Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ја сам одгледала прве три сезоне и још увек се договарам сама са собом да ли да гледам четврту.

Колико сам скапирала, једина три женска лика која нису завршила у Хенковом кревету су његова ћерка, она Чарлијева дебела шефица-нимфоманка и ликуша са којом се у радњи отимао око тампона. Мислим, бато, "засвирај, за појас задени". А овамо све време кука како хоће да се врати Карен. Пффф...!

Posted (edited)

@fantasia: I ja i jos par njih pregovaramo dal da gledamo (mada ja cu sigurno) jer je serija od kako je

Lew Ashby umro

sranje (dobro, ne samo zbog toga :D ).

Sve samo neki realizam: te ribe se udruzile pa ce da ga je*u u mozak te selidba i drama s cerkinim deckom te saznavanje za Miu (njegova zena mi se popela na onu stvar jos u drugoj sezoni) pa se ortak i njegova riba zaista rastavljaju... Poenta serije je bila da je on to sto jeste, maltene nestvaran lik i sad mu to kvare => kvare i seriju

.

Mislim zamislite da recimo jedna cela sezona Big Bang Theory-a bude to kako svi dobiju otkaze, neko od njih dobije rak, izbace sav humor i Penny kresne ceo kosarkaski tim :haha: Epic fail ali nije bas zabavno.

Edited by MissionVao
Posted

@Ranis: Primetila sam da serije deluju mnogo zanimljivije kada ih gledas sezonu po sezonu, npr cak se ni poslednja sezona Weeds-a ne cini uzasna kad je tako pogledas. Al za Californication ne mogu da se strpim :mhihi:

Posted

e...ja ne mogu da se strpim do sledece epizode...kad odgledam samo jednu ili dve epizode malo mi je, nije to taj ugodjaj :D

Isti slucaj i kod mene. Tako da cekam da izadje cela. :)

Posted

Јууу...! Сад прочитах прве странице. Људи, па јел' вама Natascha McElhone стварно ружна? Ја сам добрим делом гелдала ову серију због ње - баш ми је некако привлачна. Можда у млађим данима ми и није толико лепа, али негде од "Killing me softly" стварно носи неку несвакидашњу лепоту. Или је једна од оних људи који се пролепшају с годинама, или је нашла практичну корист од тога што јој је муж био пластични хирург. Шта год да је, лепа ми је. Ето, морала сам да кажем. :D

• 3 weeks later...
Posted

Mislim da znacajan uticaj na dozivljaj njene lepote u seriji ima to sto je nagging bitch :D Nikad nisam kapirala ni to sto se stalno iscudjava ni sto kao voli ali nece da prvo cuje njegovu stranu price. Kad nekome ne verujes i ne postujes ga ili idi ili cuti.

Posted
Hank Moody pleads the 5th - It's confirmed, Californication has been renewed for a 5th season!

kad pre,cetvrta sezona nije ni krenula redovno..no nema veze samo da ne budu toliko velike pauze izmedju sezona.

• Downvote 1
Posted (edited)

Nije to nista cudno, npr The Big Bang Theory su juce potpisali ugovor na jos tri godine na CBS-u.

Edited by -Mare
Posted

Можда у млађим данима ми и није толико лепа, али негде од "Killing me softly" стварно носи неку несвакидашњу лепоту. Или је једна од оних људи који се пролепшају с годинама, или је нашла практичну корист од тога што јој је муж био пластични хирург.

Bice ovo drugo :mhihi:

realno, ako si moler i hodnik gajbi ti je lose okrecen - prekrecicesh ga :haha:

Posted

Kad se sedne par dana i odgleda od pocetka sve, sto ucinih re nekog vremena + nove epke ... preterase ga ...

Ali nastavljam da gledam jer me nervira sto me interesuje sta ce biti na kraju sa prelepom Karen i malom Bekom ... grrrrr ...

• Downvote 1