em pi Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Čini mi se da ova tema nije otvarana...Nisu neko epohalno ostvarenje ali mislim da zaslužuju temu.. Quote
Apeiron Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Ponovicu ono sto rekoh pre par godina, tacnije isto ono sto sam mislio i nakon prvog, i nakon poslednjeg slusanja ovoga - Kenziner je jedan od najdosadnijih bendova svih vremena. Ne zna se koji album je gori. PREDOSADNO. Quote
Branko Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Preterujes Laki, alijeste da nisu nesto inovativni! Moze da se slusa, ali nije ni revolucionarno ni toliko dosadno bas! Oni su nesto bese iz Finske i Amerike? Quote
ProgressiveR Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Kenziner je dokaz kako genijalni muzičari mogu da pokažu 0 od kreativnosti ... eventualno, mogli bi da prođu na priču da su želeli da pokažu svetu kako napraviti par albuma bez trunke orgnalnosti ... E sada, ko želi da me demantuje neka pusti samo (čini mi se da je prvi album) koji počinje identično kao "Rising Force" od Malmsteena ... zatim se smenjuju deonice Yngwie-SymphonyX-Yngwie Tuga, jad i čemer ... više poštujem Radišu Uroševića od njih. Pu, sramota! Quote
Apeiron Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Preterujes Laki Naprotiv, jos sam se suzdrzavao sa izjavom Ja taj Kenziner imam jos iz pred-Mp3 vremena, kada se nabavljalo milion puta manje albuma godisnje nego danas, i kada sam bio zagrejan za sve sto je imalo prog ili power metal u naslovu, ali istina je da smo se Kenziner CDovima gadjali po zurkama, i uvaljivali ih za rodjendane jedni drugima medjusobno, iznova i iznova Quote
ProgressiveR Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 ... uvaljivali ih za rodjendane jedni drugima medjusobno, iznova i iznova E Laki, za ovo imaš pivo od mene! Umro sam od smeha! Quote
facaly Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 hmmm al ste ih napljuvali ...... ma sasvim su ok , dodushe nemogu da poslusham dve pesme zaredom al ovako su ok Quote
Lordring Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 (edited) Verovatno sam samo ja u pitanju, ali meni prvi album ima itekako dobre pesme - Future Signs, Land of Shadows, Dreamer. Drugog se iskreno sada ne sećam i verovatno da nije Mikko Harkin bio na istom, ne bi mi bio ni zanimljiv nešto puno. E sada, ko želi da me demantuje neka pusti samo (čini mi se da je prvi album) koji počinje identično kao "Rising Force" od Malmsteena ... zatim se smenjuju deonice Yngwie-SymphonyX-Yngwie A da ti nisi pobrkao malo Majestic - Trinity Overture album sa Kenzinerom? Edited January 8, 2008 by Lordring Quote
ProgressiveR Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Jesu ok, naravno ... malčice neinventivni, ali ko još mari za to danas Quote
KOWALSKI Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Apeirone, kad god poneses neke diskove na zurku za gadjanje, budi covek, posalji mi PM, a ja cu tebi adresu, pa tako upisi sebi jos jedan plus u bozanski tefter... Quote
Apeiron Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Moze i tako, ali je manje zanimljivo Quote
Branko Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Meni su Time Requiem najgori plagijatori, ali Kenziner su mi OK bili! Quote
Vlaja Buraz Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Odličan bend. Svojevremeno mi ga Laki preporučio. Quote
Apeiron Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Eh, da mi je ostao jos koji, i ti bi dobio lep poklon za rodjendan. Quote
azal Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 pevac zvuci kao Graham Bonnet koji nije 5 godina kenjao Quote
Spastic Ink Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 pevac zvuci kao Graham Bonnet koji nije 5 godina kenjao Problem sa probavom definitivno Quote
Recommended Posts