Grobodan Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Haha, tek sad videh ovo, do jaja, count me in Vidi u maju da stavis na neki splav, bas bi bilo fino. Quote
azal Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 (edited) potpuno ne losa ideja samo je uzasno tesko zabosti vikend na splavu Edited January 20, 2010 by azal Quote
Talvi Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Tek sad videh ovu bolestinu. http://www.youtube.com/watch?v=JWrPdqioqpE Quote
Tanya Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 planiram za sad kraj maja da bude, ciljam beograd, neka vojvodina, podgorica, banja luka. Lazo oce biti nesto od ovoga? Quote
Simadin Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=mvODtgBYPRM Kako sam se ponadao kad sam video ćelu na bini, međutim, nema Devona Quote
Elldamar Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 Daj bre Lazo Devona ovamo,hocju ja 10 karata da kupim Anyway,u maju je stvarno bilo do jaja na svirci sa Riverside-om,jebeno sam za dlaku zaplakao na akustik verziju I remember i My grave !!! Znachi mislio sam da tokom zhivota nikada necju to gledati/slushati uzhivo!Bio je dodushe malko nespretan sa par ispadanja i pogreshnih kordova,ali u principu chuti neke PW pesmice je vredelo mnogo vishe od obracanja pazhnje na tachnost melodije... Quote
azal Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 imam mail jos uvek, jbg, mnogo sam u frci sa poslom/zivotom/itd da bih sad tako nesto radio, ali videcu da akcijam opet od septembra Quote
Simadin Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 Btw. taj peder je izvesni Sean Peck iz Cage-a, ko god on bio Devon Graves I saw the "reunion" video. I miss you guys.June 8 at 6:57am Ajde Devone budi Buddy ponovo! Quote
In The Flesh Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 (edited) Koji kurac je ovo sad? Zar nije bila priča da nema šanse da se okupe,ili je to samo Devonova verzija bila? edit: tek sad vidim video description Edited July 2, 2010 by In The Flesh Quote
Simadin Posted July 4, 2010 Report Posted July 4, 2010 (edited) WAT WAT http://www.facebook.com/pages/Psychotic-Waltz-OFFICIAL/123690284334231 "This is the OFFICIAL fb page for the band Psychotic Waltz.This page will be updated by the band with photos, videos, news, and cool links we like. YES we are alive again." A onda: Members: 2010 Norman Leggio Drums, Brian McAlpin Guitar, Steve Cox Guitar, Ward Evans Bass, Dan Rock Guitar, Phil Cuttino Bass, Buddy Lackey Vocals Kontam ovi potonji su former Edited July 4, 2010 by Simadin Quote
azal Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 (edited) PW bez badija je fejl. kraj price. imam i ja onaj teabag na originalu, gde je muzika slicna, ali nije to to. Edited July 5, 2010 by azal Quote
Angelystor Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Wait wat znaci stvarno... To je nesto kao da su se 2002e druge okupili Menza, Friedman i Ellefson i doveli nekog levog umesto Mustaine-a i to nazvali Megadeth... Recimo x] Ne gleda mi se ovaj "reunion" snimak, al' kol'ko se secam Cage-a, pevac je neka Halfordcina, nesto mi se to ne uklapa mnogo u PW. Quote
Simadin Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Pevac je sirovina, i pored toga sto ne moze da izvuce 50% stvari, ne uklapa se u pricu nikako. Ostaje jedino da pedercina iznad mene ugovori svirku sa Devonom, i da ga navarimo kao govedo, mozda bude dalo rezultate Quote
azal Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 ja mislim da bih on stvarno hteo i ovako, da nije on u evropi a oni u kaliforniji. mislim da mu se stvarno ne ide nazad jer ima svoj zivot u evropi, i sigurno mnogo lakse zivi ovde. Quote
Simadin Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 Pa ono, tehnicki, ne bi ni morao da bude fizicki prisutan dok se snima sranje. Turneje bi ionako radili najvise po Evropi, pa kontam da bi mogli da se organizuju nekako. Quote
azal Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 Buddy's back!!!!!!!!!!! http://tinyurl.com/3akfgjr Quote
Recommended Posts