Haos sam ja Posted December 6, 2019 Report Posted December 6, 2019 Omot vrhunski, a čak i ja koji sam tek nedavno provalio da ovo nisu klasični helanke warriorsi sam najajpovan za album. Quote
azal Posted December 13, 2019 Report Posted December 13, 2019 mlako izlozio me intro, synthovi, flauta...na kraju nista spektakularno. muzika djene djene, ali Devon zvuci kao da je napisao tekst, smislio melodije i snimio pevanje za 45 minuta. morace bolje od ovoga. Quote
Angelystor Posted December 13, 2019 Report Posted December 13, 2019 Nisam trebao prvo da vidim ovaj Lazin komentar pre pesme edit: jes mlako, ali nije strašno. No, pomislio bi čovek da će nešto efikasnije da izbace kao povratnički singl Quote
igoraki Posted December 13, 2019 Report Posted December 13, 2019 nije uopste losa pesma kao pesma, samo sto nije bas mnogo psyhotic waltz bi bio glavni problem Quote
ShinigamY Posted December 13, 2019 Report Posted December 13, 2019 Mlako. Refren je meh bas. Generalno cela pesma ima cudan vibe, i uopste ne PW. Samo pocetak sto rece Laza fino nahajpa da ocekujes ludnicu, i onda zajeb. Mislim da ce biti boljih pesama od ove. Takodje, iako je produkcija okej, mislim da mi se ne dopada kako je sve ispalo, i takodje ovaj momenat koji Jens fura sa sub drop kick 808 u nekim break momentima. Koji moj, nije ovo metal core pa da lozis publiku. Quote
Haos sam ja Posted December 19, 2019 Report Posted December 19, 2019 Nije loša pesma, ali je tekst presmešan. Quote
obsessed by cruelty Posted January 24, 2020 Report Posted January 24, 2020 bolja mi od prve mada nije neki spektakl jbg Quote
HUMAN Posted January 24, 2020 Report Posted January 24, 2020 Batman Meni bolja ona prva, ova baš ravna.. Quote
Grobodan Posted February 13, 2020 Report Posted February 13, 2020 sa srecom https://yadi.sk/d/oJdXivhGiFVoPw Quote
In The Flesh Posted February 13, 2020 Report Posted February 13, 2020 Zadovoljan prvim slusanjem. Ima super svirke, Devon bas dobar... mislim da nijesu iznevjerili. Quote
Simadin Posted February 13, 2020 Report Posted February 13, 2020 (edited) Za sada mi nista posebno nije uslo u uvo, osim sto strofa u Sisters of the Dawn neodoljivo podseca na Slugdge – The Spectral Burrows 😄 Slusace se jos. Edited February 13, 2020 by Simadin Quote
azal Posted February 13, 2020 Report Posted February 13, 2020 slusao jedno 5-6 puta, pa pustio Mosquito, koji mi je ipak najslabiji od prva 4 (8.5/10, Bleeding 9/10, prva dva ciste 10) i da, nije to to. Ali daleko od toga da je lose. Devon nije mogao skroz da se vrati u PW mode. Taj vajb njegov mladalacki najvise fali. 80% pevanja je vise DST nego PW, to najvise koci. Nije ni on skroz kriv, i gitare su previse proste, cak i od Bleedinga prostije, ali opet izadju momenti njihovi, narocito u solazama, gde se oseca stara magija. Ima momenata gde se sve poklopi i izadje pravi PW, ali ne dovoljno. Ali lepo, sve u svemu. Drago mi je da mi omiljeni bend svih vremena ponovo radi i da se nisu izblamirali. Nisam ni mnogo vise ocekivao realno. Quote
Angelystor Posted February 13, 2020 Report Posted February 13, 2020 Otprilike kao i ostali, dobro je, nije bruka niti išta slično, ali za sad me ništa nije raspametilo. Doduše, tek prvi sluš, i to jedva ugurao u kraj dana. Trenutno mislim da bi mi bilo lakše i da ga rangiram sa DST albumima nego sa PW. Quote
HUMAN Posted February 14, 2020 Report Posted February 14, 2020 Je l' samo mene ova Stranded mnogo podseća na neku Nevermore stvar? Quote
Angelystor Posted February 18, 2020 Report Posted February 18, 2020 Meni ovo bogami sve dosadnije iz slušanja u slušanje. Bukvalno vidim sebe da se češće vraćam u budućnosti na Mosquito nego na Void. Previše nekih generic riffova, previše liričnih floskula. Kao da im je neko drugi pisao album, a ne oni. Možda je i u tome caka, oni su reokupljeni već sad koliko, skoro 10 godina? Uopšte nema osećaj materijala koji im se skupljao godinama/decenijama, već kao da su izdali treći album od tog reokupa. Quote
azal Posted February 18, 2020 Report Posted February 18, 2020 evo moje recenzije http://www.prog-sphere.com/reviews/psychotic-waltz-the-god-shaped-void-review/ Quote
In The Flesh Posted February 18, 2020 Report Posted February 18, 2020 Dobra recenzija. Meni upravo to sto ima dosta DST vajba odgovara buduci da je bend stavljen ad akta, a opet ima trenutaka dje bas izbije PW. Quote
Recommended Posts