Dushman Posted January 13, 2011 Author Report Posted January 13, 2011 Album je zvanicno izasao, nama tek treba da stignu diskovi,nadam se da necmo previsse cekati http://www.ebmrecords.com/mainsite/toxictrace.htm Quote
Dushman Posted January 15, 2011 Author Report Posted January 15, 2011 Hvala! Sviramo u subotu, 22.jan u Somboru u klubu Pogon, ko hoce neka naleti. Pored nas svirace i Raze(Ki) i Infidel(So) 1 Quote
Fikusov Čmar Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 Moram naleteti do Sombora da vas čujem ali prvenstveno bih došao zbog Somborskih prostitutki za koje kažu da veoma kvalitetno cuclaju banane Quote
Dushman Posted January 16, 2011 Author Report Posted January 16, 2011 Evo plakata: Raze i Infidel su prebaceni za 5.feb Quote
dimmu1 Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 danas tek videh da je album procureo. http://www.filesonic.com/file/113081821 http://www.fileserve.com/file/2UqRZaB nije moj upload pa ako je fake ili ne radi link nemojte mene kriviti Quote
Speed_Dead Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Evo poslusah , i ranije sam cuo one pesme na myspaceu pa sam znao sta d aocekujem prvo produkcija - dosta im dobro lezi i bolaj je 5 puta od prvog demoa, voleo bih da jace cujem pedalu i dobos, al prilicno je super ispalo Muzika - paa ko sto sam i ranije rekao volim da kod bendova na novim izdanjima cujem nesto novo sveze il sl, ovde to nije bio cilj benda buduci da je ovaj album ocigledno ispirisan kreatorom, sodomom, malo slayerom, te je kao takvo izdanje zanimljivo jer podseca na drage nam radove tih bendova..samo duplo brze hahahaa Album zvuci sasvim korektno, za prvenac je stvarno dobar, nadam se da ce imati prodju u svetu jer ispade da Srpska thrash scena eto svakih pola god da po jedan album.. i ugl ga ljudi u inostranstvu koliko toliko primete Momcima sve cestitke za snimak i izdavanje, samo napred, moja preporuka kao ortaka i nekog ko taj odlschool vrti 24/7 po kuci i sl, je da su stari provereni kultovi svakako zasluzili da se cene ali da bih ipak voleo da cujem i neke nove ideje jer sam siguran da TT moze da nadje svoj stil koji sa ovakvom brzinom koju imaju maloko moze da im prismrdi. samo napred 111 Quote
obsessed by cruelty Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 ja cu samo da kazem da je onaj flag of hate tako nenormalan da je to strasno, u pozitivnom smisli naravno. muzika fenomenalna, inspiracije ne nedostaje, produkcija mi je fenomenalna, pravi oldschool. omot jede zivu decu. svaka cast, vrtice se dosta Quote
Jabba the Hutt Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Skidoh, preslusah, padoh na dupe. Nista manje nisam ni ocekivao Quote
Dushman Posted February 24, 2011 Author Report Posted February 24, 2011 Hvala svima na pozitivnim komentarima Nemam nista protiv ako je procure, cak sta vise i bolje, ja sam mislio da ga kacim cim nam stignu diskovi,ali to nikako da se desi. Cekamo vec mesec dana al nikako da dodju. Uskoro cemo raditi i majice, al o tome ce biti vise informacija cim nesto saznam osto imam par ponuda. Quote
Speed_Dead Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Hvala svima na pozitivnim komentarima Nemam nista protiv ako je procure, cak sta vise i bolje, ja sam mislio da ga kacim cim nam stignu diskovi,ali to nikako da se desi. Cekamo vec mesec dana al nikako da dodju. Uskoro cemo raditi i majice, al o tome ce biti vise informacija cim nesto saznam osto imam par ponuda. Koliko ce biti majce? Quote
Dushman Posted February 24, 2011 Author Report Posted February 24, 2011 Ne znam jos nista... upravo pregovram sa par stamparija pa sta bude. Buce verovatno full color, samo da ubodem dobru cenu Quote
Dushman Posted February 24, 2011 Author Report Posted February 24, 2011 Luka, tebi cu ostaviti S! xD Najverovatnije ce biti samo L i XL majica Quote
obsessed by cruelty Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 (edited) Koji print ce biti na majicama? Omot albuma ili? Edited February 24, 2011 by obsessed by cruelty Quote
Dushman Posted February 24, 2011 Author Report Posted February 24, 2011 Okacicu ovih dana. Sutra idem u jednu stampariju da se dogovorim Quote
Night Prowler Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Muzika je super, ali moram da iznesem dobronamernu kritiku: tekstovi i posebno nazivi pesama su vrlo neinventivni. Mislim da ima mali milion pesama sa Slaugher i Tormentor u nazivu, The Antichrist da ne spominjem. Mogli bi da poradite na tome na sledecem albumu. Na ostatak nemam zamerke, odavno nesto ovako brzo nisam cuo u thrashu Quote
Dushman Posted February 25, 2011 Author Report Posted February 25, 2011 Hvala na kritici Takvi nazivi pesama su namerno dati, bas iz razloga jer svaki treci bend '80 ima tormentor, the antichrist i sl. Quote
obsessed by cruelty Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Preslusao album jos 111 puta, odusevljen sam, kida u sve 16. Silovanje, krv, jarci, device! Quote
dimmu1 Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 (edited) ja sam imao prilike da cujem album jos u junu i svideo mi se jos na prvo slusanje.rekao sam vec momcima uzivo,a i ovde cu meni je definitivno favorit butchered sto se tice ovih "novijih" pesama.album je odlican,ima svojih mana i vrlina ali dobro koliko sam cuo price za sledeci onaj ce da bude zver :] meni jedna L da se ostavi.valjda vas nece zajebati za diskove,znam da mi je djubre pricao jos dok ste u somboru bili da su vam poslali diskove kao pre nedelju dana,a od tad je proslo vise od mesec i nesto... http://www.youtube.com/watch?v=hG67gjmOC3Q&feature=related mozda se jednom nakanim pa uploadujem ceo audio Edited February 25, 2011 by dimmu1 1 Quote
CROSSIĆ Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Opa ima sisa na coveru,do jaja. Quote
Ranis Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Preslushao sam album... Jebote, na momente nisam mogao da verujem da čovek svira bubanj Definitivno cu josh ga josh slushati, posebno pesme Haunted, Tormentor, Against The Cross i Antichrist, ... Shto se produkcije tiche....za ovakvu trhrashinu pun pogodak.... ...jedina zamerka je to shto mislim da je bubanj trebao biti snimljen u nekoj malo vecoj prostoriji, po meni bi to onda bio pun pogodak... ...sve u svemu, cool izdanje Quote
Recommended Posts