Talvi Posted June 15, 2012 Report Posted June 15, 2012 Recently reunited San Diego-area progressive metallers PSYCHOTIC WALTZ have just returned from performances at Rock Hard and Keep It True festivals, as well as their first-ever headlining shows in Greece. The band is now back at home and has started the songwriting process for its fifth studio album (and the group's first record since 1996) for a tentative late 2013 release. Quote
azal Posted June 15, 2012 Report Posted June 15, 2012 (edited) mnogo me zanima kako ce da zvuci. da li ce biti neki prirodan nastavak bleeding zvuka ili ce da se vrate tehnikaliji malo. samo da ne zaseru savrsen legacy Edited June 15, 2012 by azal Quote
truliandedzombileš! Posted June 15, 2012 Report Posted June 15, 2012 cenim da zaseravanja neće biti. Quote
Јарослав Posted June 15, 2012 Report Posted June 15, 2012 da se vrate tehnikaliji malo. Ја бих ово. Quote
In The Flesh Posted May 1, 2013 Report Posted May 1, 2013 Ladno nema vise onog snimka na YT "I remember" u akustičnoj varijanti. Zna li se išta, snimaju li taj album uopšte? Quote
Phallusifer Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Pa dobro. Bice album za koju godinu. Mada, dovoljno je ovo za album. Ako jure neku minutazu onda mi je to malo bez veze, deluje usiljeno. Quote
azal Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 kapiram da imaju ideje za jos 2-3. mozda na kraju mogu da biraju pa izbace neku Quote
azal Posted February 24, 2017 Report Posted February 24, 2017 sviraju na Copenhellu. bilo bi lepo da negde blize dodju kad vec dolaze na stari kontinent Quote
ShinigamY Posted June 21, 2017 Report Posted June 21, 2017 Odusevljen sam koliko su zapravo kao ceo bend pristupacni i prizemni, zablejasmo Azal, njegov ortak i ja nakon certa sa svima njima, zajebancija u fullu. Ekipa na koncertu matorija naravno, ali svi kao jedan, nisam ovakvu publiku doziveo u Minhenu do sada. Highlight veceri mi je batica koji stajao ispred nas sa majicom iz 1995 sa Mosquito turneje, majica maltene kao nova Quote
Angelystor Posted June 22, 2017 Report Posted June 22, 2017 http://www.setlist.fm/setlist/psychotic-waltz/2017/backstage-club-munich-germany-23e48c5f.html Dobro pa niste ceo ASG dobili Kak'a ta nova pesma? Quote
ShinigamY Posted June 22, 2017 Report Posted June 22, 2017 (edited) E nije losa nova pesma, nesto na fazon Faded / Mosquito sa dual uni solom naravno, ima gruv, vozi fino, nisam cuo lyrics bas najbolje ali neki Spiders su bili u pitanju Kontam da je pesma verovatno trebala da zavrsi na Mosquito albumu pa su je sada izvadili i krenuli da rade na tome. Edited June 22, 2017 by ShinigаmY Quote
azal Posted June 24, 2017 Report Posted June 24, 2017 ubili u berlinu i u minhenu, nisam pogresio uopste sto sam ovaj put odradio. Setlista predobra, od svega po malo, super izbor pesama. Kad bi ja birao, mozda bih samo zamenio Nothing i I of the Storm, jer je I mnogo lozackija, bila bi bolja za kraj, a Nothing je bas zabadacka, ono razmisljas o zivotu i kako nista sto radis nije bitno, nije bas neki hit za kraj ali dobro, to je u PW stilu skroz da tako zavrse koncert. mozda bih i ubacio Successor umesto Only in a Dream jer mi to oduvek bila najgora, mozda cak i jedina prosecna stvar sa ASG. nova pesma jeste u nekom Mosquito/Bleeding stilu, onako groovy, stoner prog, ali ima solo koji zvuci kao da moze da bude sa prva dva albuma i neki dosta heavy, nabadacki kraj. sve u svemu, prejebeno iskustvo. ekipa samo prog vukovi, jos smo isli sledeci dan u Karlsruhe da gledamo Pain of Salavation i Caligula's Horse i najjaci utisak mi ostavila cinjenica da sam 3 dana zaredom na koncertima vidjao Sieges Even majice na PoS cak iz Sophisticated ere Quote
azal Posted June 29, 2017 Report Posted June 29, 2017 pevac iz Spiral Architect/Manitou opet udara sa kult obradama Quote
Recommended Posts