Demon Seed Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Pa to ti kažem, ne isključuje bogotac Hetfild druge mađije, barem si ti s tim upoznat, nije kao da pratiš Metaliku po turnejama i samo njiov merch kupuješ 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Ne isključuje, naravno. Ali ja ne vidim/čujem tu magiju u Gregovim solažama. DOBRO PRESLUŠAĆU OPET SVE PUŠTI ME Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 DUŠKO!! PUŠTI GA! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Meh, nikad mi nije bio zanimljiv. Tako fin mladić ne bi smio sebi da dopusti ovakve dramatične izjave koje potkopavaju njegov teško stečeni kredibilitet mladog poznavaoca muzike. Moraću vas uputiti na dodatne časove kod gospodina Seed-a. On je, vidim, apsolvirao materiju i pronikao u suštinu genija Paradise Losta. Mislim da će 3 x 2 časa nedjeljno biti dovoljno. Do tada jedinica. I još jedna, iz vladanja, zbog nepoštovanja i drskosti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 (edited) Load >>> SW, PL, PT, PF i sve ostalo o čemu ste pisali http://www.youtube.com/watch?v=ViM34tafM44 5.07 i dalje >>>>>>>>>>>>>> život Edited May 14, 2015 by Underkuruz 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 formatirao sam hard pre neki dan i tako svojevoljno ostao bez 300+ GB muzike i sada uzeo da rekonstruišem sve i prvo što je otišlo na dl je PL diskografija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 (edited) ja iam 1.13 TB, sad turih da ga izmerim kacam hrčak Kuruz video da se pominje Hetfild i odma' doleteo sa linkovima i kurcima, bolje od ovoga, bolje od onoga, siši. Al' jes Bleeding Me pjesma nad pjesmama mamu joj jebem a i Outlaw Torn isto Edited May 14, 2015 by Demon Seed 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Paradise Lost i Emperor su vjerovatno jedina dva metal benda za koja ne mogu odmah po automatizmu da odgovorim da Metallica piša po njima. Za svih ostalih 928387598765 mogu. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 (edited) @DS: ma idi bre i ovo mi je bilo previše, taman mi je ovo bila prilika da se oslobodim gomile nepotrebnih stvari Edited May 14, 2015 by Јарослав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Al' jes Bleeding Me pjesma nad pjesmama mamu joj jebem a i Outlaw Torn isto I jedna i druga antologijska. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Tako fin mladić ne bi smio sebi da dopusti ovakve dramatične izjave koje potkopavaju njegov teško stečeni kredibilitet mladog poznavaoca muzike. Moraću vas uputiti na dodatne časove kod gospodina Seed-a. On je, vidim, apsolvirao materiju i pronikao u suštinu genija Paradise Losta. Mislim da će 3 x 2 časa nedjeljno biti dovoljno. Do tada jedinica. I još jedna, iz vladanja, zbog nepoštovanja i drskosti. Zvucis kao moj profesor istorije kod koga sam odgovarao lekcije iz oblasti Doors-a, Van Gogh-a i Queen-a. Uvijek 5! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 meni je taj deo koji sam označio neraskidivo povezan sa knjigom Beskrajna priča 2000. godina, walkman, ta knjiga i S&M 1 Bleeding Me po ceo dan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 gojira vam i otac i majka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Zvucis kao moj profesor istorije kod koga sam odgovarao lekcije iz oblasti Doors-a, Van Gogh-a i Queen-a. Uvijek 5! C,c,c Van Gogh petica, a PL jedinica. Kuda ide ovaj svijet?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Uozbilji se, djevojče. C,c,c Van Gogh petica, a PL jedinica. Kuda ide ovaj svijet?! Van Gogh "Hodi" >>>>>>> Gregove solaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 ooooootac-iiiiiiii-maaaaaajka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 meni je taj deo koji sam označio neraskidivo povezan sa knjigom Beskrajna priča I meni je tako povezan Sin/Pecado i knjiga Leto noći kad je izašla. Pročitao je u cugu, za jedno veče i noć, završio u 8 ujutro i sve vrijeme se vrtio samo jedan cd, Sin/Pecado. Vrhunski se uklopila atmosfera. Sad kad god pustim album, obavezno se sjetim knjige. Van Gogh "Hodi" >>>>>>> Gregove solaze Still, "Hodi" >>>> ostatak VG diskografije. Mada to nije ne znam kakvo dostignuće, ali eto, odličan album kako god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Ne postoji puuut kojim se lako stiže u rRrRaj! gojira vam i otac i majka Kandža Kodža i Godžira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 Ja mislio ETF troluje on izgleda nazalost ozbiljan... Greg u 3 tona kaze vise nego mnogi za celu karijeru, meni licno najjaci deo PL zvuka je bas on. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 Greg u 3 tona kaze vise nego mnogi za celu karijeru, meni licno najjaci deo PL zvuka je bas on. On JE zvuk Paradise Losta. Nevjerovatan gitarista. A istovremeno potpuno lišen sujete, sa gospodskim osjećajem za mjeru i dobar ukus, sa nevjerovatnom izražajnošću u jednom sasvim svedenom okviru, uvijek i samo u funkciji pjesme i kompozicije, atmosfere i emocije. Takvih gitarista (pogotovo gitarista) ima ekstremno malo. U to ime, npr: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 Zasto nazalost? Ne svidja mi se njegov ton, ideje, uklapanje solaza u atmosferu pjesme. Sta tu ima da se zali? Volim bend, svaku njihovu fazu (najmanje prvu), i to je sasvim dovoljno. Kreator jos jedan bend sa solazama koje su mi lose, pa sam ih volio uprkos tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 Ne svidjaju ti se Gregovi tonovi i ideje, uklapanje solaza... pa tebi se u sustini ne svidja PL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 Ne Sve sto sam rekao vazi iskljucivo za gro solaza. Ne za rifove, aranzmane, cjelokupnu atmosferu i ostalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 Ma ajde pali debeli. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts