Baal Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 a sjecate li se komentara na yumu poslije tog koncerta...skoro svi su bili negativni,vecinom zbog set liste i clean vokala Nick-a.Valjda ljudi tada nisu bili toliko u toku,sta vec i ocekivali da ce vidjeti onaj PL iz Icon faze. Haha, jebi ga, tad je još slabo bio raširen internet među srpskim metalcima. Meni baš do jaja bilo na koncertu, Orphaned Land su tada pokidali (Grobodan se seća valjda kako smo kod Solija učili tekst Norra El Norra pred svirku napamet ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
druželjub Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 da, orphaned land su tada pokidali kao predgrupa sa odličnom setlistom,a na paradise lost se nije znalo ko koga nosi.. sećam sada na red shift i grey nisam ni dodirivao zemlju evo šta nas sada čeka pumpanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Nisam znala da ovo postoji: http://mediaportal.ru/mp3/186105-tribute-to-paradise-lost-as-we-die-for-paradise.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Novi datum za Zagreb je 13.februar...eto da znate,kod nas ce znaci tih dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 A u kurac, naguzice se previse stvari u kratak period. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Tako to obicno bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Ne mozemo da biramo, sta da se radi. Zato se i najavljuje ovoliko ranije. Nas datum je 14.02., pogledajte temu na koncertima, moci cete kartu i za 1750 dinara kupiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 zna li se u kom bi prostoru bilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 SKC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qadmon Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Da li se ovo ovde reflektuju samo nase puste zelje ili neko moze sa sigurnoscu potvrditi gore navedeno?Da se razumemo,jako bi ih voleo opet videti ali,ako je ovo neka zajebancija...e pa krvi cu nekome da se napijem:rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Imas temu o koncertu. http://www.yumetal.net/forum/topic/43369-koncert-1402-skc-bg-paradise-lost/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Jel' moze neko da okaci one 4 bonus pesme sa novog albuma? Jako me mrzi da opet skidam sve zarad bonusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Kopao sam po starim postovima na ovoj temi, tražio sam nešto ako ima od slika i utisaka sa nezaboravnog koncerta PL-a 2005-e u SKC-u, ali nema ništa... Da li neko, ko je bio tada, ima možda neke slike, audio/video snimke...? Kako je tada bilo dobro! A i veče pre koncerta, u Voodoo Club-u, je bilo extra druženje sa PL! @Shamandalie video sam u starim postovima da si radila intervju sa Gregorom 2005-e. Ako si ga sačuvala, da li ima šanse da ga pročitamo sada, kao lepu uvertiru za sledeći koncert? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Jedno malo obavestenje: Ponedeljak, 4ti Januar, klub Voodoo, mJetal night, narodski receno meshano meso tj razlicite vrste metala, sa time sto ce ovo biti neka vrsta preview party-a za koncerte Stratovarius, Paradise Lost i Gamma Ray, pa cemo se malo koncentrisati na pomenute bendove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Novi album kolje koliko je dobar! Nema lošu pesmu. Pogotovo Nick je neverovatan! No, ovim ne obaveštavam nikoga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qadmon Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Novi album kolje koliko je dobar! Nema lošu pesmu. Pogotovo Nick je neverovatan! No, ovim ne obaveštavam nikoga. Ni ja se ne prestajem odusevljavati.Jedva cekam da ih opet vidim. Nije daleko...nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Ni ja se ne prestajem odusevljavati.Jedva cekam da ih opet vidim. Nije daleko...nije. Meni će bit prvi put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qadmon Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Meni će bit prvi put. He,he,he...mozda te zaboli:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 He,he,he...mozda te zaboli:) I možda ću narednih dana imati problema sa hodanjem i sedenjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qadmon Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 I možda ću narednih dana imati problema sa hodanjem i sedenjem. Ma jok.Jedino sto ce biti bolno u svemu tome jeste kraj koncerta i pomisao:"Kad cu ih opet videti?". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Ma jok.Jedino sto ce biti bolno u svemu tome jeste kraj koncerta i pomisao:"Kad cu ih opet videti?". Istina. Mada, malo bitnije mi je da ih čujem nego vidim. Takođe, prvi mi put u SKC. Nadam se da je prostor bolji za svirke od recimo je*enog Pionira. Favoriti sa novog albuma, ako bi već nešto izdvajao: As Horizons End, I Remain, FDU-DUU, The Rise of Denial. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qadmon Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Istina. Mada, malo bitnije mi je da ih čujem nego vidim. Takođe, prvi mi put u SKC. Nadam se da je prostor bolji za svirke od recimo je*enog Pionira. Favoriti sa novog albuma, ako bi već nešto izdvajao: As Horizons End, I Remain, FDU-DUU, The Rise of Denial. Meni je jako tesko izdvojiti bilo kakav favorit ali,ako bas moram,bila bi to "Last Regret". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Meni je jako tesko izdvojiti bilo kakav favorit ali,ako bas moram,bila bi to "Last Regret". I meni je teško izdvojiti ali primetio sam da što se PL albuma tiče, najjače pesme su im na počecima albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
esialce Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Ubedljivi favoriti su mi Rise of Denial & Last Regret. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Heh, tradicija baksuzluka i toga da Paradise Lostu UVIJEK krene naopako sve sto moze krenuti naopako se nastavlja... Australian Tour Dates Postponed Due to unforseen circumstances, the australian tour dates for this February have had to be postponed until April. Please check the Tour Dates section of the website for the updated show dates. We apologise for any inconvenience. Srecom nasi koncerti nisu dosli u pitanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts