=sleepy= Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 evo i nas na yumetalu a eto vama prilike da nam kazhete shta imate a i da pitate ako vas neshto zanima. trenutna postava benda je: Veca-Vokal Gale-Gitara Dunzi-Gitara Sleepy-Bas Aki-Bubanj www.myspace.com/fakefreedombgd Quote
hah Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Izvanredni ste! Vase svirke se ne propustaju najvise mi se dopadaju Warzone (o gle cuda ) i Absolute power..... (mada su vam sve numere do jaja) ...nego...........jel' imate neki novi snimak? Quote
Possessed Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 E kidate! samo : Fakefreedom je oformljen krajem decembra 2006-te u sadsnjoj postavi kada su se srednjoshkolcima Galetu(gitara),Akiju(bubanj) i Dunziju(gitara,osnivach benda Resister) pridruzili Dorkin(vocal,inace gitarista i frontmen Final Thought-a) i Dule(bas gitara).Prvo su bile ideje da bend obradjuje Down,ali se ubrzo pre--lo na uve--bavanje autorskih pesama koje su ubitacan i slojevit miks Panterinog neo-trasha i NU metala sa hardcore primesama.Tematika benda se krece od problema kao --to su rat,zivotni stav,antiutopizam,lo-- uticaj masovnih medija pa sve do anti-komunistickih i anti-masonskih pljuvacina,zastupajuci stav ne tako umerenog antiglobalizma i kritikujuci laznu slobodu i iluzije koje nam donosi ekstremno nazadna i degradirajuca politika takozvanog "Novog svetskog poretka". Bend je prvu svirku imao krajem januara 2007-me i od tada je imao jo-- sedam svirki za cetiri meseca,koje bile su vrlo dobro prihvacene od strane publike.Pored uve--banih osam autorskih pesam bend je na svirkama obradivao i Hatebreed i Sepulturu.Zanimljivo je to --to su dve svirke ovog benda bile prekinute od strane policije koja je dva puta upadala u skc iz razloga neprijavljivanja svirke od strane ljudi iz skc-a kao i zbog tuce u publici.Sve se to na--alost savrsheno uklapa u tematiku onoga --to bend hoce da poruci...Grupa ce ubuduce nastaviti da uve--bava autorske,za --ta materijala ima preko glave.Takode postoji mogucnost snimanja pesama najranije do kraja godine.Bend je krajem leta promenio basistu i pevacha,sada bas svira Milosh(Worg),a peva Vetza(ex FT,Sacrifice). Trenutno su okacene pesme koje su snimci studijske probe iz "Cunami" studija.Svima koji ovo citaju bend upucuje srdacan pozdrav!KEEP ON MOSHIN'!!! http://www.myspace.com/fakefreedombgd Quote
kIDd Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 FF FTW ! Jebeno razvalite sa Rootsom:) Quote
deda Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Kakve veze to sto vi svirate ima sa hardcore-om? baki, to ti je neki talme i nista vise.... Quote
enclave Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 (edited) