VoivodBG Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Ne mogu da verujem da na nu metalu ne postoji tema o ovom vec poznatom i nekada aktivnom bendu! Pa da kazem sledece:Bend je nastao davne 1994 u Los Andjelesu i veoma brzo su stekli dosta fanova zbog mracnijeg imidza koji je falio nu metalu,sto je sem klasicne nu publike privuklo i goticare.Izbacivsi 3 albuma i 1 kompilaciju moze se reci da je bend od pocetka bio osudjen na propast zbog stalnih razmirica clanova. Clanovi benda: Dez Fafara vokal Miguel "Meegs" Rascón gitarista Rayna Foss bas (na prva dva albuma) Nadja Peulen bas (na poslednjem albumu i kompilaciji) Mikey "Bug" Cox bubnjevi Albumi i kompilacije: 1997 Coal Chamber 1999 Chamber Music 2002 Dark Days 2003 Giving The Devil His Due neoficijalni spejs benda http://www.myspace.com/coalchambermusic A za kraj cu samo reci Loco! Quote
SL Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 (edited) Ma, brdo tema fali... Shto bar ne pomenu da je Dez sada u DevilDriver-u... Btw. jesi li nekad pokushao da otpevash tu pesmu? Malo je yebeno Edited December 28, 2007 by SL Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Come to my tent i will circumsize you!!!Dojajni su skroz !!! Quote
VoivodBG Posted December 28, 2007 Author Report Posted December 28, 2007 @SL ko zna zna ko ne zna neka ga je sramota Ni ne zelim da se okusam,brz je Dez kao Brzi Gonzales Meni najomiljeniji nu metal bend,steta sto se raspadose na vrhuncu,ali zato ne bi onda slusao Devildriver Quote
Feniks . Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Gledao sam ih uzivo u Pesti sa Panterom, Helloween i Black Sabbath...Bili su jako dobri... Quote
VoivodBG Posted December 28, 2007 Author Report Posted December 28, 2007 Sunce ti zarko poljubim!Sve kultni bendovi!Ti si covo imao mnogo mnogo srece Quote
23/16 Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Dobar prvi, osrednji drugi, shit treci. Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 prvi album nije los, ali mi se devildriver vise dopada. Quote
suicide Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 jel sviraju oni uopshte ? mislim, ne izdaju nishta ....par pesama volim, to sam odslushao do poslednje kapi (lol, mozga) . ali ne stvarno, shta bi sa njima, nema ni N od novosti .. Quote
VoivodBG Posted January 3, 2008 Author Report Posted January 3, 2008 @antihristus,nazalost bend vise ne postoji,i to jos od 2003,Dez(pevac) je raspustio bend pa sada sljaka sa svojim drugim bendom Devildriver,odslusaj i njega ako vec nisi Quote
suicide Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 @antihristus,nazalost bend vise ne postoji,i to jos od 2003,Dez(pevac) je raspustio bend pa sada sljaka sa svojim drugim bendom Devildriver,odslusaj i njega ako vec nisi joook ti ceesh ... Quote
Zgole Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Gledao sam ih uzivo u Pesti sa Panterom, Helloween i Black Sabbath...Bili su jako dobri... Care, i ja sam bio tamo, kakav je to provod bio.......... Jel' ima decenija? Inache, Coal su razvalili kratkim, ali britkim nastupom. O Panteri ne smem ni da pricham. Quote
Feniks . Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Care, i ja sam bio tamo, kakav je to provod bio.......... Jel' ima decenija? Inache, Coal su razvalili kratkim, ali britkim nastupom. O Panteri ne smem ni da pricham. Ima decenija, he he, mozda najbolji koncert u mom zivotu(a gledao sam dosta toga), Pantera je razvalila... Coal Chamber su bili dobri, svirali su prvi i poceli tacno u 5 popodne, pola prve pesme sam propustio...Bilo je jako sunce ali odlican nastup su imali... Taj prvi album je dobar, drugi i treci nisam ni slusao... Quote
Zgole Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Secam se da je bio jedan bosanac koji je non-stop izvirivao glavom i ramenima iz shutke i bacao ljude okolo...... Dodushe, na Panteri su to svi radili..... Quote
Feniks . Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Secam se da je bio jedan bosanac koji je non-stop izvirivao glavom i ramenima iz shutke i bacao ljude okolo...... Dodushe, na Panteri su to svi radili..... Na Panteri sam Madjarima( i ostalima) pokazao brdo dobrih udaraca Uh, kakav koncert, kakav zvuk.... Quote
Zgole Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Na Panteri sam Madjarima( i ostalima) pokazao brdo dobrih udaraca Uh, kakav koncert, kakav zvuk.... Takodje. E, a Anselmo je samo prozivao ljude sa tribina da sidju, da ne budu pussiess. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 jos malo rovarenja po starim temama Elem,ima li neki dvd,koncert,live(video) ili sta god?Ako ima link udelite Quote
*Nameless* Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 (edited) Ja im imam live, ali audio zapis jedino... VoivodBG i Zgole - vi ste doista sretni ljudi! Panteru i prije svega Death su mi neke od zivotnih zelja za pogledat, a nikad necu moc. I Dissection isto. Jebiga... :-) moja jebena generacija je sve to propustila htjeli-ne htjeli... I Coal Chamber. Edited May 27, 2009 by *Nameless* Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 trazih po netu,i uspeh naci ovaj,i to iz 1996 pre izdavanja prvog albuma u Whiskey-Go-Go http://www.bandsvideos.com/component/optio...d,551/Itemid,0/ Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 THIS IS THE WAY ITS GOT TO BE!!! x∞ http://www.youtube.com/watch?v=jb1evWboOSw if someone should ask you then say that he fell away from what he wanted at first from what he wanted at first from what he wanted!!! Quote
tier_mfkr Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 (edited) Spot mi se jako svidja, a i to je prva pesma koju sam cuo od njih... Edited December 14, 2009 by tier_mfkr Quote
deki_slipknot Posted June 11, 2010 Report Posted June 11, 2010 moja omiljena stvar, nasao sam i solidnu Live verziju... sjajan bend... http://www.youtube.com/watch?v=qd-WnhCcETE Quote
Novaliis Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 Pf, obozavao sam Coal Chamber kao klinac, bili su bas kul. Zadnji im je valjda bio Dark Days, ako se dobro secam? Taj mi je bio malo losiji od prva dva, Chamber Music mi je bio ekstra. Quote
Chicken Little 420 Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 In September 2011, it was announced that Fafara, Cox and Rascón would reform the band with bassist Chela Rhea Harper, to play the Soundwave shows in Australia. Quote
Recommended Posts