SL Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Necu da dokazujem,posto nisam to ni rekao. Procitao sam ja to jako dobro. I ponavljam, ta izjava je cisti bullshit. ... Naravno da svugde ima losih filmova i sranja,ali reci da su americki filmovi generalno djubre,je cista glupost. Super, imash stav koji ne obrazlozish i tvrdish da si u pravu a tudje mishljenje je bulshit Zivela argumentovana diskusija Nego, slazem se sa JonLordovom konstatacijom, tako da, pusti ti mene da uzivam u mojoj a ti se vrati svojoj rakiji. Samo nemoj da mi preporuchujesh nishta. Znam shta volim i koliko je kvalitetno I da ne davim vishe, postovacu kad odgledam AvP2 Quote
lemmy sixx Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Super, imash stav koji ne obrazlozish i tvrdish da si u pravu a tudje mishljenje je bulshit Zivela argumentovana diskusija Nego, slazem se sa JonLordovom konstatacijom, tako da, pusti ti mene da uzivam u mojoj a ti se vrati svojoj rakiji. Samo nemoj da mi preporuchujesh nishta. Znam shta volim i koliko je kvalitetno Ja nisam rekao da je 2/3 americkih filmova genijalno,vec si ti zakljucio da tako ja mislim.Cim to nije moje misljenje,nema razloga za argumentovanje istog. Ti nisi argumentovao svoju izjavu da su americki filmovi u globalu djubre.Tako da bez argumentovanja ta izjava automatski postaje bullshit. Preporucivati ti necu nista.Bas me briga sta gledas.Sam znas koja rakija tebi odgovara. Quote
Жвакић Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Одгледао сам филм и ево да пренесем утиске. Укратко - добар је! Ко воли ове ликове и серијал волеће и ово највероватније. Сад малко опширније: Овај део се наставља тамо где је 1. завршен. Прича се развија као нека епизода "Досијеа Икс" ("Досије Икс" је готива! прим. аут. ) и није претерано битна као у првом делу већ је ту у служби акције које има више овог пута. Специјални ефекти су на месту. Углавном има све што 1 филм треба садржати. Мени је мааало засметала та особина Предалиена да убацује ларву/икру, шта већ, директно у жртву. Било би довољно да је ту он и још 10ак дронова који су збрисали из летелице, али 'ајде-де. И није ми се баш допао онај део са трудницама. :/ Такође сам прижељкивао неку сарадњу људи и Грабљивца. Макар мало као у претходном делу, али људи су овде чисто топовско мјасо. Да не заборавим да ми је малко чудно што је онај Грабљивац кренуо сам да среди ствари. Можда је хтео сву славу за себе. Хехе! Све у свему, вреди погледати. Quote
VoivodBG Posted December 30, 2007 Author Report Posted December 30, 2007 Drago mi je da ti se dopao ali poredjenje sa X-files-om Mislim dobra je serija,ali je ovo mnogo bolje realno... E da i postuj bliznjeg Predalien-a svog! Quote
Жвакић Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 Са Досије-Хиксом сам га упоредио јер онај уводни део у шуми подсећа на једну епизоду која има сличан почетак. Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Da nisam jutros na kanalu "Film +" odgledao "Bolji život", "Alien vs. Predator 2" bi bio najbolji film koji sam gledao ove godine! Quote
Machka Naopachka Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 hahah! gledala sam POPODNEVNU PROJEKCIJU. bilo mi je sjajno. ekskurzjia! zvacu, krckaju, dave i gnjave, zvone mobilni telefoni, pricha se, sheta se, krcka i srche... da. elem, hvala momcima koji su sedeli blizu mene poshto da nije njihovih komentara NIKAD se ne bih snashla u filmu. na primer, devojka ZA MALO da skochi u bazen u donjem veshu! haha. ozbiljno, film je sranje. Quote
Lakšmi Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Smorih se najgore... Samo uvod za sledeći deo! Quote
Cosmic Sailor Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Sinoc odgledah. Ne sjecam se kad sam gledao gori film. Quote
lemmy sixx Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Upravo ga pogledah.Da nije onog odlicnog kraja,film bi bio razocarenje.Kada ih velicanstveni Predator razvaljuje u onom tunelu u bolnici je ubedljivo najjaci deo filma.Zadovoljan sam i sa krajem,posto nikako nisam hteo da se desi da ono govnjivo stvorenje od Predaliena ubije Predatora.I nije. Sve u svemu,film je ok.Sam pocetak i razrada su malo razocaravajuci,ali finis filma je super.Dokazano je ko je dominantan u svemiru. Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Pa ni predator nije ubio predalien-a Ostade nereseno, vise srece u sledecem nastavku Quote
lemmy sixx Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Pa nije ubio Predaliena...jeste nereseno,ja mislim da je ta zadnja scena na kraju trebala da zadovolji ljubitelje i jednog i drugog bica. Vise srece?Nema potrebe,velicanstveni Predator je poklao poprilicno velik broj onih govnjivih spodoba.Najbolje je kada jednog nabode na koplje,i onda mu stane na glavu i smrska je...da se vidi ko je superioran. Quote
Жвакић Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Још 1 човек који се слаже да филм ваља! То, матори! Quote
lemmy sixx Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Valja,valja...dobro,pocetak i sama razrada jesu malo razocaravajuci,ali rasplet i finis filma su genijalni.Kada superiorni ultimativni Predator pocne sa pokoljem. Quote
RokateLi Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 dobro,pocetak i sama razrada jesu malo razocaravajuci Pa ocekujes klanje predatora, predaliena, aliena i nas, a dobijes pricu o glupim americkim tinejdzerima u nekoj selendri u Koloradu... poprilicno razocaravajuce Inace, kraj filma jeste fenomenalan, ima par dobrih momenata, ali ipak, film je zesci smor... Quote
lemmy sixx Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Nije smor...i uopste nije akcenat stavljen na tinejdzere,oni su samo deo price.Ali je moglo biti bolje.Dok kraj sa druge strane nema ali bas nikakvu manu.Tunel u bolnici je ultimativan. TOTALNA DOMINACIJA!!! Quote
Жвакић Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Слажем да је могло мало боље да бидне, али ни овако није лоше. И филм никако није смор. Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 gledao sam juce pijan jos jedared film i bio je jos gore sranje nego u bioskopu. totalno ne kapiram sta vam je tu kul. Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 gledao sam juce pijan jos jedared film i bio je jos gore sranje nego u bioskopu. totalno ne kapiram sta vam je tu kul. Nisi bio dovoljno pijan. I falio ti je pica burek. Quote
bokabokaboka Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Kraj je kul. Ja nisam ni izdrzala do kraja.... Quote
Recommended Posts