Lunar Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Setim se tamo 2002-2003 kažem kolegi piratu: "Kako te bre nije sramota da režeš ljudima albume grebovane na 320 kbs? Uzimaš im duplo više para po disku, pizdo jevrejska!" Hahaha, kako meni ko novoj generaciji ovo zvuči suludo i abstraktno, ali totalno te razumem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 (edited) Setim se tamo 2002-2003 kažem kolegi piratu: "Kako te bre nije sramota da režeš ljudima albume grebovane na 320 kbs? Uzimaš im duplo više para po disku, pizdo jevrejska!" Sećam se pre kad gledam tvoj katalog i vidim neki album na 100 MB šlogiram se, gledalo se da se što više nagura na disk. .... You want to live a life time each and every day You've struggled before, I swear to do it again You've told it before till I, until I'm weakened and sore .... Nasuo sam još jednu čašu vina. Suza suzu stiže, hej mladosti Edited November 11, 2011 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Tad je zmajevski protok bio 128 kbs, a kablovskog neta prakticno nije ni bilo, pa smo skidali mjuzu preko dial-upa i menjali se. Važno je bilo imati što više albuma, a za kompresiju se nije previše marilo. Doduše, stvarno smo izbegavali ispod 128 kbs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 kakvo przenje, sve ti jebem. osecam se zaljubljeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 (edited) Oh kakva lepota od albuma, jedan od omiljenih mi je, i jos lepse mi je sto sam nasao taj Legacy za svega 1000 dindzi il tako nesto, i slusam ga stalno i nikad mi nece dosaditi. Edited November 11, 2011 by MegaDave90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 NIKAD LEGACY SAMO FIRST PRESS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Ma sve bre ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 (edited) Ako još neko ima loše kompresije i albume PL razbacane na 100 mesta, predlažem LINK Edited November 12, 2011 by solicitor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qadmon Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Poslusah ovaj novi Draconian Times live i,prilicno sam zadovoljan.Samo mi jedna stvar nije jasna a,to cu pokusati formulisati kao neko ko nema pojma ni o gitarskim procesorima niti o magnetima ili slicno.Naime,zasto zvuk gitara nije nastimovan onako kako je bio tada,u to vreme,ako su vec pokusali oziveti taj period?Poslusao sam opet i onaj Bootleg Doomsday Symphonies i,pozeleh da je i na ovom lajvu bio zvuk bar priblizno takav.Bar na Yearn For Change i I See Your Face. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Verovatno zbog vokala, da ne bi nastao opsti picvajz jer Nick vise ne moze da peva kao tada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qadmon Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 (edited) Verovatno zbog vokala, da ne bi nastao opsti picvajz jer Nick vise ne moze da peva kao tada. Nemam pojma koliko je to vezano za zvuk gitare ali,mislim da su je previse smeksali. Ali,da cepaju...cepaju. Edited November 13, 2011 by Qadmon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Vezano je, jer se štim gitara prilagođava glasovnom registru pevača, da bi sve zajedno lepo teklo. Dobar primer je i Robert Plant zbog kojeg su onomad spustili štim, jer ne može da odvrišti visoke tonove kao nekad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 To je problem sa svim bendovima ciji su vokali zapravo naucili da pevaju i sad im je jako tesko da izvuku to sto su radili nekada. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Ili kada su ostarili, pa godine uzele danak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Tako je i King Diamond morao da peva niže kad je sa Metallicom radio "MF medley" uživo jer su oni u nižem štimu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Pa pogledaj Anathemu, Paradise Lost, Sentenced (na kraju karijere), Katatoniu...svi su sada naucili da pevaju i niko ne izvodi identicne vokale sa albuma od pre 15 godina. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Tako je i King Diamond morao da se spusti na nivo smrtnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Pa pogledaj Anathemu, Paradise Lost, Sentenced (na kraju karijere), Katatoniu...svi su sada naucili da pevaju i niko ne izvodi identicne vokale sa albuma od pre 15 godina. А има утицаја и промена стила музике Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Stoji, samo nemoj više da pričaš da su Sentenced doom Blasfemija, br'te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Stigli mi odgovori od Grega, da vas teasujem: I am in the studio recording the new PL album right now. The new album has many classic doom and classic metal influences. Lots of guitar work. If you liked the song "True Belief" I'm pretty sure you'd like the new record. Čim okačimo online bacam link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 seres da taj live je u Dis-u ili E?dabogda Nick crk'o,srecom ne skinuh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qadmon Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 (edited) seres da taj live je u Dis-u ili E?dabogda Nick crk'o,srecom ne skinuh. Uuu,grom te spalio.Nek' on nama pozivi bar jos 100 godina pa,makar i u Dis-u. Edited November 15, 2011 by Qadmon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Dis ili E? Pa nijesu valjda dizali štim no ga spuštali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Nemoj ga večeras, hejterski je raspoložen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts