Talvi Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Koliko sam vidio ulaznica za ZG kosta oko 20 eura, sto i nije puno imajuci u vidu da u paketu idu Samael i PL. Da li to znaci da u lijepoj njihovoj imaju metal publiku sa sofisticiranijim ukusom ili da imaju znacajno veci standard ili sta vec? Da i da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
druželjub Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Citam razne komentare ovde vezano za (ne)mogucnost koncerta PL u Beogradu. Ljudi navode razne razloge zasto koncert ne bi uspio: - Kazu ljudi su vec gledali PL 2005. (kad je bio napunjen SKC), pa samim tim nece ponovo (!?) Po meni glupo receno jer ja npr. ako gledam koncert nekog benda i odusevim se - jedva cu cekati da ponovo vidim taj isti bend (Block Out sam npr. gledao x puta). - Kazu da bi koncert bio neisplativ za organizatora jer su PL skup bend a poseta bi bila losa itd. Pitam ja po kojoj racunici ce onda biti isplativ koncert organizatoru u Zagrebu? Koliko sam vidio ulaznica za ZG kosta oko 20 eura, sto i nije puno imajuci u vidu da u paketu idu Samael i PL. Da li to znaci da u lijepoj njihovoj imaju metal publiku sa sofisticiranijim ukusom ili da imaju znacajno veci standard ili sta vec? - Kazu da je sad ponuda koncerata daleko veca i bolja nego te 2005. i da eto moramo da kalkulisemo i vagamo na koji koncert bi otisli. Kod nas je ponuda koncerata bendova sa doom/sludge/experimental prizvukom mnogo losija nego npr. u Zagrebu (Sun, Isis, Church Of Misery,PL...) - samim ti ljudi koji slusaju takvu muziku (sa ovog podforuma)ovih godina nisu imali skoro ni jedan koncert za pogledati. Vec moraju da idu u Zagreb. Sreca bozija pa ce nam ukinuti vize da ne moram vise da cekam i nadam se da ce ovde dovesti neki bend po mom ukusu. potpisujem + svako ko je bio na paradise lost (+orphaned land) 2005. dobro se seća koliko je taj koncert bio jeftin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Jednostavno ne postoji organizator koji bi ih doveo i to je to.Da je Legacy u staroj formi,ne sumnjam da bi ih gledali sigurno,ali takvo je stanje sad da ne mogu ovo da organizuju...a ljudi iz Tera Nostre ne slusaju ovu muziku i oni su orjentisani na power/heavy bendove...Sve u svemu,sansi da dodju kod nas prakticno da uopste nema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Citam razne komentare ovde vezano za (ne)mogucnost koncerta PL u Beogradu. Ljudi navode razne razloge zasto koncert ne bi uspio: - Kazu ljudi su vec gledali PL 2005. (kad je bio napunjen SKC), pa samim tim nece ponovo (!?) Po meni glupo receno jer ja npr. ako gledam koncert nekog benda i odusevim se - jedva cu cekati da ponovo vidim taj isti bend (Block Out sam npr. gledao x puta). - Kazu da bi koncert bio neisplativ za organizatora jer su PL skup bend a poseta bi bila losa itd. Pitam ja po kojoj racunici ce onda biti isplativ koncert organizatoru u Zagrebu? Koliko sam vidio ulaznica za ZG kosta oko 20 eura, sto i nije puno imajuci u vidu da u paketu idu Samael i PL. Da li to znaci da u lijepoj njihovoj imaju metal publiku sa sofisticiranijim ukusom ili da imaju znacajno veci standard ili sta vec? - Kazu da je sad ponuda koncerata daleko veca i bolja nego te 2005. i da eto moramo da kalkulisemo i vagamo na koji koncert bi otisli. Kod nas je ponuda koncerata bendova sa doom/sludge/experimental prizvukom mnogo losija nego npr. u Zagrebu (Sun, Isis, Church Of Misery,PL...) - samim ti ljudi koji slusaju takvu muziku (sa ovog podforuma)ovih godina nisu imali skoro ni jedan koncert za pogledati. Vec moraju da idu u Zagreb. Sreca bozija pa ce nam ukinuti vize da ne moram vise da cekam i nadam se da ce ovde dovesti neki bend po mom ukusu. potpisujem + svako ko je bio na paradise lost (+orphaned land) 2005. dobro se seća koliko je taj koncert bio jeftin Takođe se u potpunosti slažem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Jednostavno ne postoji organizator koji bi ih doveo i to je to.Da je Legacy u staroj formi,ne sumnjam da bi ih gledali sigurno,ali takvo je stanje sad da ne mogu ovo da organizuju...a ljudi iz Tera Nostre ne slusaju ovu muziku i oni su orjentisani na power/heavy bendove...Sve u svemu,sansi da dodju kod nas prakticno da uopste nema. Upravo ovo što je rekao Danko. Zbog toga mislim da nema poente ta incijativa na forumu vezana za dovođenje PL. Voleo bih i ja da dođu, ali realnost je druga stvar, pošto nema organizatora koji bi ih doveo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypsetb Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Nikada ovo ne radimo, ali stvarno mi je zao da gledam sve ovo:). Cisto da napomenem, mi radimo sve gdje ima racunice . Dakle niti jedan zanr ne favorizujemo, druga je stvar sto ovdje ljudi vole heavy/power, pa se za te dogadjaje proda navise ulaznica. Dakle PL, je 90% potvrdjen za Beograd, cekamo samo date. I ako mene pitate to ce biti rasprodat koncert, jer tako nesto odavno nismo imali kod nas. Pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Eto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Jel to nova turneja bez Samaela?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Odlichno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Nikada ovo ne radimo, ali stvarno mi je zao da gledam sve ovo:). Cisto da napomenem, mi radimo sve gdje ima racunice . Dakle niti jedan zanr ne favorizujemo, druga je stvar sto ovdje ljudi vole heavy/power, pa se za te dogadjaje proda navise ulaznica. Dakle PL, je 90% potvrdjen za Beograd, cekamo samo date. I ako mene pitate to ce biti rasprodat koncert, jer tako nesto odavno nismo imali kod nas. Pozz Svaka cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 + svako ko je bio na paradise lost (+orphaned land) 2005. dobro se seća koliko je taj koncert bio jeftin to, i lika u metalnoj majici :haha: @ostatak teme i razresenje iste: hahah super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Jessssssssssssss!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Faking bladi heljea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Valjda ce se do tad Greg pridruziti bendu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Svaka vam cast za ovo! Nisam to ocekivao, cak sam bio ubijedjen da nema nikakve sanse da ih u dogledno vrijeme vidimo kod nas, ali drago mi je sto se pokazalo da grijesim.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 NEKA PREDGRUPA BUDE ORPHANED LAND MOLIM VAS :haha: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Mnogo mi je drago što nisam bio u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NullPointerException Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Da ne ureknemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 BRAVO!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
druželjub Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 prvi red!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 prvi red!! I ponovo nošenje mene od strane mase od početka do kraja sale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 (edited) a sjecate li se komentara na yumu poslije tog koncerta...skoro svi su bili negativni,vecinom zbog set liste i clean vokala Nick-a.Valjda ljudi tada nisu bili toliko u toku,sta vec i ocekivali da ce vidjeti onaj PL iz Icon faze. Edited November 24, 2009 by Defunctus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 prvi red!! Uh, kada se setim 2005-e, visenje na šipci u prvom redu, ni na nebu ni na zemlji! Jedva čekam!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts