Dead Man Walking Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Maggy je ružna kao neko ko ima veoma ružne roditelje i onda je njihovo dete samim tim ružno, ali kad su mama i tata videli malu Maggy pomislili su "uh kako ružno dete". Da stvar bude gora mala Maggy im je najverovatnije više od jednog puta ispala iz ruku i pala niz stepenice ne omanuvši ni jedan stepenik ničim drugim nego svojim licem. Quote
Ranis Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Maggy je ružna kao neko ko ima veoma ružne roditelje i onda je njihovo dete samim tim ružno, ali kad su mama i tata videli malu Maggy pomislili su "uh kako ružno dete". Da stvar bude gora mala Maggy im je najverovatnije više od jednog puta ispala iz ruku i pala niz stepenice ne omanuvši ni jedan stepenik ničim drugim nego svojim licem. a na kraju stepenica se nalazila prokljuchala kiselina u koju je mala Maggy uranjala nichim drugim do svojim licem...scenario ko iz happy tree friends Quote
Dead Man Walking Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 To, to Kakvu bi film tek imao gledanost da je ostala Katie, ili da su neku još bolju ribu doveli...ne mogu ni da zamislim... Quote
Ranis Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 a i katie mi je previshe chedna...trebali su neku kurvastiju dovesti...to bi bilo... Quote
Ranis Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 paris hilton mislio sam pre na neku rhonu mitru... Quote
Dead Man Walking Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 U da, Rhona Mitra bi bila dobra. Quote
SkullKrusheR Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 hahahahahahahahahahaha!!! nema razlike... Quote
Dead Man Walking Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Nego da ne spamujem temu, ne možeš me ubediti da je lepa tako jer sam gledao film i znam šta sam video. Noćima sam se budio iz sna vrišteći i grizući sopstvene prste Quote
Ranis Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 chak ni desetine plastichnih operacija nisu uspele da joj pomognu...ruzna je kao grob! Nego da ne spamujem temu, ne možeš me ubediti da je lepa tako jer sam gledao film i znam šta sam video. Noćima sam se budio iz sna vrišteći i grizući sopstvene prste JESUS FUCKIN' CHRIST! Quote
lemmy sixx Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 @gavrosaurus Ovim slikama samo dokazujes koliko je riba ruzna.Al' strasno. A zalosno je koliko je para zaradilo ovo govno od filma... Quote
Dead Man Walking Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Gavro, kumimo te, prestani ako boga znaš Quote
SkullKrusheR Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 na ovoj zadnjoj k'o neka chetrdesetogodishnja gospodja. Quote
Ајлин Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 ok što jeste jeste, stvarno ima loše grudi. jebi ga. Quote
Ranis Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 ok što jeste jeste, stvarno ima loše grudi. jebi ga. loshe grudi...???? damn...shto shta je loshe... ostale posledice od onog spushtanja niz stepenice Quote
lemmy sixx Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 @gavrosaurus Ruzna zena: Lepa zena: Kontas razliku? Quote
Recommended Posts