Jump to content

Recommended Posts

Posted

pa, to se zove speed metal. :)

pa ja obozavam speed metal a on nije obavezno brzi od thrash...

poslusaj torment par puta mozda ti se i svidi.na demo-u su bile pesme sporije,a oni ih tako brzo sviraju jos odavno :]

gledacu da nabavim torment da poslusam. gledao sam ih u Somboru u decembru 2009te poslednji put, i tad mi je ok leglo.. (ne racunam ono u Dvoristu kad je otpao Vulcano pa je bilo mixeva svakakvih)

Pa svako ima svoj ukus :)

Ovaj bend je uvek bio brz i uvek ce biti. Pesme sa albuma, sto Darko rece, idu mozda malo brze uzivo. Obrade u skladu sa ostatkom, mnogo brze nego originali :)

Sto se tice novih pesama, gotovo je 6-7 komada. Bend ce uskoro snimiti i jedan EP, cisto da se prikaze novi materijal pre drugog albuma.

naravno, i ne vredi raspravljati o tome, a nisam ni imao nameru :)

eto, meni ne lezi ovo.. bend je vas, i vidim da se masi svidja, svakako cete raditi sta hocete :pivopije:

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Malo novosti!

11. februra sviramo sa bendom Kuga u klubu The Box u Sofiji, Bugarska.

Posle Bugarske ulazimo u studio i krecemo sa snimanjem novog materijala.

Vise informacija ce biti uskoro!

• 2 weeks later...
Posted

Snimak iz Sofije!

1. Haunted

2. Butchered

3. Slaughter

Klip se zove Witch from hell, iako te pesme nema na snimku. Greska onoga ko je uploadovao

• Upvote 1
Posted

sad ste kao pravi tezgarosi tako celavi :haha: koji vam je sa tim masovnim sisanjem? vidim i feba se sisnuo,vas trojica isto... ako ne odemo na zodom u suboticu vidimo se u somboru!

• Upvote 1
Posted

Snimak iz Sofije!

1. Haunted

2. Butchered

3. Slaughter

Klip se zove Witch from hell, iako te pesme nema na snimku. Greska onoga ko je uploadovao

AXAXAXAXAX pa sta je ovo, Zec mi danas rece, vi se stvarno podsisali!!! hahahahaah

sta vam bi

Posted

Kosa otišla, ali muda su ostala, a to je valjda najbitnije majkumu! :pivopije:

ma jasta, nego nikad ne mogu da zamislim nekog ko ima dugu kosu kako ce da izgleda celav..evo tebe haahhaa to bi bio hit.. ili sebe .. ili dragana rumuna hahaha..ili tek zeca haahhahahah

Posted

Ovako celavi smo moderniji... majke mi xDD

Posao i sl... Niko ne voli cupavce.

Snimanje ce verovano poceti polovinom marta, cim bude nekih snimaka kacim.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

"Gitarijada Vojvodina Open u Kuli će se i ove godine održati u prostoru "Rekreacioni centar".

Ovo je gitarijada jedinstvenog formata, koja se održava već treće godine. Program je podeljen u četiri takmičarske večeri, i svake večeri sviraće pet bendova, tako da svaki bend svira negde oko 35 minuta.

U subotu 24. marta 2012 godine nastupaće:

Toxic Trace - Bogojevo

Putrid Blood - Šid

Zoon Politikon - Podgorica

Himera - Zrenjanin

Živa Istina - Stara Pazova"

FB event

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Poceli smo sa snimanjem novog EP-a. Juce su snimljeni bubnjevi. Danas idu ritam gitare. Cim bude nekih snimaka ili semplova oacicu linkove.

• Upvote 5