vudun Posted November 24, 2003 Report Posted November 24, 2003 "Icon" im je definitivno najbolji album .....ali MNOOOGOOO su se izpozerisali _po tom pitanju su zeznuli i Metaliku a: a: Quote
Tailgunner Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 Довољно је да пустите песму "World pretending" и да схватите да Paradise Lost нису изгубили ама баш ништа променом имиџа. Као што рекох, оно главно, она убитачна меланхолија која носи овај бенд годинама је из албума у албум све јача и јача. Ипак, Draconian нема премца! a: Quote
lui Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 Jedini album koji mi se svidja je gothic koji je apsolutno remek delo.Ostali albumi imaju po neku dobru pesmu ali su generalno losi. Quote
Cosmic Sailor Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 Zadnji album me je potpuno odusevio!!!! Krenuli su istim putem kao Amorphis, i mislim da je ovaj fazon daleko kvalitetniji i mracniji nego raniji. (Mislim na onaj sa pocetka rada banda). Ljudi se uopste nisu prodali! Kao vino, sto je starije to je bolje! Poslusajte samo pjesmu No Celebration. Apsolutno fenomenalno! Jedan od najboljih albuma koje sam cuo!!! Veliki pozdrav za Bora 100's i Violatora!!! Quote
Dragon Lord Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 dobri su dobri su, jos jedan dokaz da se black pravac gasi jes! ista fora sa Amorphisom One second, Symbol of life, Believe in nothing rokaju!Samo tako Quote
Night_Blade Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Nekad velik bend al sada samo blijeda kopija davno dobro odradjenih albuma. Quote
Dolly Posted December 25, 2003 Report Posted December 25, 2003 meni jako drag bend jer sam uz njih na neki nacin odrasla!!! savrseni su i sve te promene kroz albume ...obozavam ih, i imam osecaj da me ni na tren nisu razocarali! Quote
tragedy Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 evo ga paradise lost jeah! iskopah ga na 3oj strani Quote
Woodcutter Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 Recimo,meni se mnogo svidja ``Believe In Nothing``.Album je odlicno odsviran,i ima dobro uklopljene electro efekte!Lak je za slusanje a opet ima groova!Kao sto je neko pomenuo,``Symbol Of Life`` je totalno ok!Ima zestine,i vratili su se malo korenima,ali opet,dosta je moderno!Paradise Lost nikako nije Metalica 2!!!Ne znam odakle nekome takav zakljucak.PL su institucija!Ne lice ni na koga!!! Quote
tragedy Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 ako si slusao ranija izdanja i ono sta je ustvari PL skontaces da su ipak bili inspirisani CATHEDRALOM inace ubijaju najjaci album d.times a ostalivrhunski su prva 4 a ovo posle mi je prolitano zestoko,pogotovo ONE SECOND HOST nmecu ni da pominjem ps-mi sviramo AS I DIE i TRUE BELIEVE Quote
Agarth Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 Aaaaaa, ne, Cathedral je ipak sasvim drugačija priča. Čak je i nastao nekih dve-tri godine posle PL-a, a i generalno oba benda međusobno nemaju mnogo sličnosti iako su tada oba bila doom metal. Isti žanr, ali na totalno različite načine. Uzgred, o Paradise Lostu nikada nisam imao neko baš izgrađeno mišljenje, ali mi se zasigurno ova poslednja tri albuma ne dopadaju. "Symbol Of Life" je u principu...sranje! Volim "One Second" i "Gothic", a možda sam i jedan od retkih freakova kojima je "Lost Paradise" najviše puta preslušavan album iz PL opusa. Za ostale albume nemam baš mnogo entuzijazma da ih češće slušam... Quote
Woodcutter Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 ako si slusao ranija izdanja i ono sta je ustvari PL skontaces da su ipak bili inspirisani CATHEDRALOM inace ubijaju najjaci album d.times a ostalivrhunski su prva 4 a ovo posle mi je prolitano zestoko,pogotovo ONE SECOND HOST nmecu ni da pominjem ps-mi sviramo AS I DIE i TRUE BELIEVE Draconian Times je definitivno najbolji album poslednjeg ``pravog`` P.L.-a!Nego,kako se zove tvoj bend?I Consecration(ex The Lack Of Motivation),je obradjivao par pesama P.L.-a!Dobro su ih svirali,pa bi hteo da cujem kako vase obrade zvuce Quote
