MegaDave90 Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 Jako dobar album, zadovoljan sam poprilično. Fearless sky takodje vrhunska pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Odlican album, mada morace jos malo da se preslusava da bi mu se naslo pravo mesto u PL diskografiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 (edited) Paradise Lost će 01. septembra imati "lansiranje" novog albuma na koncertu u Njemačkoj, kog će tom prilikom odsvirati u cjelosti, kao i još 8 drugih pjesama... Ovdje se može glasati za to koje pjesme da sviraju od ovih koje su oni ponudili. Kontam, pošto će njih navježbati za taj događaj, a onda kreće turneja, vjerovatno će značajan broj njih iskoristiti i na turneji, bilo bi logično. A i ako ne, znajući NB moguće je da se taj snimak pojavi kasnije kao neko limitirano Medusa izdanje ili čak kao posebno. Kako god, neće škoditi da bude neki zanimljiv izbor. Tako da, bacite (neki zanimljiv, nemojte samo metalčugu ) glas: http://media.nuclearblast.de/shoplanding/Special/ParadiseLost/ParadiseLost-vote.html Ja glasao za Forever After, So Much Is Lost, Small Town Boy, Shadow Kings, Forever Failure, Erased, One Second i Embers Fire. Jbg, nešto se pojebalo formatiranje, evo kako treba: Paradise Lost će 01. septembra imati "lansiranje" novog albuma na koncertu u Njemačkoj, kog će tom prilikom odsvirati u cjelosti, kao i još 8 drugih pjesama... Ovdje se može glasati za to koje pjesme da sviraju od ovih koje su oni ponudili. Kontam, pošto će njih navježbati za taj događaj, a onda kreće turneja, vjerovatno će značajan broj njih iskoristiti i na turneji, bilo bi logično. A i ako ne, znajući NB moguće je da se taj snimak pojavi kasnije kao neko limitirano Medusa izdanje ili čak kao posebno. Kako god, neće škoditi da bude neki zanimljiv izbor. Tako da, bacite (neki zanimljiv, nemojte samo metalčugu ) glas: http://media.nuclearblast.de/shoplanding/Special/ParadiseLost/ParadiseLost-vote.html Ja glasao za Forever After, So Much Is Lost, Small Town Boy, Shadow Kings, Forever Failure, Erased, One Second i Embers Fire. Edited August 2, 2017 by Descender Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Widow, Forever After, Small Town Boy, So much is lost, Shadow kings, Erased, Dead Emotion i Eternal. Sto redje to bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Sto redje to bolje. Zašto onda glasate za Erased? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Zato što je vrhunska stvar, a nije bilo još ponuđenog ne-metala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 To i The Enemy bih voleo da više nikad ne čujem live. p.s. No Hope In Sight, Rapture, Eternal, Embers Fire, Dead Emotion, Forever Failure, Shadow Kings, Forever After Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Fali ti So much is lost Mogao bih slusati te dve zanavek, jebu majke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Jbg, mene uvijek raduje da čujem bilo šta sa OS / Host / BiN / Symbol / Paradise Lost. Trenutno dok im traje ova metal faza bih uvijek bilo šta sa ovih mijenjao za bilo šta sa ostalih albuma. Istina, Embers Fire, Forever Failure, Eternal i Hallowed Land npr. mogu uvijek. Kao i Erased Mogao bih slusati te dve zanavek, jebu majke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Eto koji sam ja konj, zaboravio za One Second da glasam. Super je metal faza ali ja glasam za te mekse u nadi da ce malo da se prosara tim raritetima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Eto koji sam ja konj, zaboravio za One Second da glasam. Pa dobro, ona se baš često svira i ima na svim live izdanjima, nije velika šteta iako je monumentalna. Ja se dvoumio pola sata između nje i Eternal i na kraju glaso za nju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Bilo bi dobro da Shadow kings ostane stalna u listi pa da se proveselimo u oktobru uz nju Jbg Host i sve ali ta pesma uz Once Solemn mi je numero uno zelja za PL lajv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 (edited) Plus za Once Solemn. Ja se baš razočarao kad sam video onu listu za izbor. Rek'o sad će sve živo da daju da se bira...a pola ovih pesama ionako već sviraju live relativno često. Edited August 2, 2017 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 I ja se nadam da će upasti Shadow Kings, bilo je perioda kad su je ubacivali. Once Solemn više nije tako česta, ni sad je nisu ni ponudili. Ma sa DT bukvalno mogu da sviraju bilo šta, i Jaded i Yearn i Shades i biće veselje! Ja se baš razočarao kad sam video onu listu za izbor. I ja, ali kad razmisliš to ima smisla, ne mogu sad vježbati tipa 6 novih pikanterija samo za taj jedan događaj, pa onda opet ponovo praviti setlistu za turneju. Zato i kažem da mislim da će od ovog izbora iskoristiti i barem 4-5 stvari, a možda i više i na ostatku turneje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 To be fair, kada se daju ovakve ponude za glasanje, obično bendovi daju ceo discog tracklist pa šta im bog da. A bog im da da sviraju "Enter Sandman" po 1005. put, tako da se rizik na kraju isplati I ovako ionako bi mogli te pesme da iskoriste i nakon specijal nastupa. btw zadnja PL lista https://www.setlist.fm/setlist/paradise-lost/2017/eisstadion-esslingen-am-neckar-germany-3e59d6f.html Tipa 10 pesama je sa onog glasanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 I ovako ionako bi mogli te pesme da iskoriste i nakon specijal nastupa. Ma u pravu si, generalna publika će ionako izabrati stalne hitove, kao što je i bilo sa Enter Sandman npr. Ali teoretski da se desi da se sve izaberu pikanterije, teško bi ih mogli sve iskoristiti na turneji, gdje mora i 5-6 novih, a ne može samo nove + pikanterije. Tj. može što se mene tiče, al vjerovatno ne i najšire publike koja oće As I Die... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Pa upravo to i pričam, ona voting lista nema toliko pikanterija da će to toliko da im poremeti setlistni ekosistem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Pa o tome i ja pričam Zato su je i napravili tako, zato i nisu ponudli širi izbor stvari, pola ponude već imaju spremno, a i uklapa se u "najveće hitove". Zato nije ponuđena cijela diskografija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Ove godine je 20 god od One Second. Moze na turneji ceo album, pet s novog i pet najvecih hitova. To je dva sata, milinica. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 To bi bilo super, iako jos nisam cula novi. Nadam se da citaju jum sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Ove godine je 20 god od One Second. Moze na turneji ceo album, pet s novog i pet najvecih hitova. To je dva sata, milinica. Haha, dream on! Ma može i samo OS od početka do kraja, da ništa drugo ne bude, bio bi spektakl! Tačno su kad prođe ova albumska turneja mogli kakvav anniversary nastup/e odraditi sa One Second i npr. par b strana i tako to. Ali fat chance, kad nisu prije turneje kad je izašlo reizdanje, teško da će i kasnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Our Savior? Rotting Misery? Mortals Watch The Day? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Mortals Watch The Day? Ona bi što se mene tiče mogla uvijek, ali je vrlo rijetko sviraju posljednjih godina nažalost, posljednji put je bila na setlisti tokom one turneje za 25 godina benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Nakon podrobnijeg preslušavanja poslednjih par dana mogu da kažem da je Medusa strašan album. On nije samo omaž nekim (pra)starim fazama benda već pokušavaju dosta toga novog i interesantnog. Mene je kod PL pomalo smarala ta straightforward struktura pesama od koje nisu odstupali, ali ovde izlaze iz komforne zone i dosta eksperimentišu. Ne znam da li je ijedan bend imao ovako čudno struktuisanu diskografiju i možda je suludo to reći za legendaran bend ali čini mi se da najbolje od njih tek možemo očekivati. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts