рогозуб Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 (edited) judeomasoni imaju i te kako veze... oni su pisali zvanichnu istoriju... zanimljivo kako tako "na osnovu pisanih dokaza" mozhete mene da ubedjujete u neke priche, a i pored pisanih dokaza vecjina vas tupi kako Isus nije ni postojao... kako ga slozhi dejvid lejn history is a fable conceived in self-serving deceit and promulgated by those who perceive benefits. Edited January 14, 2008 by Rogozub
LazaGNR Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 cenim da je gotivnije zezanje bilo medj hashisharima nego onim ustogljenim frankofonima. A i hashisharke su cudo u krevetu. Hahahahahaha :)
morbid god Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Ja bih sam iznio komentar da Rogozub blage veze nema o Islamu, ondasnjoj arapskoj kulturi i nauci, kao i o krstaskim ratovima. Hriscanski fanatizam i argumentacija na bazi 'judeo-masonske' zavjere samo odslikavaju sagovornika kojeg je najbolje izbjegavati, posto od istog ne mozete nista nauciti, niti promjeniti njegove stavove. Bolje je diskutovati sa drvom. Sto se krstaskih ratova i ove knjige tice, veoma interesantan pogled iz ugla islamskog naroda. Iskreno, zacudilo me je kolika je kolicina nesloge bila medju njihovim vodjama, sto je direktno i prouzrokovalo izuzetan uspjeh prvog krstaskog rata i osvajanje Jerusalima. Doduse, vojna taktika hriscanskih vojski, njihov teski oklop, i konjica + vjerski fanatizam, su odigrali bitnu ulogu, jer su stvarno bili superiorni u odnosu na lako opremljenu vojsku saracena. Volim da citam dosta toga na ovu temu, i preporucujem odlicnu knjigu od Z. Fajfrica-Istorija krstakih ratova, koja detaljno obradjuje sve krstaske ratove, od pocetka pa sve do pada Akre 1292-e godine, i protjerivanja hriscana iz svete zemlje.
Sleaze Glammer Posted January 18, 2008 Author Report Posted January 18, 2008 Slazem se potpuno sa Estrangedom i Morbid Godom
рогозуб Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 izneo bih svoje mishljenje da morbid dog nema pojma o chemu pricha, iliti- lupeta gluposti.. vi ste ti koji nemate pojma arapima i krstashima... odbojnost prema religiji i privzhenost politichnoj korektnosti i zvanichnoj istoriji samo oslikavaju choveka koji nije ni sagovornik, jer takav uvek pricha gluposti...
Rehabilitovani Bagrem Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Ja bih sam iznio komentar da Rogozub blage veze nema o Islamu, ondasnjoj arapskoj kulturi i nauci, kao i o krstaskim ratovima. Hriscanski fanatizam i argumentacija na bazi 'judeo-masonske' zavjere samo odslikavaju sagovornika kojeg je najbolje izbjegavati, posto od istog ne mozete nista nauciti, niti promjeniti njegove stavove. Bolje je diskutovati sa drvom.
RNA Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Храбре речи од неког ко све посматра из угла религије. Уверио сам се да су људи којима је религиозни догматизам полазно гледиште потпуно слепи за било какву врсту аргумената (пошто има једну такву у кући), а мислим да си ти само још један добар токаз тога. Ако ништа друго, ову књигу треба прочитати да би се видела и друга страна медаље. А што се тиче тога да историју пишу победници, крајњи победници Крсташких ратова су били арапи, па не видим да се историја истих изучава из њихових извора. Изјаву да су средњевековни њуди били цивилизованији од данашњих уопште нећу да коментаришем, јер је смешна сама по себи.
рогозуб Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 А што се тиче тога да историју пишу победници, крајњи победници Крсташких ратова су били арапи, па не видим да се историја истих изучава из њихових извора. istoriju pishu oni shto vladaju svetom.... Изјаву да су средњевековни њуди били цивилизованији од данашњих уопште нећу да коментаришем, јер је смешна сама по себи. shto samo predstavlja nereligiozni dogmatizam. jer ja neargumentujem stvari od kojih polazim, jer u njih, kao religiozni fanatik verujem, dok ti neargumentujesh stvari od kojih polazish, jer su ti tim stvarima mozak isprale judeomasonska (zapadnjachka) civilizacija i njena zvanichna istorija...
Rehabilitovani Bagrem Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 istoriju pishu oni shto vladaju svetom.... shto samo predstavlja nereligiozni dogmatizam. jer ja neargumentujem stvari od kojih polazim, jer u njih, kao religiozni fanatik verujem, dok ti neargumentujesh stvari od kojih polazish, jer su ti tim stvarima mozak isprale judeomasonska (zapadnjachka) civilizacija i njena zvanichna istorija...
Guest Bata Životinja Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Rogozub, a zašto je tebi teško da prihvatiš da je tamo neki krstaš jeo ljude? Mislim, em katolik, em tada nepismen Divlji Zapad, em plaćena vojska, koliko ja znam govori se o dvadesetak hiljada konjanika, tako sam barem pročitao negdje, pa neka me neko ispravi ako griješim. 20 000 ratnika pljačkaša ne mogu da predstavljaju hrišćansku Evropu, čak ni katoličku, pa Dante je vojnika stavio u pakao, i to u neki od posljednjih krugova.
delay Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Paz da neću ovde da se prepoznam. p.s. bilo je tu prašinara ali i fanatičnih vitezova,ali ako su templari zastranili,bolje ne razmišljati o ostalima koji nisu bili vezani striktnim moralnim kodom.
kuruz Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Што се тиче крсташких ратова, рећи ћу само да је током њих освојен и Цариград (педесетак година после велике шизме), што ће рећи да су католици мрзели и православце, односно да се све то дешавало само због интереса Урбана II, Инокентија и компаније.
delay Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Ma katolici mrze ceo svet,to ti je stara formula umirućeg boga.
рогозуб Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Rogozub, a zašto je tebi teško da prihvatiš da je tamo neki krstaš jeo ljude? zato shto se to jednostavno nije deshavalo. ne kazhem ja da su papicji dobri, uopshte nisu, ali takve stvare se nisu dogadjale...
Sleaze Glammer Posted February 4, 2008 Author Report Posted February 4, 2008 Dobro, NISU, ako ZAISTA zelis da verujes u to NISU! Rat budi ono najgore u coveku, ono iskonsko cudoviste sto cuci u mraku i ceka svoj trenutak. A kada doceka... by - by civilizovanosti i dogmama
morbid god Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 izneo bih svoje mishljenje da morbid dog nema pojma o chemu pricha, iliti- lupeta gluposti.. vi ste ti koji nemate pojma arapima i krstashima... odbojnost prema religiji i privzhenost politichnoj korektnosti i zvanichnoj istoriji samo oslikavaju choveka koji nije ni sagovornik, jer takav uvek pricha gluposti... morbid dog?Zar smo vec poceli da se vrijedjamo Nego, ajde nam pokazi kako mi to nemamo pojma o arapima i krstaskim ratovima. Uputi nas na relevantne izvore i knjige.
morbid god Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 zabole me bash uvce xD Ja bih sam iznio komentar da Rogozub blage veze nema o Islamu, ondasnjoj arapskoj kulturi i nauci, kao i o krstaskim ratovima. Hriscanski fanatizam i argumentacija na bazi 'judeo-masonske' zavjere samo odslikavaju sagovornika kojeg je najbolje izbjegavati, posto od istog ne mozete nista nauciti, niti promjeniti njegove stavove. Bolje je diskutovati sa drvom. I rest my case.
delay Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 (edited) Jesss.Uspeo sam da ga smorim,mozda i pobegne sa foruma.Drzite prste. edit>sala. Edited February 5, 2008 by Izdržati VAPH
рогозуб Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 ha... ha? I rest my case. izneo bih svoje mishljenje da morbid dog nema pojma o chemu pricha, iliti- lupeta gluposti.. vi ste ti koji nemate pojma arapima i krstashima... odbojnost prema religiji i privzhenost politichnoj korektnosti i zvanichnoj istoriji samo oslikavaju choveka koji nije ni sagovornik, jer takav uvek pricha gluposti... aj rest MAJ kejs
sabre Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 ovaj rogozub je zreo za warn. ako ga vec nema. ako ne i za ban. sto je mnogo mnogo je.
sabre Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 tvog diskutovanja bez argumenata, tvoje drskosti i bezobrazluka, tvoje zatucanosti, tvog neobaziranja na argumente koje druga strana iznosi, na kraju krajeva mozda i tvoje gluposti i niskog koeficijenta inteligencije?
рогозуб Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 moj ajkju je 131 i to je rezultat testova radjenih u shkolskim uslovima, za shta ti testovi nisu predvidjeni, dakle, dodaj do jedno 140 lol a shto se tiche ovog ostalog, tvoj poust je 1, neargumetnovan, 2. poziv na ban je potpuno drzak i bezobrazan, 3, poust ti je zatucan, 4, a malo ispadash i piglu jer me pljujesh zbog techega shto sam praktiqjesh. ako sam ti ja antipatichan, jednostavno preskachi moje poruke. zato sam i stavio avatar koji ima crveno na crnom, da vam bude lakshe xD
Recommended Posts