Jump to content

Recommended Posts

Posted

ne, pa čekajte. kako može da fura isti fazon decenijama? već sa "just a taste" osećalo se da će da promeni pravac

meni se i dalje mnogo dopada LOL. na prvo slušanje bio mi je malo odbojan kao i just a taste, ali evo sad ga slušam po ceo dan i ne mogu da prestanem. peti dan.

poslušajte twisted future. odlična stvar. čovek je uložio čini mi se svu iskrenost u album. šteta što nije nakrcao još koju stvar.

Posted
ja bash i nemam neku zelju da cujem taj novi album... :mrtav:

tako ni ja nisam imala želju da čujem. čak sam kad je izašao just a taste, njega izbacila sa playliste a slušala electric child po 20 puta. sad mi isprano i plitko deluju she's gone i angel eyes :) sad će mistress da me razapne al moram da kažem. osim miljenkovog nenormalnog tenora te stvari su vrrrlo tanke

al zato je moj avatar neuništiv čovek. :) novi album je nabijen emocijama. pruža mi vrlo sličan osećaj kao brus springstin ili neki albumi u2. mnogo mi se sviđa.

Posted

Da, pa otprilike nakon Tangled in Reins i turneje sa Slaughterom kad je imao nesreću i polomljeno pola lica, amneziju.. jedva ostao živ... To je negde oktobra 1992... posle toga je trebalo par godina da se oporavi.

I u kasnijim periodima nosi dugu kosu (album Wait). U jednom od intervjua kaže da ima veoma "nasty looking scar at the back of my head" kao suvenir...

Od snimanja The Rock Star polako počinje da stvara drugačiju vrstu muzike :)

• 2 months later...
Posted

“North Sea Films” & director Dana Altman have finalized agreements to produce “GOOD 2B ALIVE”; a biographical documentary film on the life & music of Miljenko Matijevic “SteelHeart”.

Omaha NE (USA), January 26, 2009: Dana Altman of North Sea Films has announced a green light on production of “GOOD 2B ALIVE”, a documentary film about singer and composer, Miljenko Matijevic AKA “SteelHeart”. The film will be a detailed look into the extraordinary life of Miljenko and his music; an incredible journey back to the stage after the devastating accident in Denver Colorado during his performance at the “McNichols Arena. In 1992 on Halloween night SteelHeart had already a platinum selling album under their belt and their second album on its way to gold, when it all came to a screeching halt. A lighting truss collapsed and crushed him to the stage, removing him from the music scene and his life’s passion. In a sequence of, what can go wrong, did go wrong is the thread to this incredible true story of human perseverance, the resurrection of a Rock Star. An inspiring journey of the human spirit; how one man keeps the faith regardless of the odds. The producers are planning the final shoot to take place at a free festival called “GOOD 2B ALIVE”, in Zagreb Croatia, Miljenko’s birthplace. This festival is anticipated to be the first of many around the world.

Sources:

www.NorthSeaFilms.com [email protected]

http://www.reverbnation.com/steelheart

• 5 weeks later...
  • 3 months later...
  • 7 months later...
Posted

I bio bi u pravu.

Moram sebi da zbavim ovaj CD, i neke Vajpsnejtove što bi rekla ona gospoja kod Milana Tarota u emisiji... Kako kaže ona reklama, 'jer ja to zaslužujem'!

Nego gre'ota što ovaj Fowler otide mlad čovek :no:

• Upvote 1
Posted

Kad je on beše umro, nije to baš tako skoro ni bilo?...

Inače ja kako nisam pratila scenu neko vreme čula sam šta se desilo Miljenku i nisam mogla da verujem šta je čovek preživeo :haha: Novi Iron Man hebote, nek je živ i zdrav.

• Upvote 1
Posted (edited)

Okrenuo se malo sada prema progu kao.

Prošlog čini mi se decembra je izdao album, ima sjajnih pesama! :da: Ali za razliku od pređašnjeg Steelhearta, ovo ne ulazi u uho baš na prvo slušanje. Kvalitetnu muziku pravi majstor. Naravno ne može više punim glasom uživo da izvlači baš sve registre koje je ranije mogao, ali je i dalje pun energije, i još žvaće žvaku na nastupima, ludak :haha:

edit: evo jedna stara u novijem ruhu.

Edited by Ајлин
  • Upvote 1
Posted

Slusao sam Good 2b Alive album i moze se reci da je kvalitetan sa par odlicnih pesama.:smile:

Da vidi se iz ovog live nastupa da i ako nemoze vise da izvuce one visoke registre,energija je i dalje veoma prisutna.

A i frizura mu je veoma interesantna :haha:

Posted

Ipak ima on godina , 45 pa u šestu :haha:

A sa dobrim muzičarima svira, evo mu ga ovaj ludi basista Rev Jones što je svirao sa Michael Schenker Group i u Black Symphony. On je jako dobar svirač i interesantan je kao pojava. Sigurno nije preterano zabavno kad opauči tom pletenicom slučajno :haha:

• Upvote 1
  • Downvote 1