Џрк Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Iako je trejler izasao krajem avgusta, tek sam danas video! Jedna od mojih omiljenih igrica dobija nastavak. Grafika obecava, samo jos da prica i smek ostanu na nivou
Sinstrel Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Gledao sam trejler. Obecava, obecava... skoro pa da sam ubedjen da ce biti bolji od prvog dela.
Hudini Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Samo da ne bude onako kratka kao prvi deo, da može barem nedelju dana da se igra.
Salvation Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Nije prvi deo kratak vec ne mozes da se odvojis kad pocnes da igras. Samo ne znam sta planiraju za pricu , kapiram skroz novu.. to bi jedino imalo smisla.
Hudini Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Ma meni je bio kratak. Ne možeš da se odvojiš od igre, pa je prekucaš za 3 dana. Tako me je zarazio jedino još GTA Vice City, ali mi je za njega trebalo dobrih desetak dana da ga prvi put pređem.
Salvation Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Pa dobro i mafija bi mogla da nakarika side-questova ako hoce da bude vestacki duza, to je makar lako.
Џрк Posted December 24, 2007 Author Report Posted December 24, 2007 (edited) Jedna od igrica koja zaista ima i atmosferu i grafiku (za ono vreme kad je napravljena, to je bilo pristojno). Zaista nisam neki gejmer, ali igre kao COD, BIA, PES i Mafia mi oduzimaju dah Edited December 24, 2007 by Vajar
Nazzgul Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Dobra igra stvarno, samo se nadam da nece biti novoa gde moras da cheatujes da bih presao. Kao sto je bio slucaj sa vozenjem formule u prvom delu..
Salvation Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Ja sam to legalno presao. Meni je recimo bas bio trip sto je igra bolesno teska, stvarno se preznojis da je predjes.. ali kapiram da ce zbog raznog feedbacka manje hardkor igraca verovatno biti daleko vise opcija za odredjivanje tezine.
Џрк Posted December 25, 2007 Author Report Posted December 25, 2007 Da, taj nivo sa formulom sam par puta padao ali sam presao iz 5'6.og puta. Kasnije, kad sam igrao ponovo, cak iz prvog. Jeste da ima delova gde vrlo lako "padas"
Buried in Smoke Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 auuu nova mafija... prestao sam igrati igre, ali kad izace nastavak ovako neke legende obavezno odigram... jos da izadje novi gta... isssoo miki
Hudini Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Taj deo sa formulom mi je jedini bio koliko-toliko težak. Burazer i ja smo igrali na smenu celu noć dok ga nismo prešli.
Nazzgul Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Da, da, i ja koliko se secam, jedino mi je taj nivo bio tezak. Iskreno nisam uspeo da ga predjem bez cheata. Izgubio sam zivce posle par pokusaja.
lemmy sixx Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Da, da, i ja koliko se secam, jedino mi je taj nivo bio tezak. Iskreno nisam uspeo da ga predjem bez cheata. Izgubio sam zivce posle par pokusaja. Ja sam probao jednom i odmah presao na cheat...ne idu meni te voznje,uvek sam bio los u tome. Bas me zanima na sta ce liciti dvojka...po trejleru bih rekao da ce ovo biti mnogo dobro.
LoveHateLove Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Zar dvojka nije vec izasla? Ja sam ju video jos pre nove godine,doduse nisam je kupio jer pretpostavljam da je mnogo jaka za moj komp.
kuruz Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Tako me je zarazio jedino još GTA Vice City, ali mi je za njega trebalo dobrih desetak dana da ga prvi put pređem. Чамци, авиони, хеликоптерчићи...
Milogled Bluff Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 MAFIA mi je #1 igrica... Jedino može sa San Andreasom da se meri i to jedino zbog toga što možeš da provozaš čitavu mapu bez učitavanja...
wasd Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 u godfatheru jedino sto valja je to sto je glas dao MARLON BRANDO ostalo je bedni plagijat GTA i mafie
lemmy sixx Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Bedni plagijat malo kurca...igra je teza od Mafije,ali laksa od GTA (dakle savrseno,posto je Mafija prelaka a GTA jebeno pretezak),gomila sjajnih stvari u samom gameplay-u (npr.sakrivanje iza zida dok pucas),odlicna prica (jebiga,KUM!!!) i misije...jebiga,meni je bolje.Jedina zamerka ide na postavke protivnika u lokalima koje trebas reketirati:svi su isti,i nakon vec nekoliko "odradjenih" lokala tacno znas odakle ce koji izaci.
Recommended Posts