Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uu, dobro ovo, nisam čuo do sada.

Kreatorova Lucretia mi se ne sviđa, nekako mi mnogo čudan Mille tu. Volim Endorama-u, čisto da pomenem usput.

Šta dobro, Crematory verzija? :haha:

Posted

Ne znam da li treba napomenuti i moze li se uopste svrstati na bilo koju listu Paradise Losta pesma "3AM" koju je Nick otpevao sa Liv Kristine?

Ja to,ustvari,cisto da pomenem pesmu posto jos niko nije.

Posted

Znam da je jeben izbor među svim ovim obradama i da faktički nema "pogrešnog" odgovora, ali ipak jedno pitanje za Groba: Kojom metodom si uspio da NE glasaš za Xavier uopšte? :bigblue:

Posted

Pa glasali smo već za najbolji album. I glasaćemo za najbolju b stranu, autorsku.

A ovo je samo glasanje za najbolju obradu i sve koje su snimili su u ponudi. Ništa ne sakatimo, naprotiv.

Posted

biramo cak vise od pola ponudjenih (pet od devet); ovo je samo jedno od glasanja u nizu.

nista se ne "baca", svaki glas ostaje zabelezen i moderator ce rezultate okaciti u op.

• 2 weeks later...
Posted

According to Decibel magazine, British gothic metal pioneers PARADISE LOST have set "The Plague Within" as the title of their 14th studio album, tentatively due in April 2015 via Century Media.

Posted

nego

svi smo mi small town boys (no hetero)

Small Town Boy - 9

Xavier - 8

Never Take Me Alive - 8

In Nomine Satanas - 6

How Soon Is Now? - 5

Death Walks Behind You - 4

Walk Away - 4

Missing - 3

Albino Flogged in Black - 2

pošto je nakon obrada ostala 31 pesma za izbor B-strane, spojio sam ove prve dve demo pesme u jednu i sad taman imamo dva polufinala po 15, sve smo uspeli da upakujemo :D

ja neću da žurim sa izborom, prostudiraću lepo ovu tematiku narednih dana natenane