BodyRemover Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 nemojte na rapid jebem ti bre poene i sve kad neko dodje da moze sve te stvari da poskida za manje od 5 sati :/ neki YU(M)S mora da postoji - medijavatra? btw ne znam kako sam ziv progurao kroz prvu polovinu budine kasete, prvo pregadna ufomamut pesma a onda radiohead + mayhem (inace neocekivano na mestu je zvucala mayhem pesma posle weird fishes :z ) ARGGHHH nije mi dobro. posle je ko oko odlicne neurosis, vsnares, logh, clutch... skidam markomaniju sada pa cu i balla SHIT zaboravio sam krenkijev :| sad cu i to pa nosim u vojsku ujutro haha Quote
Baal Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Ja ću da skinem sve mixtape-ove pa možda dignem na jedan lepi server sa direktnim linkovima bez ikakvog čekanja i drkanja. Quote
Сталкер Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 btw ne znam kako sam ziv progurao kroz prvu polovinu budine kasete, prvo pregadna ufomamut pesma a onda radiohead + mayhem (inace neocekivano na mestu je zvucala mayhem pesma posle weird fishes :z ) ARGGHHH nije mi dobro. posle je ko oko odlicne neurosis, vsnares, logh, clutch Skidam kapu za vsnares Nakanicu se, da makar zbog tresine, napravim jedan. Quote
Kokopelli Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Hmmm, evo skidam okačene. Mogu ja da uradim jedan? I nije mi baš najjasnije, zašto da se ne kači tracklist? Skidati na slijepo nije lijepo. Quote
marcoman Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 slusam b&b pa posle breathing sequence bodyR aj okaci i ti nesto Quote
hand banana Posted December 20, 2007 Author Report Posted December 20, 2007 haha, gledam sad ckm, i foto konkurs za sledeci broj im je "omot moje ploce". br, posalji. skidam sad ova 2 pa cu komentarisati l8r Quote
marcoman Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 (edited) boze, koliko je ovo dobro, nemojte vise stavljati covere sad je sve besmisleno krang >> dosta dobar miks, a izgleda kao da si zaobisao prilican broj jakih stvari ball >> 3.5/5 i to zato sto si ga zatvorio isto ko ja, inace 3/5 bajaga >> carski cover i najgori potez ubacivanje mayhem pesme, ostalo je u redu sad skidam "zivot kralja" Edited December 20, 2007 by marcoman Quote
Buddha Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 pa char mikstejpa i jeste u tome da ti upadne nesto sto ti se ne svidza Quote
Baal Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 pa char mikstejpa i jeste u tome da ti upadne nesto sto ti se ne svidza YES HOMO Quote
Buddha Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 baal, aj mi srezi sve ove mikstejpove da ne skidam sam, trebace mi sto ljeta. Quote
Baal Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Važi, pa ti donosim sa Amaranth snimkom. Quote
Supergalactic Lover Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 BodyR, nisam bio ozbiljan sa onom tack01 forom postavi tracklist škk je ona poslednja pjesma? Quote
BodyRemover Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 trake samo na PM, necu ovde. krenki odlican vrteo sam ga danas u vojski, friska viljor (ko god to bio) je do jaja valja mi skinuti jos pesama - eto sto su mikstejp trejdovi car Quote
Kokopelli Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Mmmmmmarkomanija je super!!! :da: Skinuh uglavnom sve, ali ne mogu da slušam toliko muzike odjednom Btw, BodyR, de, imenuj nam pjesme. Nisi dobar. Mixtape - vrlo korisna stvar. Quote
marcoman Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 trake samo na PM, necu ovde. krenki odlican vrteo sam ga danas u vojski, friska viljor (ko god to bio) je do jaja valja mi skinuti jos pesama - eto sto su mikstejp trejdovi car imas recenziju na popboksu radio Kent, fenomenalan album, neverovatno veseo Quote
Baal Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 (edited) Ajd' kačite mikstejpove, Kokopelli, hoće li tvoj uskoro? EDIT: KRANG - megakul, malo mi bio čudan izbor Biffy Clyro pesme, ali posle kada sam poslušao još jednom ceo mikstejp lepo se uklopilo. Marcoman - odlično uklopljeno (a i završio si sa istom pesmom kao ja ) Buddah - Malo šturo nabacano (mislim na raspored pesama), Mayhem nije uopšte loš već njegova pozicija na tracklisti. BodyR - Odličan mixtape, baš mi je bio dobar flow pesama.. Ponyjev još nisam preslušao, a ostale mikstejpove očekujem. Pun pogodak za temu kranže. Edited December 21, 2007 by BaalBehrit Quote
MC Hammer Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 by the way, zadnji put kad sam pravo mixtejp imao sam 17 godina i nisam uspeo da je smuvam... Da je bio dobar mixtape uspeo bi. Dakle, tvoj mixtape nam ne treba. Quote
Kokopelli Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Ajd' kačite mikstejpove, Kokopelli, hoće li tvoj uskoro? Ah, ja sam ti lijena Crnogorka. Lako je zamisliti, teško sprovesti u nešto konkretno Probaću za vikend da odradim BodyR - Odličan mixtape, baš mi je bio dobar flow pesama.. Danas prelazim na ostale. Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 krangova lista je najbolja. Quote
Out Of Time Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 znachi da iskombinujem sve shto bi teo a da zvuchi ok nema pojma... emo violence meets singer/songwriter mixtejp ce da bude Quote
Recommended Posts