ja nemam ni jedan,interesuju me skenovi kompletnih omota. Ma, i ja cu ga kupiti na originalu kad izadje zvanicno, ali sam nestrpljiv da ga cujem sada, odmah! The Enemy singl mi se bas svidja. Mislim, ja mnogo volim One Second i Host period, ali volim i kada zasviraju njihov old school PL trademark sound. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleisterCancer Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Ma, i ja cu ga kupiti na originalu kad izadje zvanicno, ali sam nestrpljiv da ga cujem sada, odmah! The Enemy singl mi se bas svidja. Mislim, ja mnogo volim One Second i Host period, ali volim i kada zasviraju njihov old school PL trademark sound. Potpuno se slazem sa tobom.Paradise Lost su ipak metal bend i to bi trebali i ostati. No to su i oni sami shvatili pa su nam podarili poslednja dva (Sad vec i tri) prava Gothic Metal albuma. Nemojte me pogresno shvatiti ali u moru nekih novih kvazimetal bendova (Lacuna Coil,Nightwish,Tristania...)Paradise Lost su pravi biser. Nemam nameru da vredjam fanove navedenih bendova ali sagledajmo cinjenice,PL su pioniri Gothic Metala i to nista ne moze promeniti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma, i ja cu ga kupiti na originalu kad izadje zvanicno, ali sam nestrpljiv da ga cujem sada, odmah! The Enemy singl mi se bas svidja. Mislim, ja mnogo volim One Second i Host period, ali volim i kada zasviraju njihov old school PL trademark sound. Potpuno se slazem sa tobom.Paradise Lost su ipak metal bend i to bi trebali i ostati. No to su i oni sami shvatili pa su nam podarili poslednja dva (Sad vec i tri) prava Gothic Metal albuma. Nemojte me pogresno shvatiti ali u moru nekih novih kvazigothic bendova (Lacuna Coil,Nightwish,Tristania...)Paradise Lost su pravi biser. Nemam nameru da vredjam fanove navedenih bendova ali sagledajmo cinjenice,PL su pioniri Gothic Metala i to nista ne moze promeniti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Nightwish nisu Gothic, samo da se zna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Meni veoma intrigantno zvuci. Vokal je nesto visi, ima bas starih dobrih krljackih rifova, ali i goticharskih violina i klavira, nesto soprano vokala, elektronika je bogu hvala potpuno nestala Neki momenti me podsecaju na zlatne icon/draconian times dane, ali ima dosta novih momenata. Kad sam cuo pocetak "Prelude To Descent", momentalno sam se usr'o od srece, mada ta pesma recimo malo podseca na Sentenced ... neki momenti mi lice cak i na Katatoniu ... Na prvo slusanje su utisci stvarno fenomenalni, sto se stila svirke tiche, a malo vise slusanja ce pokazati pravi kivalitet pesama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Samo neka je nestala prokleta elektronika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkill_vs Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Paradise Lost - In Requiem (2007) 01 - Never for the Damned 05:02 02 - Ash & Debris 04:16 03 - The Enemy 03:39 04 - Praise Lamented Shade 04:03 05 - Requiem 04:25 06 - Unreachable 03:39 07 - Prelude to Descent 04:12 08 - Fallen Children 03:38 09 - Beneath Black Skies 04:13 10 - Sedative God 03:59 11 - Your Own Reality 04:03 http://rapidshare.com/files/26867405/PL-IR7.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Nesto su kratke pjesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrvenaBestija Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Treba uvece da mi stigne novi album , ne mogu da docekam da cujem!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Javi utiske, ali tek posto ga nekoliko puta preslusas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Evo skida se brzinom od 120kbps...jedva cekam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Nekako ne ulazi u vuglu na prvih par slushanja..ali se vidi da je album odlican i da su stvarno uspeli na trenutke da se vrate u najbolji period... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Cudan album, u pozitivnom smislu. Definitivno nije za kapiranje na prvo slusanje. Ovaj album treba polako otkrivati. Ja cak ne mislim da ima mnogo starih elemenata. Ima ih, ali ne koliko ih ljudi potenciraju. Meni vise privlace paznju dosta novih (za PL) ideja i aranzmana. Vrlo zanimljivo. Ima dosta dobrih momenata na gitarama i vokalima. Ali, jedno je sigurno... album je skroz u metal fazonu. Ovaj album je vise nabijen metal melodijama i od Icon albuma. Ovde se nalaze i gothic metal i trash metal i old school metal melodije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Sedative God je extra stvar...super je album..iz svakog slushanja sve je bolji i bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Never for the Damned je fenomenalna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Ovde se nalaze i gothic metal i trash metal i old school metal melodije. Hoces reci "tHrash"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Hoces reci "tHrash"... Da,da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solitude Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Odusevljen sam albumom,na ovu promjenu se cekalo godinama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts