MissionVao Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Jel i ti imas Attention Shortage Disorder? Ne znam sto niko takav ne kaze "jebiga nisam neki fan, zajebo sam se sto sam otisao jer sam morao 2.5h da sedim" nego "e film je trebao da bude kraci jerbo ja ne mogu dugo da pratim" Takvih je bilo i za LotR... A ljudi moji da li vi znate da je izlaz slobodan i za vreme filma? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Dzoker je dobar. film je sranje. ne secam se kad sam se toliko smorila gledajuci neki film. posle 2 sata je postalo preeeevise... mislim,samo ocekujes kraj i nista. i nista. i Betmenov prokleti glas. To je bilo smesno. Steta sto je Hit Ledzer odapnuo papke,dobar je bio. Subject:Miss Rogers Diagnosis:ADD Quote
RNA Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Jel i ti imas Attention Shortage Disorder? Shut up and study! Ne znam sto niko takav ne kaze "jebiga nisam neki fan, zajebo sam se sto sam otisao jer sam morao 2.5h da sedim" nego "e film je trebao da bude kraci jerbo ja ne mogu dugo da pratim" Takvih je bilo i za LotR... A ljudi moji da li vi znate da je izlaz slobodan i za vreme filma? Добар филм никад не треба да буде краћи, само дужи. За филмове који ме залепе за столицу увек желим само и једино да трају што дуже. Quote
Justin Case Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Isao sam na premijeru filma neki dan..ostao sam blago razocaran,film je fino uradjen medjutim ima toliko smesnih detalja da je to nenormalno.npr.Kakav je ono glas batmanu kada je u odelu ? Doslo mi da placem kad sam ga cuo..inace najpozitivnija strana filma je Joker i fantasticna gluma onog pokojnika.sjajan lik nema sta... Quote
NećuDisplejNejm Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Ok... Ja sam samo rekla sta mislim. Volim starog Betmena,a ovo novo mi se jednostavno ne svidja... a vi me odma' napadoste. to nije fer. ja nisam nikog popljuvala ko je rekao da mu se svidja. i to je to. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 ja voljem onog pedera iz ER-a dok je glumio betmena zbog toga sto je imo bradavice Quote
ukyo Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Ok... Ja sam samo rekla sta mislim. Volim starog Betmena,a ovo novo mi se jednostavno ne svidja... a vi me odma' napadoste. to nije fer. ja nisam nikog popljuvala ko je rekao da mu se svidja. i to je to. ali isto stfoo christian bale je kvlt Quote
MissionVao Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Isao sam na premijeru filma neki dan..ostao sam blago razocaran,film je fino uradjen medjutim ima toliko smesnih detalja da je to nenormalno.npr.Kakav je ono glas batmanu kada je u odelu ? Doslo mi da placem kad sam ga cuo.. Pa kao prvo secas se tripa iz prvog filma da su objasnjavali da Batman ipak mora da deluje i zastrasujuce... kad malo razmislis ono je jedini tonalitet u koji je mogao da ode nije Dzoker da se cereka visoko. A kao drugo mora da pokrije pravi glas da ga ne bi lako prepoznali... Vec smo pricali na istoj strani gde si ti pitao. Quote
Jelles Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 christian bale je kvltJutros sam pročitao u novinama da je u Londonu (gde je imao premijeru filma) zaglavio u zatvoru. Priveli su ga jer je maltretirao majku i sestru (činimi se), u jednom hotelu u kom su njih dve odsele... U stanici je proveo 4 sata i onda je platio kauciju i izašao... On je, preko advokata, demantovao da je maltretirao članove njegove porodice... kolko je ovo tačno ne'am pojma... isto piše da je Heath Ledger (džoker) umro pošto je snimio batmana... baš bzvz.... Quote
darthmoog Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Tek si sada skapirao da je ledger mrtav i da se ceo hype oko betmena zasniva 90% na njemu? Quote
Jelles Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Tek si sada skapirao da je ledger mrtav i da se ceo hype oko betmena zasniva 90% na njemu?aham, jutros sam to pročitao u novinama inače ne bih ni saznao, nisam čitao ovu temu, niti gledao film, a i taj glumac mi i nije nešto poznat... Quote
