Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Da li i linkovi za drugu imaju hardcoded nemački prevod kao za prvu?

Da znam da li vredi kliknuti.

Jer, jebem mu mater, ono je bilo mučno, a nisam mogao da izdržim da ne gledam.

Edited by Lou
Posted

Prva epizoda mlaka, druga je uhvatila zalet, treća i četvrta nam pruža Henka kojeg već znamo napamet i to je glavni problem. Iste situacije sa drugim ljudima, zamaskirano pričom o sinu. Donekle zabavno, ali suštinski već prežvakano. Kakvo li prosvetljenje čeka Henka na kraju sezone, ako ga i čeka...

Posted (edited)

I meni je ova sezona za sada meeh. Tek se pocela a vec ima 3 epizode koje deluju bezveze. Sledeca, bar po "gledacete", obecava.

I dalje su mi druga i cetvrta sezona favoriti.

Edited by Night's Blood
Posted

Uvek preskačem to "gledaćete", da ne kvarim sebi ugođaj. I ova plavojka bi mogla nekada da dobije ulogu u kojoj nije glupa ili naivna ili kombinacija toga.

Druga, treća, četvrta - sa onom stalnom napetošću i zajebanom situacijom, su nenadmašne.

Posted

Uvek preskačem to "gledaćete", da ne kvarim sebi ugođaj. I ova plavojka bi mogla nekada da dobije ulogu u kojoj nije glupa ili naivna ili kombinacija toga.

Ja ne preskacem nikad. :D

Za plavojku se slazem.

Posted

Da li je neko izvalio koliko je montaža loša u ovoj sezoni? Nije da sam zagledao, nego mi prelazi između kadrova bodu oči. Na primer, dvoje ljudi pričaju u kadru i kada se promeni ugao u istoj sceni, ono veze sa prethodnim stanjem nema. Nisam to ranije primetio, a sada se pojavi po makar jedan takav propust u epizodi. Možda su zbrzali rad na sezoni, što i ne bi bilo čudno.

Posted

E baš to, ima par momenata kad je pošteno izdominirao :haha: a u startu je delovao kao Džona Hil za, ne siromašne, nego za retardirane :da: ali nakraju krajeva to je i jedno što nekako odudara od ostalih ispraznih i prežvakanih zapleta/dijaloga. Sva sreća pa su epizode kratke inače ovo niko ne bi više ni gledao ;)

Posted

Gde je zaplet? Ode serija u kurac.

Izgleda da imaju foru da plavojka i Karen ne mogu da se pojave u istoj epizodi.