Grobodan Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 Eh,Paradjz....nekad fenomenalani,sad...kita.Imam sve do One Second,vrhunski,a ovo posle... Inace,jedan od prvih metal bendova koje sam poceo da slusam,pa su mi bas dragi. Quote
Kveld Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 Aaaaaaaaaaahhh zivot je tezak!!!!! .......upravo slusham Shades of god ...nego , ja nisam mrdnula dalje od Icon-a i Draconian times-a chega se otvoreno i iskreno stidim ..ali imam namere da malo vishe prouchim PL Quote
Vitamin K Experience Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 Nabavite DVD (DivX) "Evolve" gde se lepo vidi kako su se razvijali do "One Second". Preduslov da zavolite sve njihove faze je da ne budete doomster po defaultu. Treba biti malo širih shvatanja za kompletan opus PL-a. Ne, ni u kom slučaju nisu pozeri, samo su inteligentni. Quote
Dreadful_Glare Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 Necu da serem previse samo da napomenem da pesma True Belief ima za mene veliki emotivni znacaj. Quote
tragedy Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Necu da serem previse samo da napomenem da pesma True Belief ima za mene veliki emotivni znacaj. HA HA MI JE SKIDAMO CIM ZAVRSIMO DEMO Quote
Mr_Deadic Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 To kraljevi. Jedva cekam to a cujem. Paradise Lost je za mene jedan od najboljih bendova. Imam sve od njih. Jes da su malo popustili poslije Draconian Times-a ali opet, je to Paradise Lost... Quote
m. Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 paradise lost je za mene band tipa napravimo dvije super pjesme i imamo album (ostalo cehemo nesto smuckati)...i posto imaju dosta materijala,imaju i dosta onda dobrih stvari. na zadnjim albumima puno se miksanja s elektronikom osjeti,ali fine melodije uvijek prolaze Quote
m. Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 (edited) ali dragi su oni Edited September 18, 2004 by m. Quote
Mr_Deadic Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 paradise lost je za mene band tipa napravimo dvije super pjesme i imamo album (ostalo cehemo nesto smuckati)...i posto imaju dosta materijala,imaju i dosta onda dobrih stvari. na zadnjim albumima puno se miksanja s elektronikom osjeti,ali fine melodije uvijek prolaze STFU Quote
Dead on Arrival Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 Iskreno.....nisam ih puno slushala...... ..ali dopao mi se Draconian Times,iako imam i Shades of God i Lost Paradise i Gothic.........vishe mi se svidja DT........... Quote
Jester 666 Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Necu da serem previse samo da napomenem da pesma True Belief ima za mene veliki emotivni znacaj. Brate/sestro, upravo tako. Zapravo trebala bi da ima na svakoga ko je zaista metalac. Jedan od 5 all time omiljenih bendova. Mada malo su skenjali stvar sa Host i Believe In Nothing. Popravili su se sa Symbol Of Life, ali imm utisak da `lutaju`... Quote
nox Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 88 Za mene su pored Moonspella, najznacajniji metal bend, i u mnogome su formirali moj muzicki ukus.Zasto bih imao nesto protiv ubacivanja elektronike?Inace slusam dosta elektronike, samo pazim da bude mracna;po meni su od One Second naovamo vise skrenuli ka gothicu nego ka industrialu.Ljudi evoluiraju, pa tako i njihova muzika.Novi album ce izaci uskoro, a obecali su da ce biti najtezi koji su dosad uradili;zvace se ''Paradise Lost'', u cast prvog albuma. 88 Quote
Recommended Posts