Chicken Little 420 Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 evo i nasih drugara iz srca banata. postoje od 1999. godine, skoro su snimili debi album 'multicrap' i zbog lose izdavacke situacije kod nas, morali sami da ga izdaju. svirali su svuda, pobedili na sumadijskom demo festu pre koju godinu a vaze kao jedan od najjacih live bendova, barem sto se ovog zanra tice. uz njihovu dozvolu, link ka celom albumu je ispod! uzivajte i komentarisite! moji favoriti su pesme: napreeed, kiss my ass, piss i ro-man! www.myspace.com/impurita impurita - multicrap (2007) 01. grandma's story 02. fix xaero 03. kiss my ass 04. napreeed 05. strike 06. payback 07. high 08. puppunk 09. piss 10. seasource 11. ro-man 12. zigic bend rabas - vokal/gitara pavle - gitara salche - bas kvobek - bubanj Quote
Feniks . Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Gledao sam ih uzivo pre dve godine, odlicni su bili! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Do jaja su Malo previse hc-a za moj ukus ali moze da prodje:) Quote
suicide Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 xaxa, ovaj levo na slici mi je buraz od strica ...nosimo isto prezime, al shteta ne sviramo obojica ... : ( Quote
Chicken Little 420 Posted January 2, 2008 Author Report Posted January 2, 2008 profesor pavle ti je burazer? lepo, super gitarista.. nego, slabo ko je prokomentarisao album, nije valjda da vas mrzi da skinete? daj, skidate sve i svasta, ne? znam, jer i ja stalno dovlacim brdo bendova u comp a bar 85% su kopije.. Quote
suicide Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 profesor pavle ti je burazer? lepo, super gitarista.. nego, slabo ko je prokomentarisao album, nije valjda da vas mrzi da skinete? daj, skidate sve i svasta, ne? znam, jer i ja stalno dovlacim brdo bendova u comp a bar 85% su kopije.. paa tiiii ondaaa zameeeniii teee koopijee sa org. oriiginaaalimaaaaa .... Quote
23/16 Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Slusao ih pre godinu dana, nisu losi, ali ima delova koji prilicno smaraju... Quote
suicide Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 iskreno, kolko sam u kontaktu sa burazerom, njegovom (mojom) sestrom .. i to nishta bolje nego preko MSN-a, javila mi ekipa da ovaj album nije zvanichan .. ne znaju ni oni tachno kad ce izaci official album .. - - - a da, jbt pa kad je pre zamro ovaj link na rapidshare ? ako je free upload, to je 3 meseca bez downloada - sledi brisanje linka .. no, never mind @ znachi, da vas obavestim, nije zvanicno izdat album, ovo je neki zrenjaninski hakerski trip, ko zna shta .. ako budem mogo, obavesticu ekipu ovde kad izlazi album .. Prvi! Quote
Kratkovidi Magarac Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 ma zrenjaninci ubedljivo imaju najbolju muziku Quote
Alexandra_ Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Zrex je imao najbolju muzicku scenu kasnih 80. do polovine 90... mada ovi klinci przzzze za medalju !!! A. Quote
Chicken Little 420 Posted November 10, 2008 Author Report Posted November 10, 2008 pa, sad.. ne znam koliko ti imas godina, ali nije bas da su klinci.. Quote
Recommended Posts