Mistress Burzum Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Treba da snimi album kao sto mu je bio prvi... Upravo to. Quote
Whitesnake_Zr Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Pa upravo to...Kada je ceo album bio u stilu Glam metala,a ne Sleaze ili sta vec...Tada su cepali samo tako. Quote
Ајлин Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 ne, pa čekajte. kako može da fura isti fazon decenijama? već sa "just a taste" osećalo se da će da promeni pravac meni se i dalje mnogo dopada LOL. na prvo slušanje bio mi je malo odbojan kao i just a taste, ali evo sad ga slušam po ceo dan i ne mogu da prestanem. peti dan. poslušajte twisted future. odlična stvar. čovek je uložio čini mi se svu iskrenost u album. šteta što nije nakrcao još koju stvar. Quote
Mistress Burzum Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Koliko znam Manowar fura isti fazon pa im ništ ne fali a i volim hair metal pa mi stvarno ništa ne bi smetalo da je nastavio u tom fazonu. Možda će mi trebati više vremena da svarim ovaj novi album. Quote
Ајлин Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 ja bash i nemam neku zelju da cujem taj novi album... tako ni ja nisam imala želju da čujem. čak sam kad je izašao just a taste, njega izbacila sa playliste a slušala electric child po 20 puta. sad mi isprano i plitko deluju she's gone i angel eyes sad će mistress da me razapne al moram da kažem. osim miljenkovog nenormalnog tenora te stvari su vrrrlo tanke al zato je moj avatar neuništiv čovek. novi album je nabijen emocijama. pruža mi vrlo sličan osećaj kao brus springstin ili neki albumi u2. mnogo mi se sviđa. Quote
Whitesnake_Zr Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Preslusao sam sve albume,i prvi je ubedljivo najbolji...Moje licno misljenje. Quote
Whitesnake_Zr Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 Ne.nego album pod istim nazivom kao i ime grupe:Steelheart.Njihov prvi album iz 1990. Quote
Ајлин Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 ok miljenko je likčina. neka ga nek roka samo neka pravi muziku i dalje Quote
Whitesnake_Zr Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 (edited) Ti mozda znas...Kada se on osisao?Kad ga je zviznula struja?Posle toga? Edited November 15, 2008 by Whitesnake_Zr Quote
Ајлин Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Da, pa otprilike nakon Tangled in Reins i turneje sa Slaughterom kad je imao nesreću i polomljeno pola lica, amneziju.. jedva ostao živ... To je negde oktobra 1992... posle toga je trebalo par godina da se oporavi. I u kasnijim periodima nosi dugu kosu (album Wait). U jednom od intervjua kaže da ima veoma "nasty looking scar at the back of my head" kao suvenir... Od snimanja The Rock Star polako počinje da stvara drugačiju vrstu muzike Quote
Ајлин Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 “North Sea Films” & director Dana Altman have finalized agreements to produce “GOOD 2B ALIVE”; a biographical documentary film on the life & music of Miljenko Matijevic “SteelHeart”. Omaha NE (USA), January 26, 2009: Dana Altman of North Sea Films has announced a green light on production of “GOOD 2B ALIVE”, a documentary film about singer and composer, Miljenko Matijevic AKA “SteelHeart”. The film will be a detailed look into the extraordinary life of Miljenko and his music; an incredible journey back to the stage after the devastating accident in Denver Colorado during his performance at the “McNichols Arena. In 1992 on Halloween night SteelHeart had already a platinum selling album under their belt and their second album on its way to gold, when it all came to a screeching halt. A lighting truss collapsed and crushed him to the stage, removing him from the music scene and his life’s passion. In a sequence of, what can go wrong, did go wrong is the thread to this incredible true story of human perseverance, the resurrection of a Rock Star. An inspiring journey of the human spirit; how one man keeps the faith regardless of the odds. The producers are planning the final shoot to take place at a free festival called “GOOD 2B ALIVE”, in Zagreb Croatia, Miljenko’s birthplace. This festival is anticipated to be the first of many around the world. Sources: www.NorthSeaFilms.com [email protected] www.SteelHeart.com [email protected] http://www.reverbnation.com/steelheart Quote
Whitesnake_Zr Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Oooo,ovo bi moglo biti nesto fino... Quote
WITCH84 Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Odgledah spot za Sticky Side Up.Kolko je Miljenko smeshan u onim starkama i sa grandz imidzom,ko da nije on.Al faca je nevidjena,obozavam ga! Quote
Whitesnake_Zr Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Vala bas...Covek je rodjen za glamcinu ili neki heavy look. Quote
Ајлин Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Matijević ima novi spot za Laughing out loud: http://steelheart.com/ Quote
Ајлин Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 I posle toliko godina još uvek mi se kosa na potiljku naježi od ove pesme Od ovoga, i od Bonfire pesmica prosto dobijem lupanje srca jbt A evo i spota http://www.youtube.com/watch?v=lqKLuegPPxk Quote
Whitesnake_Zr Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Ja bi ovo stavio u top 5 rock/metal pesama ikad... Quote
Ајлин Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 I bio bi u pravu. Moram sebi da zbavim ovaj CD, i neke Vajpsnejtove što bi rekla ona gospoja kod Milana Tarota u emisiji... Kako kaže ona reklama, 'jer ja to zaslužujem'! Nego gre'ota što ovaj Fowler otide mlad čovek 1 Quote
kiss of death Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Stvarno ode nam Fowler,da ne poverujes..ostaju nam samo ovi snimci da ga se secamo Svaki put kad vidim neki video od Steelheart sa prvog albuma uhvati me nostalgija za `91 godinom..eh kao da je juce bilo... Quote
Ајлин Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Kad je on beše umro, nije to baš tako skoro ni bilo?... Inače ja kako nisam pratila scenu neko vreme čula sam šta se desilo Miljenku i nisam mogla da verujem šta je čovek preživeo Novi Iron Man hebote, nek je živ i zdrav. 1 Quote
kiss of death Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Bice sad skoro dve godine kako je umro.. Inace i ja nisam imao pojma do skoro sta mu se desilo,pa nazvati ga Iron Man je sasvim ok Ali vazno da je ziv i zdrav,da jos odlicno peva i snima albume Quote
Ајлин Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 (edited) Okrenuo se malo sada prema progu kao. Prošlog čini mi se decembra je izdao album, ima sjajnih pesama! Ali za razliku od pređašnjeg Steelhearta, ovo ne ulazi u uho baš na prvo slušanje. Kvalitetnu muziku pravi majstor. Naravno ne može više punim glasom uživo da izvlači baš sve registre koje je ranije mogao, ali je i dalje pun energije, i još žvaće žvaku na nastupima, ludak edit: evo jedna stara u novijem ruhu. Edited February 7, 2010 by Ајлин 1 Quote
kiss of death Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Slusao sam Good 2b Alive album i moze se reci da je kvalitetan sa par odlicnih pesama. Da vidi se iz ovog live nastupa da i ako nemoze vise da izvuce one visoke registre,energija je i dalje veoma prisutna. A i frizura mu je veoma interesantna Quote
Ајлин Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Ipak ima on godina , 45 pa u šestu A sa dobrim muzičarima svira, evo mu ga ovaj ludi basista Rev Jones što je svirao sa Michael Schenker Group i u Black Symphony. On je jako dobar svirač i interesantan je kao pojava. Sigurno nije preterano zabavno kad opauči tom pletenicom slučajno 1 1 Quote
Recommended Posts