Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mogli bi nekad u buducnosti dovuci guzice i svirati u Bosni, mozda sa Space Eaterom :mrgreen: Javite se ako imate spremljen repertoar, da vas uguramo negdje u Sarajevo i Tuzlu nekad u narednom periodu.

Pozdrav od onog sa Pestilence majicom na Grejvu.

Posted
Mogli bi nekad u buducnosti dovuci guzice i svirati u Bosni, mozda sa Space Eaterom :mrgreen:

Могли бисмо их повести следећег пута, ако ме пусте да певам Agent Steel. ;)

Posted
Jbt... ja sam na tom grejvu bio razvaljen ko debil :) Ali Grejv je super bio...

Ne znam kako si me upamtio xD

Pa vjerovatno zbog toga sto si me 10 minuta davio zbog majice, i molio da je prodam haha.

I ugledao slike na vasem spejsu i prepoznam tebe :D

Posted
RNA- Vi ne mozete otici bez odsvirane barem jedne od Overkilla, po mogucnosti In Union We Stand ili bilo koju sa Feel The Fire-a :zeleni:

Не свирамо ми обраде више. Све ће бити наше песме, пошто за свирке имамо материјала за два албума.

• 3 weeks later...
Posted

значи стварно, можда и најквалитетнији Треш код нас! наравно, мислим на активне бендове (Хелер нико да ми није дирао!!) ок, јесу ту и Надимач, Куга, МАД & ГОЈА, Спејс Итер... али Токсик је... свака част Дуле!

Posted

@Krchulj: Malopre poslah ortaku da mi posalje broj... Nisam ih video onda na svirci...

@Jaroslav: Jes ti normalan!Hvala na komplimentu, ali mi smo jako daleko od toga....

Posted
значи стварно, можда и најквалитетнији Треш код нас!

bogojevo speed metal najbrzhi metal :D majq mu dule kada cete shvatiti da ste odlichan bend i da se ladno mozhete porediti sa bendovima koji su gore navedeni? jaroslav je stvarno odlichno rekao,ima bendova u srbiji ali vi ih stvarno shijete.pa djubre kada tuche kec neznam kako neko mozhe da stoji i da se smori,ti brate mili ne da cepash gitaru nego je ubijash,a mimi razvaljuje bas.ekipa vam je odlichna i stvarno nemogu dochekati autorske verujem da cete prejebati sve te gore navedene bendove jer imate dosta potencijala,talenta,skromni ste,odlichni ste muzichari i netrazhite pare da bi isli negde svirati,sto retko ko u srbiji radi i svaka vam chast na tome!

zhivi i zdravi vi bili i jedan album sklepali pa da se pokidamo josh jache na sledecem deathrash massacreu :pivopije:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Odlican demo. Sta vise reci... Totalno po mom ukusu. Ispravite me ako gresim, ali zvuk i atmosfera dema me jako podsecaju na Sepulturin "Morbid Visions", sto je po meni jedan velik plus.