Letva Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 DULETOVA BIBLIJA Knjiga Prva – Stvaranje Na pocetku bese dupla bas pedala… A pored nje stajase Dule. On bese alfa, omega, azbuka… Duletu se svemir ucini pust, veliki I prazan, I on odluci da stvara. Uze palice I poce lupati bubnjeve. Iz zvuka bubnjeva, on stvori svog prvog Andjela, Axl Rosa. Axl Rose mu rece: ‘Yo, man, dude, like, make Slash, ok man ?’ I tako dule stvori Slasha, a zatim napravi Nebo I Zemlju. . I zatim Dule stvori rasu, zvanu Basisti, I oni jedose burek, pijase pivo, I beajse mnogo glupi. Dule posla Slasha da nauci basiste da ne budu stoke. Sisavsi na Zemlju, Slash poce svirati gitarski solo, medjutim basisti i dalje ostajahu glupi, udarahu glavama u bandere i smrdese. Dule, videvsi to, odluci da potopi Zemlju, razocaravsi se u svoje delo. Medjutim, bese jedan basista koji verovase u Duleta i mnogo ne smrdese – Duff McKagan. I tako Dule posla Axla da spasi Duff-a strasne sudbine… Knjiga Druga – Potop Axl se prikaza Duff-u I rece mu:’ Svemocni Dule te je izabrao da prezivis potop… Sagradi ogromno bas pojacalo, moze marke Marshall, i stavi po dve bas gitare od svake firme, ali ne Yamahu, jel je sranje.’ Duff se to vece molio Duletu :’O, presvetli Dule, posalji mi I neko zensko da prezivi, da mi ne bude dosadno’ I Dule odluci da spasi Rijanu, jer I ona ne smrdese previse… I tako bi Veliki Ogromni Au u Picku Materinu Al Je Mokro Potop. I trajase dva sata, cetrdeset minuta i sekundu. I prezivese samo Duff i Rijana, izrodise puno dece I napunise Zemlju… Knjiga Treca – Prorok Prodje puno godina, ljudi postadose pokvareni, krenuse svirati black metal, I ne verovase u Duleta. Medjutim, bejase jedan covek, cija vera u Duleta bese velika, I Dule odluci da ga napravi svojim prvim prorokom. Taj covek bese Borat. I Dule odluci da mu se prikaze, I ucini ga svojim prorokom. Borat jednom bese na plazi, I iznenada, Dule posla munju I ona udari u palmu. Iz goruce palme, Dule se javi Boratu i rece mu : ‘Siri rec moju. Pricaj ljudima o moci Dobosa mog. Kazi im da govore kako mi je veliki. I daj im ove ove zakone da ih postuju dok je sveta I veka.’ I Borat rece ‘Yeeeesss. My sister is a great whore. Biiiig boobs, yes, yes. … People like you not here in Kazakastanland… But I make you popular I say you have a big one. NOT! ’ I Dule Boratu dade masan papir sa mrljama, na kome bejahu zakoni njegovi… Dusanov Zakonik 1. ‘Pri gitarskom solou ne gresi; 2. ‘Drzi ritam kao oci svoje ‘ 3. ‘Ne psuj boga svog mater ti smrdljivu’ 4. ‘Emo ne sviraj, jer je gej’ 5. ‘Udri nevernike sabane palicom bubnja svog’ 6.‘Poj himne Bogu svom, koje behu I bice ‘Kazna’, ‘Miris Kise’ I mnoge druge…’ 7. ‘Teski kamen slusaj’ 8. ‘Metalcima da smrde govori, Iako ne puno’ 9. ‘Ne sedi na ladan beton’ 10.’Od piva Jelen pij, a kad para imas i Coronu, Lavove ne diraj’ Knjiga Cetvrta – Cerka Bozja I Dule se resi poslati na Zemlju porod svoj… I rastrsi Dule od seksa plavusu jednu, sto sminke imase I dobru guzu, I stanovase u stanu broj 3 - 1. I, rodi se Milka Canic, Cerka Bozja. I Milka Canic okupi ljude, I pricase im ‘Dobro Vece’ I bi ljudima lepse. I ona imase apostole, Somija, kome ona rece ‘Ti si moj RTS I na tebi cu svoju Slagalicu podici’ I apostoli joj jos bejahu Seka Aleksic, Crveni Mocni Rendzer, James Hetfield, zatim Ciga Mitke, Sinan Sakic, Hogar Strasni, Dzim Keri I parce salame… I sirise apostoli veru u Duleta, medjutim, vecina njih se ne svidjase Somiju, u on ih pobi, ostavivsi u zivotu samo cigu Mitketa i Crvenog Mocnog Rendzera… Parce salame on pojede. I Somi rece ljudima: “World of Warcraft igrajte. U Duleta vere imajte. Guns’n’Roses slusajte, Mitke vrati mi novcanik mamu ti jebem’ I tako bi zapisano… -------------------------------------------------------------------------------------------------- Ako me ne ispsujete puno, mozda i nakacim jos
Hudini Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 ’Od piva Jelen pij, a kad para imas i Coronu, Lavove ne diraj’ Ako ni zbog čeg drugog, zbog ovog je gay!!!
Salvation Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 A ja bas hteo da kazem da je to najbolji deo. PS bila bi bolja biblija da si izabrao bolji bend
kuruz Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Ako ni zbog čeg drugog, zbog ovog je gay!!! Апсолутно тачно. Мада, Лав 7 је добро пиво.
Salvation Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 Cek, jel ja nisam dobro shvatio? Lavove ne diraj hoce da kaze da je lav shit zar ne? (sto i jeste). Tako da.. slazem se u potpunosti.
Sisus Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 Ako ni zbog čeg drugog, zbog ovog je gay!!!
Hudini Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 Nemate pojma. Ovde kaže poslovica "Sinoć Jelen, jutros jeben."
Sisus Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 Nemate pojma. Ovde kaže poslovica "Sinoć Jelen, jutros jeben." Pijem pivo Lav, pa sam zato zdrav. Pijem pivo Jelen, pa sam zato zelen.
Краљ Хаоса Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 I apostoli joj jos bejahu Seka Aleksic, Crveni Mocni Rendzer, James Hetfield, zatim Ciga Mitke, Sinan Sakic, Hogar Strasni, Dzim Keri I parce salame… Чкаља, Шурда, лепа брена, Загор Тенеј и Блек Стена (и сви други твоји верни фанови...) оооооооооооооооооооооооооооооооо БОГДАНЕ!!!!!!!!!!!!
gadget Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 i tako nastadoshe razlicita i mnogobrojna tumechenja duletove biblije i mnoge duleisticke sekte i podreligije
Turin Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 ja sam na ovaj thread dosao samo zato sto je naziv obecavao sisarke, a u stvari bilo reci o shisharkama....
Краљ Хаоса Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 мене занима да ви мени кажете где овде има јефтини чварци и кавурма, то мене брине од јутрос!
Peti.Maj Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Mislim da je autor promasio forum. Ovo pripada podforumu "SMECE".
Hell on Earth Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Eh.. Mnogo toga na ovom forumu pripada tom podforumu.
vudun Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Dusanov Zakonik 1. ‘Pri gitarskom solou ne gresi; Pazi, stavka broj jedan zakonika, lepo lepo Sve u svemu, interesantno ti je komplet štivo.
рогозуб Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 (edited) znachi fontana... (: Edited February 8, 2008 by Rogozub
Recommended Posts