Omegahedron Posted June 26, 2002 Report Posted June 26, 2002 Ovo je mnogo dobra mesavina DEATH METAL-a i nekog urbanog fazona. Na svirci 25-og u KST-u su na mene ostavili najbolji utisak! Momci su cool, sta vi mislite... Quote
exorcist Posted June 27, 2002 Report Posted June 27, 2002 Totalno se slazem! Gitarista je lud, mnogo dobro svira! Totalno su homogen sastav; cuo sam i da imaju album iza sebe! Steta sto 25-og svirali pred polu-punom bastom! Quote
RNA Posted June 28, 2002 Report Posted June 28, 2002 Imaju album i jedan demo pre toga, ali je album dosta lo Quote
:={MaYa}=: Posted June 28, 2002 Report Posted June 28, 2002 jA SAM SAMO CULA DA SU OK,SUPER ZA SUTKU,ALI SAM BILA TOLIKO UMORNA U UTORAK,PA NISAM DOCEKALA I NJIH DA CUJEM...STA SU-SVIRALI ZADNJI?steta... No ako su dobri-bice vremena...zar ne? a: Quote
Djole[HcHm] Posted June 29, 2002 Report Posted June 29, 2002 Super band. Imali su pauzu oko godinu dana posto je Zoki (pevac) bio u vojsci sto se i videlo na koncertu Steta sto su ih ispalili pa su svirali poslednji, a trebali su da budu drugi u KST-u ali sta cemo kad imamo "zvezde" Alogiju:) Quote
+DamyaN+ Posted June 30, 2002 Report Posted June 30, 2002 Pa...jesu fini, ali mi se ne svidjaju mnogo...ne volim taj stil death metala...nisu preterano kvalitetni Quote
scissors Posted July 18, 2002 Report Posted July 18, 2002 ako bilo ko ima kontakte sa ovim bendom neka mi prebaci. hvala a: Quote
Soil Posted July 26, 2002 Report Posted July 26, 2002 AVERNA- death metal masacre Ljudi ovo nije tako lose... Quote
Prince of Stories Posted August 12, 2002 Report Posted August 12, 2002 >Steta sto su ih ispalili Zar? Ja sam cuo da ih je Rock Express progurao pa su se pojavili iako uopste nisu bili planirani tog 25.6. >svirali poslednji Pa cudno bi bilo da nastupaju pre najavljenih bendova, non? Quote
Pagan Saviour Posted July 27, 2003 Report Posted July 27, 2003 Ma dobro oni sviraju sve je to cool ali je album lose snimljen vidi se da je vockal doterivan. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 22, 2003 Report Posted October 22, 2003 ako bilo ko ima kontakte sa ovim bendom neka mi prebaci. hvala a: Imam ja broj fona ako ti znaci nesto?? KRaljevacki bend rastura!!!!! Priprema se novi materijal. Quote
RNA Posted October 22, 2003 Report Posted October 22, 2003 >Steta sto su ih ispalili Zar? Ja sam cuo da ih je Rock Express progurao pa su se pojavili iako uopste nisu bili planirani tog 25.6. >svirali poslednji Pa cudno bi bilo da nastupaju pre najavljenih bendova, non? Damn! Ako su svirali, to uopšte nije fer jer ih nisam video. Quote
Grob Bez Dna Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 gde moze da se nadje message from the heights of bottom na oridjinalu? Quote
banedeathmetal Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 gde moze da se nadje message from the heights of bottom na oridjinalu? Rock Express. I to za 200 dinara ako se ne varam. Imam kopiju naravno. KVLT Quote
Grobodan Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Imao sam ja to negde, ali nemam pojma vise gde je to. Dao bih ti za dzabe. Meni smor... Quote
Recommended Posts