The Joker Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 (edited) Kaze se vishi. Mora biti da se zezas?Adam West? Edited April 29, 2008 by The Joker Quote
Brock Samson Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Височији ондак. Adam West је закон! Quote
The Joker Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Ma trebao je Chuck Norris da ga glumi. Quote
lemmy sixx Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Kakav crni Chuck...samo Stivel Sigal. Meni licno je Majkl Kiton najjaci...jeste da se on uopste ne uklapa u tu neku cauru super-heroja,ali je odglumio sjajno,pre svega Brus Vejna. Quote
The Joker Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 To jeste,ali Bale je fizicki najslicniji Brusu,a pristojno glumi. Quote
lemmy sixx Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 I to je tacno...pogotovo je bolji od jebenog Val Kilmera i Dzordz Klunija,kojima je uloga Brus Vejna lezala ko piletu sise. Quote
Sinstrel Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Meni licno je Majkl Kiton najjaci...jeste da se on uopste ne uklapa u tu neku cauru super-heroja Takodje! Quote
Brock Samson Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Мислим да је то више до Burton-а. Quote
VoivodBG Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Upravo tako, Burton se vise posvetio zlikovcima nego samom Bruce Wayne-u i Batman liku, i to je veliki minus, zato je Nolanov Batman sa Bale-om superiorniji u svakom smislu. Clooney i Kilmer ne treba da se spominju, ubedljivo dva najgora i najneuverljivija Batman-a... Quote
MissionVao Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Svetogrdnici! Ma da, Betmeni treba da ostanu smejurija od filmova i da nikad ne postanu ozbiljni Jebote do sada su se svi smejali tim filmovima, bili su u rangu Sam u kuci a ovi novi su brrrr Quote
VoivodBG Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Novi poster! Mislim da ce ovaj film postati poznat po preuvelicanom hajpovanju.... Quote
lemmy sixx Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Ma da, Betmeni treba da ostanu smejurija od filmova i da nikad ne postanu ozbiljni Jebote do sada su se svi smejali tim filmovima, bili su u rangu Sam u kuci a ovi novi su brrrr Seres krec,pravis malter i mesas sa soda bikarbonom. Quote
MissionVao Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Gde, u delu da su svi stari betmeni neopevana sranja ili da su novi super? Quote
The Joker Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 U oba.Stoga ne seri gurabije,prestani kenjati kvake i procitaj malo Betmen stripova i videces da novi filmovi nisu ni za krasni sto se tice pracenja radnje. @Samson-Jeste i do Burtona,ali nije samo do njega. Quote
MissionVao Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 (edited) Svaki film radjen po nekom delu moze da se proglasi losom realizacijom (pristrasno, naravno) ali samom filmu koji je sranje nema pomoci. Ne znam ni jednu osobu koja gotivi Betmene i ne znam ni jednu osobu koja ne promeni kanal ako slucajno ide na TVu. Naravno serija Betmen je druga prica u koju ne zalazim. Uopste ne sukobljavam stare i nove, suvise su drugaciji, mogli bi da se sukobe da su imali isti cilj i da su radjeni u istom DUHU. Stare sam dozivljavala kao filmice za decu (daj ne seri da ne vidis kako su svi namerno komicni i Svarceneger i Tomi li dzons i dzim keri, prosto zrace neozbiljnoscu) dok ovi novi imaju skroz drugaciji vibe. Stari su mi sranje zbog utiska koji su stvorili o betmenu medju ljudima. Svi se sete filmova i onda se upisaju od smeha i sam karakter im je komican. Novi betmen to menja i zato je kul. Edited April 30, 2008 by Double Fire Quote
The Joker Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Pa gresis sto se tice neozbiljnosti,ali stoji da su ovi ozbiljniji,ali ipak Bartonovi imaju najvise Betmen duha.Prva dva,tacnije. Quote
Sandman Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Ono shto je Barton dobro preneo jeste mrachna atmosfera. Quote
VoivodBG Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Gde, u delu da su svi stari betmeni neopevana sranja ili da su novi super? Prva dva su za to svoje vreme bila sasvim solidna, i dalje su mi ok, ono Burton je radio pa dao kao neki svoj smek filmu, ali daleko da onako treba prikazati Batman-a. 3 i 4 zesci shit, prakticno parodije, mislim se Batman sa bradavicama?!?! Bartonovi imaju najvise Betmen duha.Prva dva,tacnije. Hm, ne. Sam Burton nikada nije procitao Batman strip i radio je u svoju ruku i tako napravio svoju gothic interpretaciju, koja naravno ne moze ni da primirse ni stripu,a bogme ni Batman Begins-u... I novi Batman serijal nema veze sa starim, znaci reboot cele fransize, sto je naravno unelo svezine i originalnosti (sto se recimo ne moze reci za novi Supermen film), cak se prisvaja neke ideje iz Batman Year One stripa, sto je za svaku pohvalu, a stariji delovi se time ne mogu bas pohvaliti... Ono shto je Barton dobro preneo jeste mrachna atmosfera. Mracna? Batman Begins nema dovoljno mracnu atmosferu?!? Sacekajte samo da izadje ovaj deo pa cete da vidite sta je mrak Svaki film radjen po nekom delu moze da se proglasi losom realizacijom (pristrasno, naravno) ali samom filmu koji je sranje nema pomoci. Upravo tako, svako ima svoju viziju i shvatanje necega, recimo ja licno ne volim kada ekranizuju filmove po knjigama, dok stripovi se mogu lepo odraditi cist primer je Sin City, i hajde kao 300, mada to sve zavisi od glumacke ekipe, samog rezisera, scenarija i niz drugih faktora... Quote
lemmy sixx Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Gde, u delu da su svi stari betmeni neopevana sranja ili da su novi super? Da su stari neopevana sranja.To je takav bullshit od izjave da boli. Quote
MissionVao Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Hej to za sranje je moj stav ono ostalo mislim da je prilicno objektivno (o razlikama medju filmovima). Prosto kad sam bila mala bili su mi kul filmovi al od tada mi je bio bedak sto su neozbiljni, zato se sad przim sto ima remake-a Iako ovaj najnoviji preti da bude malo preveliko przenje al sta sad i Shoot 'Em Up je przenje pa je do jaja Quote
lemmy sixx Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Smiri se lemmy,lose je za cir. Cir cu svakako dobiti,doktor mi rekao najkasnije do 30-te.Geni,nepravilna ishrana i nezdrav zivot,mnogo nerviranja i stresa...jebiga,neizbezno je pa nemoram paziti. Hej to za sranje je moj stav ono ostalo mislim da je prilicno objektivno (o razlikama medju filmovima). Prosto kad sam bila mala bili su mi kul filmovi al od tada mi je bio bedak sto su neozbiljni A sta,Betmen bi trebao biti ozbiljan?Covek sismis bi trebao biti na nivou Sindlerove liste?Pa naravno da je neozbiljan,nista manje neozbiljan nego novi Betmen.Prica o superheroju,najobicnija zabava,kakva crna ozbiljnost. Quote
The Joker Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Opa,lemmy,vidim da neko nije citao Betmena,ali one prave,stare stripove.Betmen je VRLO ozbiljan i vrlo PSIHOTICAN strip.Nimalo neozbiljan,ja da ti kazem. Quote
lemmy sixx Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Ovde je rec o filmovima,zar ne? E pa,film ovog tipa ne treba biti psihotican i vrlo ozbiljan,vec zabavan pre svega. Quote
Recommended Posts