Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da,pretezak.Avioncici,helikoptercici,mlaznjaci,tenkovi....zajebano do jaja,a ja niti zivaca niti vremena da se previse cimam oko toga.

Bitno da si ti najpametniji i da si sposoban za sve.Ti si opasno zajeban lik.

Posted

E svasta se ovde moze procitati. 1) Godfather je nevidjeno sranje od igre 2) GTA je imao par zeznutih deonica inace je super-lak 3) Mafia je jedna od najtezih igrica koje sam ikad igrao 4) Tema je o Mafiji 2, ne spamujte.

Posted

1.Tebi je nevidjeno sranje,meni jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao.

2.Za GTA si u pravu,u globalu igra nije teska,ali ima nekoliko strasno zajebanih misija koje meni nikako ne idu.

3.Nije istina.Mafia je jako laka igra (sem one trke),i kada se uzme ukupno vreme,presao sam je za jedan dan.

4.Sta majke ti da pricamo o Mafiji 2 kada igra jos nije ni izasla?

Posted

bravo niking to je to sto se trazi. takav post para vredi.

zna li neko bilo kakvu informaciju o mafiji ili je ovo cisto spam tema????

Posted
1.Tebi je nevidjeno sranje,meni jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao.

2.Za GTA si u pravu,u globalu igra nije teska,ali ima nekoliko strasno zajebanih misija koje meni nikako ne idu.

3.Nije istina.Mafia je jako laka igra (sem one trke),i kada se uzme ukupno vreme,presao sam je za jedan dan.

4.Sta majke ti da pricamo o Mafiji 2 kada igra jos nije ni izasla?

Maj pojnt igzekli. Svaki put kad spemujete nesto sto nije vest o Mafiji 2 neko se ponada da ima nesto novo KORISNO da procita.

Posted

Mafia je jedna od mojih omiljenih igrica, prica i atmosfera 5+, izvodjenje takodje, grafika za ono vreme vrhunska, a i danas mi se veoma svijda kako ta igrica izgleda...

Mafia takodje(barem meni) vredi da se odigra nekoliko puta, stvarno genijalna igra, nadam se da cje nastavak biti na nivou originala!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...