Jump to content

Recommended Posts

Posted

Iako je trejler izasao krajem avgusta, tek sam danas video! Jedna od mojih omiljenih igrica dobija nastavak. Grafika obecava, samo jos da prica i smek ostanu na nivou :rockdevil:

Posted

Ma meni je bio kratak. Ne možeš da se odvojiš od igre, pa je prekucaš za 3 dana. Tako me je zarazio jedino još GTA Vice City, ali mi je za njega trebalo dobrih desetak dana da ga prvi put pređem.

Posted (edited)

Jedna od igrica koja zaista ima i atmosferu i grafiku (za ono vreme kad je napravljena, to je bilo pristojno). Zaista nisam neki gejmer, ali igre kao COD, BIA, PES i Mafia mi oduzimaju dah :da:

Edited by Vajar
Posted

Dobra igra stvarno, samo se nadam da nece biti novoa gde moras da cheatujes da bih presao. Kao sto je bio slucaj sa vozenjem formule u prvom delu..

Posted

Ja sam to legalno presao. Meni je recimo bas bio trip sto je igra bolesno teska, stvarno se preznojis da je predjes.. ali kapiram da ce zbog raznog feedbacka manje hardkor igraca verovatno biti daleko vise opcija za odredjivanje tezine.

Posted

Da, taj nivo sa formulom sam par puta padao ali sam presao iz 5'6.og puta. Kasnije, kad sam igrao ponovo, cak iz prvog. Jeste da ima delova gde vrlo lako "padas" :)

Posted

Da, da, i ja koliko se secam, jedino mi je taj nivo bio tezak. Iskreno nisam uspeo da ga predjem bez cheata. Izgubio sam zivce posle par pokusaja.

• 1 month later...
Posted
Da, da, i ja koliko se secam, jedino mi je taj nivo bio tezak. Iskreno nisam uspeo da ga predjem bez cheata. Izgubio sam zivce posle par pokusaja.

Ja sam probao jednom i odmah presao na cheat...ne idu meni te voznje,uvek sam bio los u tome.

Bas me zanima na sta ce liciti dvojka...po trejleru bih rekao da ce ovo biti mnogo dobro.

Posted
Tako me je zarazio jedino još GTA Vice City, ali mi je za njega trebalo dobrih desetak dana da ga prvi put pređem.

Чамци, авиони, хеликоптерчићи... :violent:

• 1 month later...
Posted

u godfatheru jedino sto valja je to sto je glas dao MARLON BRANDO ostalo je bedni plagijat GTA i mafie

Posted

Bedni plagijat malo kurca...igra je teza od Mafije,ali laksa od GTA (dakle savrseno,posto je Mafija prelaka a GTA jebeno pretezak),gomila sjajnih stvari u samom gameplay-u (npr.sakrivanje iza zida dok pucas),odlicna prica (jebiga,KUM!!!) i misije...jebiga,meni je bolje.Jedina zamerka ide na postavke protivnika u lokalima koje trebas reketirati:svi su isti,i nakon vec nekoliko "odradjenih" lokala tacno znas odakle ce koji izaci.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...