Baal Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Ma jok, malo si pogrešno shvatila. BodyR šalje plejlistu onome ko zatraži tek nakon slušanja mixtape-a jer je tako zanimljivije. Quote
Baal Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 SVINJSKI SHOKOVI MIXTAPE E do jaja je ova stvar od My Own Private Alaska. Kakav je ostatak albuma? Quote
Out Of Time Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 mopa je za top 10 godine... naj iznenadjenje god... bodyremover > njegov tape me tek od 6. stvari radi kolko tolko jer vecina stvari nije moja sholja chaja... marcoman > kul... isti vajb all the way, samo malo pada ceo tape oko 4., 5. i 6. stvari... slusham dalje... Quote
Out Of Time Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 buddah > thrashina od mixtajpeta prve lige... i jesi mixovao i ako si... still, ima jebeno neflowichni flow tako da je to kul... najmanje mi trip od 3 do 5. pesme... ona jesu stvar je rupa najdublja, tu zamalo da zveknem stop jer posle radioheada i mayhema, kuku-lele... naravno i mayhem njishti za anale al to je taj neflow... i clutch si mogo bolju pesmu da turish... Quote
Baal Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 (edited) mopa je za top 10 godine... naj iznenadjenje god... Sad skinuh, ovaj klavir se odlično uklapa uz ovo. Pun pogodak za sada. Ipak od tih 1000 bendova što skineš upadne jedan dobar. Edited December 22, 2007 by BaalBehrit Quote
Out Of Time Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 (edited) BAAL IDE U GRAD BAAL SA DEVOJKOM U BIOSKOPU BAALA DEVOJKA IZBACUJE IZ STANA ZAJEDNO SA NJEGOVIM KREVETOM BAAL PRONALAZI NOVI STAN Edited December 22, 2007 by Out Of Time Quote
Baal Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Devojka na drugoj i trećoj slici ne liče. To bi značilo da sam imao čak dve ribe. Quote
Out Of Time Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 farbala se... darthamul > najubedljiviji ti ovaj mixtejp za sada... prepoznajem (valjda) sve redno pa mozda i zbog toga... generalno nije neki spektakularni raspored ali su sve stvari, do sada, "hitovi"... Quote
VoivodBG Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 http://www.mediafire.com/?byoxmkayxxt Sklepah nesto. Quote
Buddha Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 hahaha za baal u bioskopu. od clutch sam stavio najkracu jer sam ionako prebudzio minutazu sa dve desetominutne. sa jesu sam realno imao problem da ga uguram negde, isto kao i poslednju pesmu (koju sam stavio na kraj zato sto nigde drugde nije sljakala) da sam pravio mikstejp duze od 10 minuta, kapiram da bi bio bolji flow i neke nemetal pesme takodje Quote
marcoman Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 marcoman > kul... isti vajb all the way to sam najvise i hteo i def. sam uspeo sad slusam svinje. prva stvar me prepade Quote
azal Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 dobar cimer. naravno nisam cuo za nijedan bend nije me skucala druga polovina koliko sam ocekivao...aljaska odlicna za kraj. ball...ocekivano sve, ali dobro za slusanje, svi ste mi nesto mracni i depresivni, gde je springsteen? ween? goticari ste. Quote
Out Of Time Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 baal > yeasayer ti je promashaj, a ostalo sve mi super mada nisi rizikovao nishta... sve si hitove pobrao... da ga jebem, kvaran si stvarno... nisi ima de da pogreshish... sem, naravno, yeasayer... zla, zajebo me kraj jer sam neshto planirao ali ispalo da sam ko magarac cele godine mislio da je moj bradati drug william witzsimmons iz ove godine, a nije... jebeni 17. decembar proshle godine... tako da sam kraj, te dve zene, morao da improvizujem i nadjem neki klavir da sklopim sa aljaskom... plus, zaboravio sam da dodam pirg... Quote
Dick Starbuck Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 fina tema, valjda nisam okasnijo sa ovim: http://www.mediafire.com/?0fqidn1t1jj Quote
Baal Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 (edited) baal > yeasayer ti je promashaj, a ostalo sve mi super mada nisi rizikovao nishta... sve si hitove pobrao... da ga jebem, kvaran si stvarno... nisi ima de da pogreshish... sem, naravno, yeasayer... Ne dojmi ti se Yeasayer? Meni lično iznenađenje godine. Najsuroviji: Nisi okasnio naravno. Sad skidam Lazin mikstejp pa ću i ove ostale što nisam skinuo. Edited December 22, 2007 by BaalBehrit Quote
marcoman Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 (edited) bodyR, ima zanimljivih stvari ali nije bas za mene azalov cekam drugi mikstejp da digne umesto crnaca svinjoubica ima do jaja mikstejp, malo treba otrpeti ono besnilo na pocetku ali posle je odlican; da skidam onaj dionysos? sad pustam ovaj sinstrelov Edited December 22, 2007 by marcoman Quote
Out Of Time Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 (edited) markomane, idi na myspajs njihov pa odluchi sam... album je prekul ako si otvoren za, ono, sve i svashta a kabaretsko u osnovi... Dionysos - La Mécanique Du Coeur... ukucaj ime albuma i myspace poshto imaju posebnu stranu samo za album... meni je prekul, rekoh vec.... ima stvarno svashta da se chuje... skini Canon - Wide Awake, kapiram, volecesh... o time of orchids necu da pricham jer mislim da vec imash to, jel da? ma svaki album je kul ako ti se uopshte svidja taka muzika... mislim, sve pesme sa mixa su skinute sa vrh albuma samo josh treba da ti se svidja taj stil kojim se bave... Edited December 22, 2007 by Out Of Time Quote
marcoman Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 pa da, def. skidam sve te, vidim da si drugu polovinu albuma pravio za mene Quote
Sinstrel Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Ja sam pogubio ciji je ciji mixtejp jer sam ih bacio sve u jedan direktorijum ali koliko mi se cini Body i Baal imaj skroz dobre kompilacije. Crnje su isto kewl cak i one Krangove mlakonje su ok. Svinjoshock mi ni'e "lego" mada ima dve-tri stvari koje bih mogao cak i da slusam. Ostalo nije lose. Quote
Out Of Time Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 sad sam skinuo tvoj mixtape... vidim turio si mute math koji je od lane... Quote
Sinstrel Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Jesam. Cuti mozda vise niko ne primeti. Re-Release albuma je izasao ove godine. Quote
Recommended Posts