Demon Seed Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Danish modern metallers RAUNCHY Šteta za Raunchy, Kasper je imao jedan od najcarskijih screamova u modernom metalu. Čaaarliiiiiii! Quote
perzekjušn menijak Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Mp3 Vbr -V0 (Radio Rip) 01. Eyes of a Storm 02. Digital Dreamer http://rghost.net/58618662 Quote
perzekjušn menijak Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 http://www.mediaboom.org/417971-raunchy-vicesvirtuesvisions2014.html Quote
Berliner Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 u ekstra. bas se radujem albumu iako sam prosli samo dvaput obrnuo Quote
Talvi Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 omot me mnogo vuče da skinem, videću da ispoštujem ovo Quote
Berliner Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 evo pustio sam joj kako je idiotska prva pesma nakon dve pesme mislim da su prsli. ubacili su neku half-convincing tezinu i epiku ali nema emocije. clean strofe su vise kao na proslom nego kao na dpr ne znam da li mi se slusa dalje uopste treca pesma je skroz korektna cetvrta dosta asocira na confusion bay i ima odlican refren Quote
Berliner Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 peta je ko ispala sa dpr i skroz je kul ali refren nije nesto sesta je na fazon proslog sa nakrpljenom mjetalstinom, znaci kao prve dve je ali malo bolja jer ima lep instrumentalni deo sedma je djuskalica, korektna, svidja mi se osma je naj-epik od svih dosad. ima i dobru solazu. refren je strasno amerikanoidno gejast, to mi se ne svidja. nije lose sve u svemu. deveta rastura. podseca na borknagar u refrenu . ima odlican bridz. po kvalitetu ova mi je jedina dosad na najvisem raunchy nivou deseta ubija sa ABCDABCD ponavljanjem i u svakom slucaju je srednja zalost. ima neki kao sentimentalno hepi refren i setnu melodijicu na klaviru. jedino sto je stvarno kul je build-up. jedanaesta je dobra je. iako se isto kao prosla dosta ponavlja (traje skoro 8 min) ovde nije problem posto ima jak cinematic feel. dobar album closer. sve u svemu 7/10. album je jako dugacak i kad bi izbacio slabiji deo (druga pol. je bolja) ostao bi sasvim dobar album (to je ta sedmica u stvari). stilski ima svoju pricu i definisan zvuk sto je pozitivno, a tehnicki je odlican. ono produkcija svirka sve pet. prijatno iznenadjenje. Quote
Berliner Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 Čaaarliiiiiii! boli me kurac sad kad nema vise blagoja, ovi mi nisu zanimljivi za trolovanje Quote
Talvi Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 sad me podsetiste da ti ukažem na postojanje ovog hita Quote
Recommended Posts