Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

evo pustio sam

joj kako je idiotska prva pesma :haha:

nakon dve pesme mislim da su prsli. ubacili su neku half-convincing tezinu i epiku ali nema emocije. clean strofe su vise kao na proslom nego kao na dpr

ne znam da li mi se slusa dalje uopste

treca pesma je skroz korektna

cetvrta dosta asocira na confusion bay i ima odlican refren

Posted

peta je ko ispala sa dpr i skroz je kul ali refren nije nesto

sesta je na fazon proslog sa nakrpljenom mjetalstinom, znaci kao prve dve je ali malo bolja jer ima lep instrumentalni deo

sedma je djuskalica, korektna, svidja mi se

osma je naj-epik od svih dosad. ima i dobru solazu. refren je strasno amerikanoidno gejast, to mi se ne svidja. nije lose sve u svemu.

deveta rastura. podseca na borknagar u refrenu :haha:. ima odlican bridz. po kvalitetu ova mi je jedina dosad na najvisem raunchy nivou

deseta ubija sa ABCDABCD ponavljanjem i u svakom slucaju je srednja zalost. ima neki kao sentimentalno hepi refren i setnu melodijicu na klaviru. jedino sto je stvarno kul je build-up.

jedanaesta je dobra je. iako se isto kao prosla dosta ponavlja (traje skoro 8 min) ovde nije problem posto ima jak cinematic feel. dobar album closer.

sve u svemu 7/10. album je jako dugacak i kad bi izbacio slabiji deo (druga pol. je bolja) ostao bi sasvim dobar album (to je ta sedmica u stvari). stilski ima svoju pricu i definisan zvuk sto je pozitivno, a tehnicki je odlican. ono produkcija svirka sve pet.

prijatno iznenadjenje.