Shores Of Antartica Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Jel neko slusao? Videh ovo kod Awakena ali nisam cuo nikakve utiske o bendu, nikakvi semplovi, nista, pa rekoh dok ne dobijem neke komentare da ne uzimam. U pitanju je one man band, iz Novog Sada. Valarh - guitars, vocals, bass I bubnjar na albumu: Miroslav Maikic - session drums Dizajn izgleda stvarno fino, a racunajuci da je samoizdanje i to CD ne CD-r, zasluzuje respect. Inace napravio je i distribuciju po inostranstvu. Evo tracklista i cover: Iskon - Dok Gniev Proslosti Navire 1. Vetrovi Osvete 11:51 2. Priedznak Odsudne Noti 06:15 3. U Tami... Gde Krai Slizi Se 06:25 4. Prezir 06:04 5. Bezdan 09:43 6. Pomor 05:58 7. Put ka Neznanom 01:20 Total playing time 47:36 Ajde neko neko kaze nesto ako je cuo. Quote
banedeathmetal Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Nisam ni ja stigao da ga kupim od Milana ali sve sto mogu da kazem je da sam cuo sve pozitivno o ovome,tako da verujem da vredi paznje. Support Domestic Metal Scene !!!!! Quote
Шöне Мики Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 zanimljivo deluje... ali mi nije jasno sta su se svi sada uhvatili za tu rec "iskon".....svaki drugi bend je ima u imenu ili tekstu pesme. Quote
Hell on Earth Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Koji svaki drugi bend? Samo Plamen iskona. Quote
hidden Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 zanimljivo deluje... ali mi nije jasno sta su se svi sada uhvatili za tu rec "iskon".....svaki drugi bend je ima u imenu ili tekstu pesme. ekipa iz kraljeva je snimila demo pod nazivom ISKON, pa su ga zbog nekog drugog benda promenili u ISTOK enivej, taj bend nema veze sa metal-om, sviraju pravoslavni rock(!) hocu da kazem, eto otkud opcinjenost tim imenom - svi se nesto prze na srpstvo... Quote
Шöне Мики Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 (edited) @Hell on Earth zanimljivo deluje... ali mi nije jasno sta su se svi sada uhvatili za tu rec "iskon".....svaki drugi bend je ima u imenu ili tekstu pesme. @Hidden moze biti Edited December 19, 2007 by SlavoniC Quote
Hell on Earth Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Ma u redu je za tekst. Onda si trebao napisati ''svaki drugi bend ima u tekstu a Plamen iskona ima u imenu'' Quote
Shores Of Antartica Posted December 20, 2007 Author Report Posted December 20, 2007 (edited) pa eto,iskon je drugi I jos jedan Iskon iz Novog Sada http://www.metal-archives.com/band.php?id=113500 Znaci imamo dva benda koja se zovu iskon u nasoj zemlji Edited December 20, 2007 by (Independor) Quote
Краљ Хаоса Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 има још један до душе није "наш" КЛАПА ИСКОН!!!!!!!!!! Quote
WIZARD OF GORE Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 I jos jedan Iskon iz Novog Sada http://www.metal-archives.com/band.php?id=113500 Znaci imamo dva benda koja se zovu iskon u nasoj zemlji ne, taj Iskon je iz Smedereva ako se ne varam...nekad su se zvali Dark Dream ili tako nesto...sta im je trebalo da menjaju ime.... Quote
Краљ Хаоса Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 чуо сам ово на студио пикник мај спејсу! Гос'н Бандар (хорор страх ужас крај) је одлупао бубањ. Доста подсећа на дарк трон!!! Quote
Guest AngelRat Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Evo ja sam u Becu pronasao drugi Cd od Iskon - Tisina Usnulih Vekova i mogu reci da je bas profesionalno uraden.Buklet je u fotstampan u ull koloru na nekoliko stranica sto mi je malo cudno posto mislim da se covek sam finansira ,produkcija je mnogo bolja nego na prvom albumu,a mislim i da su nove pesme dosta kvalitetnije Quote
Erektus Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 (edited) I jos jedan Iskon iz Novog Sada http://www.metal-archives.com/band.php?id=113500 Znaci imamo dva benda koja se zovu iskon u nasoj zemlji Zapravo tri, imam na kompu album sastava Iskon koji svira nase narodne pesme. Ima li gde ovo da se cuje, na internetu? Edited February 5, 2009 by Erektus Quote
banedeathmetal Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Ima li gde ovo da se cuje, na internetu? Brate mili jebenih 400-500 dinara je original disk koji izgleda fenomenalno jbte... Quote
WIZARD OF GORE Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 ali u svakom lučaju lakše je i efikasnije skinuti sa neta Quote
Erektus Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 pa ono, volim uglavnom da cujem bar jednu pesmu pre nego sto kupim cd, glupo mi da dam 400 din na nesto sto mi se mozda nece dopasti. nije ovde navedeno ni koji su pravac.. a takodje nema nijedna slika CD-a, pa ne znam ni da li izgleda fenomenalno. Quote
Маузер Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Uzmite na originalu. Bend je extremno dobar. Bend u maniru gravlenda u najboljim godinama! Full support! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 http://www.iskon-underground.in.rs/# Quote
Nemethor Posted May 9, 2009 Report Posted May 9, 2009 Juce sam kupio prvi album posle duzeg vremena hocu-necu kolebanja i nisam zazalio. Maksimalno postovanje za ovo. Kvalitetna muzika (naravno nista revolucionarno), produkcija vrhunska, oprema cista desetka. U ponedeljak hitam da uzmem i "Tisina Usnulih Vekova". Quote
Oak Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Upravo slusham Tishina Usnulikh Vekova, malopre sam preslushao prvi album, nemam rechi, nisam verovao da ovako dobar bm postoji u srbiji, ISKON Quote
Unholy Carnager Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Podignut je novi sajt za Blackness Production, ko je zainteresovan da nabavi Iskon, evo linka. Blackness Production Cena diska je 700 din + ptt. Quote
Recommended Posts