Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

ovo mi je trenutno najdrazi mladi bend :rockdevil:

demo im je odlican a album koji trebaju izbacit je jedan najbrzih albuma ikad u tresu

svirali su ovdje i ubili brasno,uzivo jos brzi kec,tako da na snimku djeluje ko da je sviro grind core bend :D

SLOTA

Posted

Ljudi ja sam se proveo maksimalno! Razvalili ste u petak! Veliki pivski pozdrav iz Kikinde!

Steta sto su ovi iz Rapidforce popili rakiju, ali cemo nadoknaditi sledeci put!

TTD

Posted

Nama je jako zao sto nismo ostali i drugi dan... Max i ja smo bas hteli da ostanemo, al smo onda skontali da nemamo niti para za nazad, niti ima neki pouzdan jeftin prevoz za nazad... jbg... moracemo da ponovimo onu zurku posle svirke!

Posted

Moracemo ponovo da ponovimo i svirku da bi bila i zurka posle svirke :). Svaka cast ljudi ja sam se bas proveo do jaja!! Steta sto niste ostali u subotu bilo je brutalno, a imali smo i novu litru metal onslaught 666% prue venom-a !!!!

• 4 weeks later...
Posted

Toxic Trace je potpisao ugovor za izdavanje albuma sa EBM Records-om! Jos uvek ne znam tecno kada ce album biti izdat, ali uskoro cu i to znati.

Evo i cover:

Frontpreviewmali.jpg

Uskoro cu okaciti jos jednu pesmu na spejs, samo da nadjem neki net da valja

• Upvote 1
Posted (edited)

Religion is slavery je fenomenalno uradjena! Remek-delo... kao i prethodne uostalom.

Edited by ^TK^
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...