Drogarito Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Gitarista bi trebao da poradi na solazama. 1 Quote
Dushman Posted March 10, 2011 Author Report Posted March 10, 2011 (edited) Ma gitarista ubija solaze xD Sto se tice majica, nigde ne mozem oda odradimo full color, jer je slika prezahtevna za sito stampu, nema ko da odradi pripremu. Verovatno cemo promeniti sliku ili sl, jos nemam pojma. Stigli su nam bookleti iz Meksika, tako da kontam da ce uskoro stici i diskovi (slali su odvojeno booklete i diskove) Sutra svirka u Route 66 u Novom Sadu: Dream Epic, Bane, Dimholt i mi, ko hoce neka naleti. Edited March 10, 2011 by Dushman Quote
Dushman Posted March 10, 2011 Author Report Posted March 10, 2011 Uravo su nam stigli i diskovi, sutra na svirci ce se verovatno prodavati! Cena: 500din 1 Quote
Tower... Posted March 10, 2011 Report Posted March 10, 2011 Je l' dolazite na Bombarder? x) Očekujem jedan. Quote
Dushman Posted March 11, 2011 Author Report Posted March 11, 2011 (edited) Ja jos ne znam hocu li ici, imam nekih obaveza kuci, a ne znam da li cu biti u Novom Sadu. Ako budem, doci cu. Ti ces dobtiti svakako Ko zeli CD, moze da mi se obrati na [email protected], preko MySpace-a ili ovde preko poruke. Mogu da saljem i postom, ali onda narucioc placa postarinu. Cena 500din Edited March 11, 2011 by Dushman Quote
Dushman Posted March 19, 2011 Author Report Posted March 19, 2011 Evo jedne recenzije albuma Torment: http://www.timemachinemusic.org/2011/03/toxic-trace-torment/ Okacena je jos jedna pesma na MySpace i odradjen je redizajn stranice(al nije jos gotov) Quote
Wendigo Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Nahvališe vam album u aktuelnom broju mađarskog Metal Hammer-a. 1 Quote
Blasphemer Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 da li će moći da se kupe vaši diskovi sad na svirci u Beogradu 17.04. i po kojoj ceni ? Quote
Dushman Posted April 10, 2011 Author Report Posted April 10, 2011 @Wendigo: Aj daj neki link, ako nije problem. 17. ce moci da se kupe diskovi po ceni od 500 din, a mozda i majice! Cenu majica jos ne znam, tj nisu jos gotove, treba to u ponedeljak da se sredi. Quote
Pagan Saviour Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 A kolko vi imate albuma i koji da kupim ako mi se svidite prvi ili poslednji? 1 Quote
Wendigo Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 (edited) @Wendigo: Aj daj neki link, ako nije problem. To će biti malo teže, s obzirom da se radi o štampanom časopisu. Edited April 10, 2011 by Wendigo Quote
heavyervin Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Tu recenziju moze da otkuca neko od nas dvojice, wendigo ili ja, ako vam nesto znaci madjarski jezik. Quote
Dushman Posted April 13, 2011 Author Report Posted April 13, 2011 @Pagan: Imamo jedan album i jedan demo. Demoa vise nema, al ima albuma jos dosta Ma nema potrebe da kucate, mislio sam da je elektronski format. Evo i plakata: 1 Quote
Pagan Saviour Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 (edited) Dobri ste momci,kupio sam album,ali uzivo zvucite mnogo bolje..poz..da podsecati na rani kreator i moram da pohvalim tekstovi koji su odlicni btw.. Edited April 18, 2011 by Pagan Saviour 1 Quote
Jabba the Hutt Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Hvala jos jednom na CDu i svaka pohvala za sinoćnu svirku, a o albumu ne vredi trositi reci, pranje bez premca na ovim prostorima 1 Quote
Dushman Posted April 19, 2011 Author Report Posted April 19, 2011 Hvala svima koji su bili! Bila je odlicna svirka i jos bolji provod! Uskoro majice, prisivaci i sl 2 Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 30, 2011 Report Posted April 30, 2011 Ako nesto userete na drugom albumu osisacu vas sve na celavo. ovo je do jaja! bravo! Quote
Memento_Mori Posted May 1, 2011 Report Posted May 1, 2011 Al ste ishulili na kulskoj gitarijadi,da citiram: 'Sledeća pesma je za sve one koji sutra slave vaskrsnuće lažnog idola' Nije baš bilo neophodno,al bilo je interesantno videti kako se pojedinci gledaju a u glavi: 'Koji im je kurac' hahha 1 Quote
lemmy sixx Posted May 1, 2011 Report Posted May 1, 2011 Složi metalce bracu dragu na svak dican tvoj cert, sloga bice poraz Grinu a najjaci metal bend. 1 Quote
Dushman Posted May 2, 2011 Author Report Posted May 2, 2011 Wvo celog snimka ko zeli da preslusa: http://vojvodinaopen.podomatic.com/entry/eg/2011-04-27T02_31_24-07_00 Isecicu pesme uskoro pa cu pokaciti kad budem imao vremena. Ima i video snimaka sa svirke, ali jos nisam dosao do njih. A treba huliti s vremena na vreme 1 Quote
Dushman Posted May 9, 2011 Author Report Posted May 9, 2011 (edited) Stigle majice: Cena 700RSD(7EUR)+PTT U pitanju je sito stampa sa 3 sloja boje + boja je gumirana, rasteze se sa majicom i nece pucati. Majice ne smeju da se peglaju direkt na boju i ne smeju da se peru na visokim temperaturama Moguce slanje postom, ili ko je u Novom Sadu mozemo se naci da pokupi. Ko zeli majicu neka mi pise na [email protected] i neka za subject stavi majice Edited May 9, 2011 by Dushman 4 Quote
Dushman Posted May 9, 2011 Author Report Posted May 9, 2011 Da napomenem da ima samo L i XL velicina 1 Quote
Dushman Posted May 12, 2011 Author Report Posted May 12, 2011 DOA/SOD magazine #3: http://doamag.com/online/ TOXIC TRACE TORMENT EBM RECORDS 9 SKULLS Furious Thrash Metal assault from this Serbian trio that pays homage to the classic sound of Sodom, Destruction and Kreator (including a punishing cover of Kreator’s “Flag of Hate”) Toxic Trace do not re-invent the wheel with tracks like “Haunted”, “Witch from Hell” and “The Antichrist” but they do manage to create a real aura of old-school mayhem that will have fans of that classic mid-80’s sound bouncing off the fucking walls. Great cover art by Tara Kerac featuring a disturbing tableau of demons attacking a cathedral perfectly captures the essence of the blasphemic brutality that Toxic Trace unleashes with surgical precision. Fucking essential THRASH FUCKING METAL!!! Quote
Blasphemer Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 prišivače možete nabaviti direktno od benda Quote
Dushman Posted June 14, 2011 Author Report Posted June 14, 2011 Bas sam sad hteo da kacim. Prisivaci: Cena 200 din 1 Quote
Recommended Posts