jacobite Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 evo jos nekih demo pesama steelhearta za one koji nemaju...ovo su demo snimci od 90-92... http://www.megaupload.com/?d=FY3V3M54 Quote
Ајлин Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Ako vam se dopada muzika, KUPITE JE i POMOZITE BENDOVIMA hehe ja stalno kupujem. tj trudim se da kupujem iznervirali su me samo voyager pre desetak dana, odem tamo i repetiram kreditnu, kad ono nema srbije ni srbijanicije na spisku! lepo smo se izdopisivali bend i ja, oni meni moron-friendly questions ("do you have a c/card??"), ja njima not-that-stupid answers, da bih danas evo skinula sa rusa fino novo albumče šta ću. a steelheart sam moram priznati kupila sve na ferku. vidim da se diskusija produžila dosta otkad nisam bila online i da ste se snašli za likove. nego da vas pitam za mišljenje o tangled in reins? meni se recimo mnogo svidela electric love child ali ne odmah na prvo slušanje. ona bas linija se neprimetno uvlači pod kožu i prosto mi nedostaje kad se završi. Quote
Mistress Burzum Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 (edited) Fantazija. Ima sve da skinem Edited October 12, 2008 by Mistress Burzum Quote
LazaGNR Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 obratite pažnju uskoro izlazi novi album, biće muzički potpuno drugačiji U kom smislu drugaciji? By the way,cuo sam za ovaj bend jos davno-davno (jos dok su bili da kazem aktuelni pocetkom 90-ih),al' nikad nisma imao prilike da cujem neki njihov album (de si tad mogao da nabavis njihove albume? ),sem mozda pesmu-dva i poneki poster. Al' mi drug nedavno nabavio njihov prvi album (skin'o sa interneta),tako da sam ih napokon cuo (k'o covek) Quote
Ајлин Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 (edited) nisam ti ja dobra u tim klasifikacijama ko prince. evo ti url pa vidi http://rapidshare.com/files/75583038/Steel...ot.com.rar.html meni se najviše dopada laughing out loud ne računajući naravno we all die young koja je napravljena 2006 za the rock star movie. dugo ljudi nisu znali da je matijević otpevao ovu stvar.. edit: ne videh da je sleeze glammer dao sve linkove ne mari neću da brišem novi album je u pretprodaji! http://www.steelheart.com/index2.html eto prilike da pokažemo koliki smo metalci. ko kupuje? Edited October 22, 2008 by eileen Quote
Whitesnake_Zr Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Rock Star je snimljen 2001. Quote
Ајлин Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 (edited) da jeste stvarno. baš sam blesava kad se tako frljam s godinama (da ne kažem.. matori se) evo nešto o novom albumu izlazi 11.11.2008. šta kaže miljenko na svom forumu o najavi albuma: Miljenko Matijevic has taken rock music to a whole new level. Fusing the past, present and the future together, he has created an undeniable piece of art “A modern day led Zeppelin” (Mitch Lafon BW&BK). Matijevic’s vocals are better and stronger than ever, every song takes you on a journey; a journey that paints a portrait of his life and in doing so enables the listener to feel the song as if it were his own. A voice full of passion, power and depth, this is one album that seriously rocks. The album consists of everything from raw heavy guitars to real strings which were recorded at Sky Walker Sound. Written, produced, designed and conceived by himself, he truly has embarked on a new beginning. He invites all of you to sit back and enjoy the ride…. Miljenko Matijevic/SteelHeart "Good 2B Alive" Track Listing: 01. Samurai 02. LOL (BUY NOW Only 0.99 cents http://www.steelheart.com/index2.html) 03. Buried Unkind 04. Twisted Future (Orchestra) 05. Shine a Light for Me 06. I Breathe 07. Underground 08. You Showed Me How to Love 09. Good 2B Alive (String Version) 00. .................................G2BA valjda će mi moderator oprostiti što postujem ko sumanuta, al upravo slušam RED ALERT brateee.. ma nenormalno. steelheart u najavi. light puffy rocky sticky! jako je NJAM. poslušajte obavezno. Edited December 10, 2008 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
WITCH84 Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 U jeeeee!!!!!Ja ovaj bend slusham relativno kratko vreme i bash su mi gotivni.Bacila sam se na hair metal u poslednje vreme,poshto je to jedina sfera metala ili rocka ili chega vetj,koju nisam poznavala bash najbolje.Ziveo hair metal!Zivele osamdesete i pochetak devedesetih! Quote
Ајлин Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 konačno neko da mi odgovori e mnogo je dobar red alert Quote
WITCH84 Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Jes,bogami!I josh da dodam da Miljenko ne da peva,nego jebe kevu! Quote
Whitesnake_Zr Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Malo je bolesno kad bi to radio... Quote
Ајлин Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 odličan je red alert. ponavljaju se neke stvari iz 1990 (tj na 1990 se ponavljaju sa RA, da budem preciznija) ali ne mari kad su sjajne a instrumental, changes? Quote
jacobite Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Malo je bolesno kad bi to radio... hahaha boleeessss Quote
Whitesnake_Zr Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Inace,novi album je danas izasao... Quote
Saša Grbić Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Valjda će biti negdje da se skine. Prije neki dan sam skinuo Steelheart album. Odličan album. Quote
Mistress Burzum Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 U jeeeee!!!!!Ja ovaj bend slusham relativno kratko vreme i bash su mi gotivni.Bacila sam se na hair metal u poslednje vreme,poshto je to jedina sfera metala ili rocka ili chega vetj,koju nisam poznavala bash najbolje.Ziveo hair metal!Zivele osamdesete i pochetak devedesetih! Amin Jel ima da se skine negde novi album? Quote
Ајлин Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 (edited) nema nije još izašao. za desetak dana ako se ne varam. za sada je u pretprodaji, i to samo na paypalu jebenom, i već sam uložila protest ali mi miljenko ćutuk ništa ne odgovara, ni on ni ovi njegovi čobani što mu sajt održavaju. vrebam žrtvu za US da naručim ličnu poštu, al ko za inat niko ne leprša preko bare any time soon... @whitesnake čekaj čekaj.. gde je izašao novi album?!? jeste evo sad vidim. strašno. na sajtu je još uvek u pretprodaji... lovely edit: nađoh nešto ne znam dal radi. evo skidam http://rs580.rapidshare.com/files/14784978...logspot.com.rar RADI. in stores 11.11. al evo procureo... Edited November 4, 2008 by eileen Quote
Mistress Burzum Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Hah, super Off to pirate waters, yarrrr.... Quote
Whitesnake_Zr Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Meni se cini da sam video na Mininovi da ima da se skine novi album,ali nije bilo seeder-a i jako malo lecheera... Quote
Ајлин Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 uh... javiću se za desetak dana da mi se malo slegne. slušala sam dosta "just a taste" ep ali nema veze prokomentarisaću i to kad se vratim sa utiscima jeste skinuli? Quote
Mistress Burzum Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Skinula i sad ću da poslušam. (: Baš me zanima kakve su pesme. Quote
jacobite Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 ja bash i nemam neku zelju da cujem taj novi album... Quote
Mistress Burzum Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Ja chula i nisam se odushevila Ne znam shta je Miljenku trebalo da menja svoj stil i krene u neki rok-progresiva-power metal O.o Bar sam takav utisak stekla. Quote
Whitesnake_Zr Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Ja chula i nisam se odushevila Ne znam shta je Miljenku trebalo da menja svoj stil i krene u neki rok-progresiva-power metal O.o Bar sam takav utisak stekla. Treba da snimi album kao sto mu je bio prvi... Quote
Recommended Posts