Jump to content

Recommended Posts

Posted

Maggy je ružna kao neko ko ima veoma ružne roditelje i onda je njihovo dete samim tim ružno, ali kad su mama i tata videli malu Maggy pomislili su "uh kako ružno dete". Da stvar bude gora mala Maggy im je najverovatnije više od jednog puta ispala iz ruku i pala niz stepenice ne omanuvši ni jedan stepenik ničim drugim nego svojim licem.

Posted
Maggy je ružna kao neko ko ima veoma ružne roditelje i onda je njihovo dete samim tim ružno, ali kad su mama i tata videli malu Maggy pomislili su "uh kako ružno dete". Da stvar bude gora mala Maggy im je najverovatnije više od jednog puta ispala iz ruku i pala niz stepenice ne omanuvši ni jedan stepenik ničim drugim nego svojim licem.

a na kraju stepenica se nalazila prokljuchala kiselina u koju je mala Maggy uranjala nichim drugim do svojim licem...scenario ko iz happy tree friends :):):)

Posted
wp_maggie.jpg

chak ni desetine plastichnih operacija nisu uspele da joj pomognu...ruzna je kao grob!

n582166882_1200089_9077.jpg

:)

Nego da ne spamujem temu, ne možeš me ubediti da je lepa tako jer sam gledao film i znam šta sam video. Noćima sam se budio iz sna vrišteći i grizući sopstvene prste :no:

JESUS FUCKIN' CHRIST!

Posted
ok što jeste jeste, stvarno ima loše grudi. jebi ga.

loshe grudi...????

damn...shto shta je loshe...

ostale posledice od onog spushtanja niz stepenice :)