hand banana Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 HOW ARE YOU GENTLEMAN. palo mi na pamet da napravim best of 2007 mixtejp, pa me zanima na sta bi to licilo kod ostalih. skoro uvek slusam cele albume, i generalno sam mnogo vise album-oriented pa mi je prilicno zajebano da izdvajam pesme ovako.. posebno mi je bilo tesko da napravim da ima neki flow, pa sam se ogranicio ovde uglavnom na indi pop. a cak i tako mi ovaj burial strci kao sijamski blizanac iz totalnog opoziva. dakle, pravila su sledeca: 1. you do not speak about this topic 2. you DO NOT speak about this topic 3. 70 minuta MAX 4. 100 megabajta MAX 5. morate uploadovati ovde vas mixtejp 6. morate napraviti front cover za njega 7. samo pesme iz 2007 8. samo jedna pesma po bendu 9. pravljenje mixtejpa ce trajati onoliko koliko bude potrebno 01 - burial - etched headplate 02 - blonde redhead - 23 03 - 27 - closer to you 04 - jimmy eat world - gotta be somebody's blues 05 - joze gonzalez - teardrop 06 - aereogramme - living backwards 07 - hot hot heat - conversation 08 - logh - all the trees 09 - biffy clyro - who's got a match 10 - calla - rise 11 - modest mouse - dashboard 12 - friska viljor - gold 13 - yeasayer - 2080 14 - the shins - turn on me http://rapidshare.com/files/77354677/MIXTEJP.rar.html ---- morao sam da izbacim mnogo dobrih pesama, a neke koje sam ostavio objektivno ne zasluzuju da budu tu, ali mi tako bilo zanimljivo. Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 taj rad. ne znam koja ce budala da skida ta sranja. Quote
Baal Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Mnogo teško okačiti 100 MB. Na 64k uploadu maximalno 5 sati, na 128k 2.5, itd, itd. Poenta je u duhu.. I u tome da ja ne mogu da napravim jedan mixtape. Quote
hand banana Posted December 19, 2007 Author Report Posted December 19, 2007 ball kapira koncept Quote
Out Of Time Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 OK, krang, ja cu da narezem svoj mixtape pa cu ti dam na basketu sutra a ti ga uploaduj onda jeboga ti... Quote
BodyRemover Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 ja sam ranije bio na forumu gde je jednom godisnje organizovana mixtape razmena. prijavi se svako ko ce ucestvovati, neko uzme ispise imena na ceduljice, promucka ih i izvuche ko ce kome slati. i tako, fora je otprilike da ne znas sta je u mixtejpu dok ga ne dobijes. napravis omot neki, knjizicu izradis samo sto smo tamo slali to poshtom pa ima taj kul faktor kad ne znas ni kad ce ti stici... i ovako je kul, samo da nije krenki napisao sta je unutra nachi ko bude kacio sledeci nek ne pishe sta je stavio unutra, moze neki cover ili ime mixtejpa Quote
marcoman Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 (edited) e pa sad je kasno za to jer sam ja napravio cover na kome pise sta je unutra, evo necui ga okaciti ovde ali ima ga u folderu sa muzikom pa vi nemojte da otvorite prvo njega ako vam je tako bolje to cemo sledece godine moje je dosta mracnije od ovog sto je krang okacio i isto kao i on nisam stavio gomilu pesama koje bi trebalo da budu tu ali onda ne bi zvucalo kao celina, ovako je cini mi se ispalo dobro cover je preodvratan ali ja ne umem bolje ili umem ali me mrzi da se jasem oko toga, cak sam i dimenzije omasio totalno ali ko ga jebe "bitan je duh" - pusi ga ball mislio sam da izbegnem upload ali sam skontao da mozda neko i hoce to da skine jer sam ja recimo krangov skinuo i to je dobro jer ne moras da preturas po diskovim da skupis neke od tih stvari na gomilu evo ga moj upload na rapidshare-u: http://rapidshare.com/files/77571339/Marko...a_2007.rar.html Edited December 19, 2007 by marcoman Quote
Out Of Time Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 OK, ja nema pojma da napravim indi-pop, kako reche krang, mixtape jer bi, praveci ga, dobio proliv pa stoga necu ni da pravim mixtape... jednog dana kada se budete pravili neki slichnu ali ne-gej akciju, tu sam... by the way, zadnji put kad sam pravo mixtejp imao sam 17 godina i nisam uspeo da je smuvam... Quote
Сталкер Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Pozivam se na pravilo 34 za ovaj topic. Quote
azal Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 uradicu ja metal, rep i ovako neki feget mixtape kad budem imao vremena. Quote
Buddha Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 ja bih lako uradio mixtejp al mi je aploud kurac Quote
hand banana Posted December 19, 2007 Author Report Posted December 19, 2007 nema frke za upoload, ko ne moze ili sta vec, samo neka ostavi tracklist i to je dovoljno Quote
BodyRemover Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 ne kachite trekliste bre bre Quote
Supergalactic Lover Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 pa onda i da se izbrisu nazivi pesama(da bude ono track 01..) i da se izbrisu ID tagovi, pa da bude mystery all the way.. Quote
BodyRemover Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Mnogo teško okačiti 100 MB. Na 64k uploadu maximalno 5 sati, na 128k 2.5, itd, itd. pa ne morash sat ipo vremena miks da stavljash, stavi 40min jebiga... Quote
Baal Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Koji minimalni bitrate da bude? 192? Quote
darthmoog Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 (edited) http://www.sendspace.com/file/ajrwuz Edited December 19, 2007 by darthmaul Quote
hand banana Posted December 19, 2007 Author Report Posted December 19, 2007 ja sam ranije bio na forumu gde je jednom godisnje organizovana mixtape razmena. prijavi se svako ko ce ucestvovati, neko uzme ispise imena na ceduljice, promucka ih i izvuche ko ce kome slati. i tako, fora je otprilike da ne znas sta je u mixtejpu dok ga ne dobijes. napravis omot neki, knjizicu izradis samo sto smo tamo slali to poshtom pa ima taj kul faktor kad ne znas ni kad ce ti stici... i ovako je kul, samo da nije krenki napisao sta je unutra nachi ko bude kacio sledeci nek ne pishe sta je stavio unutra, moze neki cover ili ime mixtejpa jao secam se neke tvoje slike sto si okacio .. nesto sa nekim patikama na coveru i dizelaskom muzikom. haha skidam ova 2 okacena upravo. u pravu si za tracklist, bolje je tako kako si ti reko Quote
marcoman Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 secam se i ja toga, ali mislim da to nije to jer su tamo bili ispisani nazivi pesama, ono 200 na sat i sl. buda & bajaga > lolcina :lol: Quote
Recommended Posts