soul wandering Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Kao npr. novi STS? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 (edited) Baš sam sinoć pričao sa Jaretom o tome, a i upotrebio sam ovde izraz kojim se Grob služi, da bi i njemu bilo jasnije. Pravac koji je ni tamo ni ovde, nit' je doom, niti gothic, niti išta između i koliko god uticaja ima i meni se sviđala neka deonica, sve u istom loncu zvuči nezanimljivo. Postoji mnoštvo bendova koji to rade od 2000. godine (pogotovo u Finskoj), možda ne identično, ali približno isto. Takve stvari me ne privlače. Него, види ово (ако већ ниси): http://www.facebook.com/nomeganoise?sk=info Ima li nas na slikama? Edited January 30, 2012 by Lou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Pravac koji je ni tamo ni ovde, nit' je doom, niti gothic, niti išta između i koliko god uticaja ima i meni se sviđala neka deonica, sve u istom loncu zvuči nezanimljivo. Meni to baš i jeste fora, kome više treba čisti doom i čisti gothic, bend baš mora da jebe matere u striktno zacrtanom žanru da me zainteresuje. StS novi me podseća na moju omiljenu scenu devedesetih kad si npr. za Moonspell ili The gathering mogao da kažeš da su gothic samo ako si lenji panj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Meni to baš i jeste fora, kome više treba čisti doom i čisti gothic, bend baš mora da jebe matere u striktno zacrtanom žanru da me zainteresuje. Зато се ја и ограђујем од треша у последње време. Ima li nas na slikama? Нема слика са свирке. Бацих ти линк, чисто да видиш о чему је реч, а има и линк ка њиховом bandcamp профилу, и тамо две ствари да се скину. Колико капирам, још увек немају албум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Jeste meni fora da se mešaju žanrovi, ako mi to zvuči zanimljivo. Kod ovih pesama čujem da je isti bend, ali zvuči kao da su ih snimali u rasponu od deset godina. Sad ćeš možda da kažeš da album i treba da bude šaren - i tu se slažem, ali daću primer Opeth-a: pretposlednji album je bio poprilično raznovrstan, ali opet dobar, sve zajedno mi je imalo smisla. Kod STS to nisam čuo, a trudio sam se. I dobar si primer naveo sa Portugalcima, kod njih volim svaki album, samo neki manje, a neki više. Nije stvar u tome da li si uzeo više žanrova i smućkao i napravio nešto svoje, nego koliko je to tvoje autentično i sveže i vredno ponovnog slušanja (u granicama mogućnosti, uzevši u obzir današnju hiperprodukciju). Negde u srednjoj sam preslušao pun kurac čeških/slovačkih/uopšte slovenskih bendova koji su zvučali kao STS sa lošijom produkcijom i teškim akcentima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Kod ovih pesama čujem da je isti bend, ali zvuči kao da su ih snimali u rasponu od deset godina. Ne kapiram na šta misliš ovde. Nije stvar u tome da li si uzeo više žanrova i smućkao i napravio nešto svoje, nego koliko je to tvoje autentično i sveže i vredno ponovnog slušanja (u granicama mogućnosti, uzevši u obzir današnju hiperprodukciju). Pa ovo i ja tvrdim, samo što je meni album genijalan a tebi sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Капирам да је мислио на то да су пре 10 година фурали један стил, па онда како је време пролазило то мењали, и сада снимили албум са свим тим стиловима измешаним. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Otprilike tako, s' tim što ja nisam slušao sve njihove albume, pa da to pričam, nego se to odnosi na razvoj bilo kog benda. Pa ovo i ja tvrdim, samo što je meni album genijalan a tebi sranje Nije sranje, nego mi nije dovoljno upečatljiv, pogotovo kada uzmem u obzir slovenske bendove iz mog prethodnog posta. A ne bih mogao da se složim da je genijalan, jer mora mnogo toga da se poklopi da bi album poneo taj epitet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 me gusta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 odlican omot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Ko je radio taj omot? Jako me podseca na neki al ne mogu da setim koji je album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 The album's artwork was designed by Parisian designer Valnoir (www.metastazis.com), who has not only worked on this band's release, but also with artists such as Morbid Angel, Laibach, Ulver, Watain and more than 150 others. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Pa da, eto objasnjenja. Dobar je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Jedva se ceka izlazak albuma. Prosli je jebao keve kako je dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Ponovo furaju stari logo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 To je dobar znak. Jel ga od one seconda bese nisu koristili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralt of Rivia Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 omot ko da je radio onaj tip iz baronessa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Pa stari logo je i na novom lajvu, inače da, OS je poslednji sa njim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Pa dobro, za lajv je i bilo logično da ga stave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Malo smara što svi živi furaju ovakve omote, ali to ne umanjuje činjenicu da ovo izgleda dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Ne daj bože da bude takvo smeće od albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 I mene je kombinacija boja prvo na taj omot podsetila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Буквално је исто. Него, слажем се са Гробом, па му ово дође неко набијање Луу на нос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 (edited) Nabijem si ga ja. Ne daj bože da bude takvo smeće od albuma. JESTE GOSPODARU U PRAVU STE SMEĆE IZ FRANCUSKE Edited February 1, 2012 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts