azal Posted February 19, 2020 Report Posted February 19, 2020 dobar intervju ako vas ne mrzi, prica dosta o tome kako peva sad https://www.sonicperspectives.com/interviews/interview-with-devon-graves/ Quote
Angelystor Posted February 20, 2020 Report Posted February 20, 2020 Quote “I want to slap the shit out of twenty-year-old year old Buddy Lackey and shout YOU’LL HAVE TO SING THIS WHEN YOU’RE FIFTY” he laughs. Meni je ovo dosta tupava izjava. Quote
Angelystor Posted February 20, 2020 Report Posted February 20, 2020 Zamisli svaki bend koji znaš koji je snimio nešto dobro u svojim 20im godinama na šta bi ličilo da razmišlja "e bolje da se čuvam, treba ovo da pevam/sviram i za 30 godina". Quote
In The Flesh Posted February 20, 2020 Report Posted February 20, 2020 To jes, ali zato sad svaki takav bend isto razmislja. Quote
HUMAN Posted February 20, 2020 Report Posted February 20, 2020 8 minutes ago, Angelystor said: Zamisli svaki bend koji znaš koji je snimio nešto dobro u svojim 20im godinama na šta bi ličilo da razmišlja "e bolje da se čuvam, treba ovo da pevam/sviram i za 30 godina". Ko Metalika od bleka🤣 Quote
Angelystor Posted February 20, 2020 Report Posted February 20, 2020 11 minutes ago, kuruz said: ja bih rekao da se šali čovek 😄 U kontekstu sa izjavom pre toga, mislim da ne. Ili samo hoće da isprovocira Blabbermouth sa objavi naslov - "Devon Graves slams Buddy Lackey!" Quote
azal Posted February 20, 2020 Report Posted February 20, 2020 svakako lik moze da peva te stare pesme idalje, video/cuo vise puta. verujem da je ovo neki njegov artistic decision, pricao je o tome kako mu je sad filozofija da ima veci efekat kad ode visoko sad ako ne peva tako sve vreme, dosta se israo generalno i ovaj lik sto radi intervju mu manje vise samo jaja lizao i nije ga nista konkretno pitao. skroz je ok ako u tom gasu, vidim da se mnogim svidja album, ali mene apsolutno ne radi ovaj stil vokala jer jbg, ceo car njegovog vokala je bio to sto je lud ko kurac. Quote
HUMAN Posted February 20, 2020 Report Posted February 20, 2020 Jes dobar album, kad sam ga ja izgurao celog😄 Ne stvarno, sasvim solidan, nije baš po mom okusu overall, ali ima baš dobrih i lepih momenata, i uopšte mi ne smeta što lik ne peva visoko sve vreme, čak naprotiv Quote
Haos sam ja Posted March 2, 2020 Report Posted March 2, 2020 Pristojan album ovaj novi, baš sam ga dosta slušao da bih mogao da ocenim. U bukvalno svakoj pesmi ima nešto što mi se sviđa, a nešto što mi je bezveze, tako da mi je generalni utisak da nema neke pesme koja se izdvaja naročito. Solaže su dobre i raznolike, al rifovi u strofama su često poprilično neinspirativni. Međutim, ima momenata kada se malo razigraju i začine stvari i generalno je album heterogen, ima svačega. U uvo mi je prvo ušla Back to Black, nekako najkonkretnija i ima pamtljiv refren. Where the spiders spin isto dobra, ponajbolja od ovih malo komplikovanijih. Quote
Simadin Posted March 11, 2020 Report Posted March 11, 2020 Ipak je super album kad se slegnu utisci ovako. I dalje najslabiji, ali svakako je nerealno bilo za ocekivati da ce da nadmase onako nenadjebivu diskografiju i to 20 i kusur godina kasnije. Ne prodje dan da ga ne pustim, sasvim fino tece, nista za raspamecivanje, ali vrlo prijatan slus. Nije mi pao u zaborav kao recimo poslednji FNM, sto mi je bio utisak posle prvog preslusavanja. Quote
Haos sam ja Posted March 11, 2020 Report Posted March 11, 2020 Meni super prija vokal na novom, što je i razumljivo s obzirom da blago rečeno nisam fan stila pevanja iz klasik faze. Sa druge strane, instrumentalno je to za klasu slabije u odnosu na albume iz 90ih. Quote
Runner Posted April 20, 2020 Report Posted April 20, 2020 Koliko je dobar ovaj album jbt.. Sa današnjim slušanjem sam zaokružio sliku i oduvan sam. Na kraju godine kad se bude pravio mixtape, samo u folder ubaciti sve pjesme odavde i to će biti to. Govorim u svoje ime, naravno. :) Quote
azal Posted August 6, 2020 Report Posted August 6, 2020 bas dobar clanak o najboljem albumu/bendu https://diaboliquemagazine.com/strange-this-song-of-mine-psychotic-waltzs-a-social-grace-at-30/ 1 Quote
Kumodraski Vo Posted August 15, 2020 Report Posted August 15, 2020 Pustih A Social Grace, moglo bi ovo na neki remaster.. Quote
Kumodraski Vo Posted May 11, 2021 Report Posted May 11, 2021 https://www.facebook.com/events/378586606445621/ postoji li neka sansa i kod nas.. Quote
azal Posted May 11, 2021 Report Posted May 11, 2021 idi u pestu sta te mrzi nisi nigde isao celu godinu Quote
Kumodraski Vo Posted May 11, 2021 Report Posted May 11, 2021 Kad god sam u krizi potrebno mi ja malo luksuza.. Quote
Haos sam ja Posted December 3, 2021 Report Posted December 3, 2021 Da li je realno da je brat imao ovakav facial hair? Bukvalno sram ga bilo. 😄 Quote
azal Posted December 3, 2021 Report Posted December 3, 2021 naravno da je realno, jedna od najboljih preduvanih odluka u istoriji fotografije, muzike, i umetnosti generalno 1 Quote
Haos sam ja Posted December 3, 2021 Report Posted December 3, 2021 😁Eventualno jedna od najgorih. Mogao je da odradi i obrve da pomeri dodatno granice fotografije, muzike i umetnosti generalno. Quote
Phallusifer Posted December 3, 2021 Report Posted December 3, 2021 2 minutes ago, Haos sam ja said: Mogao je da odradi i obrve da pomeri Bitna je i umerenost 1 Quote
Recommended Posts