my heart is...slowing Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 ma meni je film pravo dobar,2 puta sam isla da ga gledam JOKER je lik godine i mnogo su dobro odradili sve one fore sa moralom...one scene sa dva broda-udareno! Quote
Sinstrel Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Mnogo mi se svidelo što je Betmen ovde fakat nije centralna uloga. Meni se bas zbog toga vise dopada Batman Begins. Samo u BB nema Jokera... Quote
Jackie Brown Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Zelim da gledam film.Prvi nisam gledala,ali sada ovaj negde moram pogledati...Cula sam toliko razlicitih misljenja da ne mogu da odolim... Quote
Bata Trokrilni Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Ne mogu ni ja. 'Ajmo u bioskop. Quote
Kokopelli Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Gledala sinoć. Iako nisam ljubitelj tog žanra, film je pravo remek djelo Džokerova uloga je jezivo dobra, u nekom trenutku sam zaboravila da se uopšte radi o glumi. Oni tikovi, pokretanje usnama, jezikom, lucidan pogled i još bolesniji osmjeh... Savršeno! Quote
WoI Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 gledao sam juce Betmena konacno. Reci su suvisne Savrseno Jedino bre imam zamerku na onu bivsu Betmenovu ribu a sadasnju Dentovu. Pa bre ne mogu verujem da nisu mogli neku lepsu glumicu da nadju Quote
Vresište Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 (edited) Mislim da neka nevidljiva sila kazhnjava sve uchesnike u projektu zbog neproporcionalnog odnosa marketinga i kvaliteta....(Ledzer, Friman...) Edited August 12, 2008 by matatrtaDgrejt Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 sta trebas reci za onaj drugi film u kome glume onaj berni mek.izak hejs i semjuel dzekson a ova prva dvojica su umrla? Quote
Kokopelli Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 Šta će im marketing, film sam sebe prodaje. A kako je Friman? Quote
VoivodBG Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 Freeman was injured in an automobile accident near Ruleville, Mississippi, on the night of August 3, 2008. The vehicle in which he was traveling, a 1997 Nissan Maxima, left the highway and flipped over several times. He and a female passenger, Demaris Meyer, were rescued from the vehicle using the "Jaws of Life". Freeman was evacuated via medical helicopter to a hospital in Memphis. Police ruled out alcohol as a factor in the crash. Freeman was coherent during the crash, as he joked to a photographer about taking his picture at the scene. He broke his shoulder, arm and elbow in the crash and had minor surgery on August 5, 2008. Doctors operated for four hours to repair nerve damage in his shoulder and arm. His publicist announced he is expected to make a full recovery. On August 7, 2008, Freeman was discharged from the hospital. Quote
Kokopelli Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 Znala sam za nesreću, nego sam mislila da je nešto mnogo loše. Quote
mara! Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 meni je film sranje. pre svega, katastrofalno je izreziran. scenice su kratke, i ima ih previse, a i nelogicna je raspodela - prvo gledamo 3 sekunde dok betmen razgrovara sa ribom, a onda 10 minuta kako se vozi u kolima. drugo, previse je buke, tokom celog filma sa svih strana se cuje pucnjava, lupnjava.. previse mi je udaralo u mozak (zvucim kao da imam 80 godina, lol). jedine dve svetle tacke u filmu su mi to sto je nepredvidiv (tacno kad mislis da je kraj ono se nastavi) i uloga Jokera... mada, nije me ni on toliko odusevio (nije ni za prineti entoniju hopkinsu u jaganjcima na primer, i slicnim psihopatama). ne kazem da je najveci krs koji sam ikad gledala, ali je ipak previse larme niokocega. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 idi sa miss rogers pa gledajte teletubise jer patite od add-a Quote
Recommended Posts