Descender Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Upravo preslusah i naslovnu. Jako dobro, s tim sto mi je As Horizons End ipak za nijansu bolja.... Na prvi pogled izgleda mi da ce album biti bolji od In Requiem, sve zvuci dosta svjeze i raznoliko, sto je i najvaznije... Obecavajuce, jedva cekam turneju... Quote
Talvi Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Omot je Watain-ovski all the way , a pesma je Quote
morbid god Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Sad procitah na Watain temi, i stvarno je kover religiozno black metalski. Da ne znam, rekao bih da je u pitanju DSO, Funeral Mist, Marduk, Sinod, Watain.. Quote
Pavao Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Cover je slika od njemačkog autora Hansa Holbeina the Younger-a iz 16. stoljeća. Dakle, nije nikakav moderni artist. Quote
morbid god Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 (edited) Pretpostavio sam odmah da je u pitanju neki srednjevjekovni slikar. edit: da ne spamujem slikama - evo serijala iz Dance of death, tu ima dosta interesantnih slika za sve poklonike macabre stila Edited July 29, 2009 by morbid god Quote
Ајлин Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Au.. ako je tačno što kaže Natalija Šraf, da je "kombinacija svih njihovih albuma" biće vrh. Mogla bi ih gledati ponovo nadam se da će biti parica za Zg. Quote
KinSlayer Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Svidja mi se ovo sto cujem. Obecava... Quote
vudun Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 ''As Horizons End'' ми се јако допада, што се не може рећи и за ''Faith Divides Death Unites Us''. Прилично досадњикава песма... Омот ми се уопше, али уопште не свиђа. Штета, прекинули су серију лепих кавера, али то и није тако важно. Не знам шта да кажем, видећемо на шта ће личити нови албум. Претпостављам да ће бити у рангу са ''In Requiem''. Quote
Descender Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Ja nekako imam utisak (ili se nadam) da ce ipak biti malo raznovrsniji nego In Requiem. Quote
crusader84 Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Može i to , mada sam ja mislio na ovaj dan pauze između Krakova i Sofije. Pitanje samo da li bi stigli iz Poljske za 1 dan,a i nešto mi se čini da tu pre može da uleti Budimpešta. Čudno da nema Mađarske (a ni Grčke) na spisku. Sad ih ima, dakle definitivno možemo da se oprostimo od koncerta u Beogradu. Quote
Descender Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Ma mogli smo davno, niko nije ni razmisljao da ih dovede ovamo... Quote
Prometheus Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 (edited) Fri 16th October 2009 Principal Club - Thessaloniki, Greece Sat 17th October 2009 Gagarin club - Athens, Greece Zašto neko ne pokuša da ih dovede??? Kad je već decembar zauzet, zašto se ne iskoristi ovaj oktobar??? Pa idite poslušajte nove pesme! Ako i to nije dovoljno da se dovedu.... Sigurno bi bio pun SKC. Ljudi su željni nečeg kvalitetnog, posle dužeg vremena Edited August 17, 2009 by Prometheus Quote
Buddha Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 i da je novi album bolji od Draconian Times-a, to opet nije dovoljno ni ljudima ovde da dodju ponovo da ih gledaju, a ni organizatorima da ih opet dovode, kako vam nije jasno... Quote
Descender Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Tacno tako. Zato pravac Zagreb i to je to. Quote
Defunctus Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Predgrupa Samael!!! Jedva cekam koncert... Quote
Descender Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Oho, Samael, jos jedna vrhunska vijest! Bice koncert za pamcenje! Quote
vudun Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Ovi iz Samaela treba da budu presrećni, privilegija je biti predgrupa kraljevima depresivnog zvuka. Quote
F4R15 Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Unchaining the thing thats holding me down And its frustrating, the pressures getting me down And its trying to live with a bad decision every day Its a fever thats eating away in search for a fast release Quote
Defunctus Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Sad je i zvanicno...predgrupe su Samael i Ghost Brigade. Quote
Geralt of Rivia Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Okacena "The Rise Of Denial" na space: http://www.myspace.com/paradiselostuk solidna pesma...podseca dosta na starije stvari. Quote
druželjub Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 mene uopšte ne podseća na starije stvari jer mi je ovo nešto potpuno novo kod njih najžešća do sad.. poginućemo u zagrebu Quote
Recommended Posts