Maunator Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Umalo tebe da ubiju Ovo cudo na glavi je zaradio za vreme svirke Toxoc Trace-a 1 Quote
Ranis Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 hahahahahaha....ju vidi kolka je tek tu na slici a pojma nemam odakle mi 1 Quote
kiki Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 pa, to se zove speed metal. pa ja obozavam speed metal a on nije obavezno brzi od thrash... poslusaj torment par puta mozda ti se i svidi.na demo-u su bile pesme sporije,a oni ih tako brzo sviraju jos odavno :] gledacu da nabavim torment da poslusam. gledao sam ih u Somboru u decembru 2009te poslednji put, i tad mi je ok leglo.. (ne racunam ono u Dvoristu kad je otpao Vulcano pa je bilo mixeva svakakvih) Pa svako ima svoj ukus Ovaj bend je uvek bio brz i uvek ce biti. Pesme sa albuma, sto Darko rece, idu mozda malo brze uzivo. Obrade u skladu sa ostatkom, mnogo brze nego originali Sto se tice novih pesama, gotovo je 6-7 komada. Bend ce uskoro snimiti i jedan EP, cisto da se prikaze novi materijal pre drugog albuma. naravno, i ne vredi raspravljati o tome, a nisam ni imao nameru eto, meni ne lezi ovo.. bend je vas, i vidim da se masi svidja, svakako cete raditi sta hocete Quote
Dushman Posted November 9, 2011 Author Report Posted November 9, 2011 Toxic Trace @ Google+ https://plus.google.com/107882552604945451867 1 Quote
Dushman Posted January 31, 2012 Author Report Posted January 31, 2012 Malo novosti! 11. februra sviramo sa bendom Kuga u klubu The Box u Sofiji, Bugarska. Posle Bugarske ulazimo u studio i krecemo sa snimanjem novog materijala. Vise informacija ce biti uskoro! Quote
Uroš S. Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Srpski Kreator! Inace "Torment" ubija! 1 Quote
Dushman Posted February 17, 2012 Author Report Posted February 17, 2012 Snimak iz Sofije! 1. Haunted 2. Butchered 3. Slaughter Klip se zove Witch from hell, iako te pesme nema na snimku. Greska onoga ko je uploadovao 1 Quote
Pupakable Posted February 22, 2012 Report Posted February 22, 2012 Jel krenulo snimanje novog materijala,kako ide!?!? Quote
Dushman Posted February 24, 2012 Author Report Posted February 24, 2012 Snimanje jos nije krenulo, ckamo da malo otopli pa cemo onda da se zabodemo u studio Za predstojece svirke, pogledajte plakate iznad Quote
dimmu1 Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 sad ste kao pravi tezgarosi tako celavi koji vam je sa tim masovnim sisanjem? vidim i feba se sisnuo,vas trojica isto... ako ne odemo na zodom u suboticu vidimo se u somboru! 1 Quote
Speed_Dead Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 Snimak iz Sofije! 1. Haunted 2. Butchered 3. Slaughter Klip se zove Witch from hell, iako te pesme nema na snimku. Greska onoga ko je uploadovao AXAXAXAXAX pa sta je ovo, Zec mi danas rece, vi se stvarno podsisali!!! hahahahaah sta vam bi Quote
Jabba the Hutt Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Kosa otišla, ali muda su ostala, a to je valjda najbitnije majkumu! 1 Quote
Speed_Dead Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Kosa otišla, ali muda su ostala, a to je valjda najbitnije majkumu! ma jasta, nego nikad ne mogu da zamislim nekog ko ima dugu kosu kako ce da izgleda celav..evo tebe haahhaa to bi bio hit.. ili sebe .. ili dragana rumuna hahaha..ili tek zeca haahhahahah Quote
Dushman Posted March 4, 2012 Author Report Posted March 4, 2012 Ovako celavi smo moderniji... majke mi xDD Posao i sl... Niko ne voli cupavce. Snimanje ce verovano poceti polovinom marta, cim bude nekih snimaka kacim. 1 Quote
Maunator Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 "Gitarijada Vojvodina Open u Kuli će se i ove godine održati u prostoru "Rekreacioni centar". Ovo je gitarijada jedinstvenog formata, koja se održava već treće godine. Program je podeljen u četiri takmičarske večeri, i svake večeri sviraće pet bendova, tako da svaki bend svira negde oko 35 minuta. U subotu 24. marta 2012 godine nastupaće: Toxic Trace - Bogojevo Putrid Blood - Šid Zoon Politikon - Podgorica Himera - Zrenjanin Živa Istina - Stara Pazova" FB event Quote
Dushman Posted March 28, 2012 Author Report Posted March 28, 2012 Par pesama sa Kulske gitarijade: Ceo snimak: http://www18.zippyshare.com/v/87383720/file.html Quote
Dushman Posted April 14, 2012 Author Report Posted April 14, 2012 Poceli smo sa snimanjem novog EP-a. Juce su snimljeni bubnjevi. Danas idu ritam gitare. Cim bude nekih snimaka ili semplova oacicu linkove. 5 Quote
Dushman Posted April 16, 2012 Author Report Posted April 16, 2012 Snimanje je zavrseno! Sada se sam oceka da se zavrsi miks i kacimo! 7 Quote
Recommended Posts