sinkler666 Posted July 5, 2021 Report Share Posted July 5, 2021 Sledece godine,negde u ovo vreme ce biti 30 ljeta kako je objavljen ovaj masterpis. Po meni,veoma zapostavljen album. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted July 5, 2021 Report Share Posted July 5, 2021 Tad ga čuo, tako se i počelo s ovim bendom, nezaboravnih stvari tu ima. Krenulo je ovako: 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted October 18, 2021 Report Share Posted October 18, 2021 Revisiting: Evo ovde pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću da izjavim da mi je The plague within najbolji PL album, da, bolji i od 90s klasik faze, agresivniji i jače me radi ovih dana. Album sa mudima i zubima, produkcija savršena, sve reže a Nick u najboljem growl-erskom izdanju, atmosfera ubija, rifovi i melodije iz Gregove prve fioke, kompozicije prva liga, generalno jedna opšta fantazija od albuma. Dodatni poeni što Haos junior hoće da headbanguje jako uz album. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted January 17, 2022 Report Share Posted January 17, 2022 Dosta dugačak intervju sa Gregom u kome se osvrće na celu PL diskografiju: https://www.musicradar.com/news/paradise-lost-interview-greg-mackintosh?fbclid=IwAR3PpYTaRDvItyFJCRDYAaSzsPgCMTPbq9R6zFzmwMOWKbtUbqZI90wnAK0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinkler666 Posted January 25, 2022 Report Share Posted January 25, 2022 (edited) U julu će biti 30 godina od izlaska Shades of god! Je li najavljeno neko reizdanje ili neki koncert gde će odsvirati ceo album? Nigde ne nalazim neke vesti. Edited January 25, 2022 by sinkler666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinkler666 Posted July 14, 2022 Report Share Posted July 14, 2022 (edited) Danas je 30 ljeta od objavljivanja ovog remek dela. Edited July 14, 2022 by sinkler666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 Novi Striđoi 30.9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinkler666 Posted October 11, 2022 Report Share Posted October 11, 2022 Nešto se opet mulja sa Hostom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted October 12, 2022 Report Share Posted October 12, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinkler666 Posted October 14, 2022 Report Share Posted October 14, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 21, 2022 Report Share Posted October 21, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinkler666 Posted October 21, 2022 Report Share Posted October 21, 2022 21 minutes ago, Grobodan said: Slatkiš. Jako lepo osveženje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 25, 2022 Report Share Posted October 25, 2022 predobro je ovo, valja dočekati do februara sad za album 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted October 25, 2022 Report Share Posted October 25, 2022 Meni vala i nije, ali ajde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 Nije mi jasno što je Greg menjao ime projekta iz Vallenfyre u Strigoi kad je više manje ista priča u pitanju, samo meni ova inkarnacija za dobru nijansu dosadnija. Ali lepo je uvek slušati Grega jer ima super growl i video sam ga lajv i s ovim gde se carski zajebavao pa aj neka mu ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted November 18, 2022 Report Share Posted November 18, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinkler666 Posted November 25, 2022 Report Share Posted November 25, 2022 Dobro meni ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 25, 2022 Report Share Posted November 25, 2022 (edited) A što se ovo ne zove Paradise Lost? On 10/25/2022 at 4:10 PM, Vic Rattlehead said: Meni vala i nije, ali ajde. Nije kao da je Mastejn napravio ali ajde Edited November 25, 2022 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 25, 2022 Report Share Posted November 25, 2022 I meni je zao sto nije izaslo pod PL imenom mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 25, 2022 Report Share Posted November 25, 2022 A u principu koga boli kurac, vrv su ugovori i ta sranja u pitanju, ako se dobro sećam PL se vratio na doom death i to... Asam opalio sada jedan spontani World Pretending... Koje je sviranje kurcu što su se "odrekli" Believe in Nothing, a brat je blizanac Hostu za koji se zna da im je omiljeni album maltene i da su se na njemu našli, death metal su ionako krenuli da vraćaju na silu da bi se malo vratili stari fanovi i dobili novi ugovori za albume... Svakako fascinantna priča oko Believe in Nothing, izgleda ih je toliko izkarao EMI u bulju do tačke da im se smuče pesme u koje su dušu ispustili. Toe dumčina brt. Meni i dan danas omiljeni album inače (Believe), ok Draconian Times je albumčina i sve, ali jbg... Jesam srao beše na ovoj temi kako im ništa ne valjaju death metal albumi? @HUMAN Ajmo Humane sad ti kažeš kako je i loš death metal album bolji nego dobar rok / alt metal album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted November 25, 2022 Report Share Posted November 25, 2022 A u principu koga boli kurac.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 25, 2022 Report Share Posted November 25, 2022 1 minute ago, Kumodraski Vo said: A u principu koga boli kurac.. Pa da msm to je pre svega shitpost. To jest yumetal. Čudno me radi ova nova stara profilka, ono što se na njoj ne vidi je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted November 26, 2022 Report Share Posted November 26, 2022 Dosta bolji ovaj mix a album je boNbona. Doduse, i ja bih voleo da je HOST pod Paradise Lost imenom, sta fali, mada, valja i ovako, ko ga j Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 26, 2022 Report Share Posted November 26, 2022 i ja volim Believe dosta, I Am Nothing mi je bila prva PL stvar koju sam čuo (hvala 202jci) i dan-danas mi je prva asocijacija na Nickov glas 😄 a bogami i Symbol Of Life meni među omiljenima, sad mi baš ide Xavier, kakva obrada braćalice moje što se imena za ovaj projekat tiče, možda ove ostale iz benda malo zabole, kapiram da bi se bubnjar i ovaj ritam gitarista carski smarali na ovim pesmama 😄 ovako imaju punu slobodu da rade šta hoće bez da im iko kenja kao prošli put, što je uvek olakšanje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 26, 2022 Report Share Posted November 26, 2022 13 hours ago, Chicken Little 420 said: Dosta bolji ovaj mix a album je boNbona. Doduse, i ja bih voleo da je HOST pod Paradise Lost imenom, sta fali, mada, valja i ovako, ko ga j Taj nova verzija je lošija duplo od originala. 10 hours ago, Talvi said: i ja volim Believe dosta, I Am Nothing mi je bila prva PL stvar koju sam čuo (hvala 202jci) i dan-danas mi je prva asocijacija na Nickov glas 😄 a bogami i Symbol Of Life meni među omiljenima, sad mi baš ide Xavier, kakva obrada braćalice moje Isto dva omiljena albuma, imam čak i Symbol of Life majicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts