delay Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 E,da bre,ako sam ja ovako miran i tolerantan dobio warn,moze i on.Mode?
sabre Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 moj ajkju je 131 cool.gif i to je rezultat testova radjenih u shkolskim uslovima, za shta ti testovi nisu predvidjeni, dakle, dodaj do jedno 140 lol da. tvoj poust je 1, neargumetnovan argumentacija bi bila kada bih citirao neke od tvojih postova, a posto su neki od njih (prilicno reprezentativni) tik iznad, nisam to nasao za shodno. 2. poziv na ban je potpuno drzak i bezobrazan zasto je poziv na kaznu i sankciju prema nekome ko grubo krsi pravila drzak i bezobrazan? ja mislim da nije. 4, a malo ispadash i piglu jer me pljujesh zbog techega shto sam praktiqjesh. ja to ne praktikujem, samim tim i ne ispadam piglu, ali to je tvoje misljenje na koje naravno imas pravo. ako sam ti ja antipatichan, jednostavno preskachi moje poruke. zato sam i stavio avatar koji ima crveno na crnom, da vam bude lakshe xD da, ovde si u pravu, razmislicu o tome da te stavim na ignore listu.
рогозуб Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 zasto je poziv na kaznu i sankciju prema nekome ko grubo krsi pravila drzak i bezobrazan? gde u pravilniq pishe da ja moram da pishesh tako da ne nerviram tebe? E,da bre,ako sam ja ovako miran i tolerantan dobio warn,moze i on.Mode? ma bash si mica. imam ja vorn.
Guest Bata Životinja Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 http://sr.wikipedia.org/sr-el/Велика...
delay Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 heads will roll,when the headless horseman FINDS YOU!
morbid god Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 ovaj rogozub je zreo za warn. ako ga vec nema. ako ne i za ban. sto je mnogo mnogo je. Ma pusti covjeka, vidis da trazi svoj unutrasnji mir i spasenje.
Dersu Uzala Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 (edited) Што се тиче крсташких ратова, рећи ћу само да је током њих освојен и Цариград (педесетак година после велике шизме), што ће рећи да су католици мрзели и православце, односно да се све то дешавало само због интереса Урбана II, Инокентија и компаније. Mrzi me da enciklopedisem ali bih se mogao zakleti na nemackom grobu da je Carigrad 'pao' 1204 u turske sake (posto su ga jelda sledja napali i spalili Krstasi pod nalogom Duzda iz Venecije; Turci samo usli, zaposeli grad i poceli da gase vutra i spasu sta se spasti moze, ukljucujuci i raju, ajmo halva sudzuk leblebije). Znaci, sto i pedesetak godina posle velike shizme (1054). Eh sto volim da teram mak na konac . Edited February 6, 2008 by Dersu Uzala
Guest Bata Životinja Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 i ti verujesh toj vikipediji? roll Reference [uredi] * John Aberth, From the Brink of the Apocalypse: Confronting Famine, Plague, War and Death In the Later Middle Ages, 2000, ISBN 0415927153 - Chapter 1, dealing with the Great Famine, is available online. * A.R. Bridbury, "Before the Black Death", Economic History Review, 30 (1977). Available online from JSTOR. * B.M.S. Campbell, ed., Before the Black Death, ISBN 0719039274. * William C. Jordan, The Great Famine: Northern Europe in the Early Fourteenth Century, Princeton UP, 1996. ISBN 0691058911. The first book on the subject, it is the most comprehensive treatment. * I. Kershaw, "The Great Famine", Past and Present, 59 (1973). Available online from JSTOR. Second most widely cited article. * Henry S. Lucas, "The great European Famine of 1315–7", Speculum, Vol. 5, No. 4. (Oct., 1930), pp. 343–377. Available online from JSTOR. The first (in English) and most widely cited article on the Great Famine.
Sleaze Glammer Posted February 6, 2008 Author Report Posted February 6, 2008 Carigrad je pao pod Turke 1453. 1204. su Carigrad osvojili krstasi. Kakve bre zakletve na nemackom grobu, aj ne kenjaj
рогозуб Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Reference gluposti. ja mogu da lupim suprotnu prichu na tu temu, i da navedem 15 likova koji su pisalu knjige o tome iz tog ugla, i shta? neko cje kao to da proverava...........
Guest Bata Životinja Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Ja mogu da nađem 15 likova koji tvrde da se Jasenovac nije desio, a jedno 150 000 će to reći i za holokaust. Time završavam.
рогозуб Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 pa bash zato ja i mislim da se jasenovac desio a da holokaust nije
Sleaze Glammer Posted February 6, 2008 Author Report Posted February 6, 2008 NEWSFLASH! I jedno i drugo se desilo! TEMA JE KNJIGA! NE JEBENO RASPRAVLJANJE O BOGU, VERI I UBEDJENJIMA! DOsta fanatizovanja
Dersu Uzala Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Kakve bre zakletve na nemackom grobu, aj ne kenjaj Pa nisam bio 100% siguran, te nisam hteo da se kunem na babinom grobu, recimo. Na Schwabinom je ok. Prica je bila da je Carigrad bio tih godina (kasni 12v i rani 13v) pod stalnom opsadom od strane Saracena tako da su trazili pomoc od brace sa zapada ukljucujuci i Papinu. Na kraju krajeva nekako i stigose Krstasi (na putu za Egipat) koji su se u medjuvremenu oteli Papi i napravili dil sa Venecijom, napadose grad s' ledja (s mora) i umesto da ih odbrane, jebase im kevu. Krstasi su napustili grad posle nedelj' dana pljackanja i usli su Saraceni, slegnuli ramenima ugasili pozar i otisli dalje. Vratili se 1453. Tako nekako. Prica je verovatno mnogo komplikovanija, kako to cesto biva. A mozda sam se i utripovao, sve mi to kroz maglu neku dolazi, ko Vangi . Nije frka, siguran sam da ce neko sve to da izvikipedise.
Dersu Uzala Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Adendum: Citucnuo sam malo ove neke isecke iz memoara jednog od odgovornih palikuca, pa kako isti nigde konkretno ne pominje Saracene, bice da sam se dobro istripovao.
Turin Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 ja volim da jedem Musli. Da li to znaci da sam Musliman?
sabre Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 (edited) sta mislis o tome da umesto sto pokusavas da budes duhovit pocnes da radis svoj posao? vidi pod: brisanje idiotskih postova. Edited February 7, 2008 by sabre
Guest Bata Životinja Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 pa bash zato ja i mislim da se jasenovac desio a da holokaust nije pa baš zato postoje crnogorska i bosanska nacija
RNA Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Carigrad je pao pod Turke 1453. 1204. su Carigrad osvojili krstasi. Kakve bre zakletve na nemackom grobu, aj ne kenjaj Егзекли. Турци му нису честито ни пришли (лажем, јесу, али га нису освојили), док баја Мехмед Освајач није дошао са топовима. Иначе, један од папа (не знам да ли Бенедикт, или Војтила док је био жив) се извинио Грцима за покољ у Цариграду након крсташког освајања.
Dersu Uzala Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Vojtila 2004-te na 800-godisnjicu masakra.
RNA Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Претпоставио сам да је он, овај је тек кратко на столици.
morbid god Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 pa baš zato postoje crnogorska i bosanska nacija Izjednacavas bosansku i crnogorsku naciju?
Recommended Posts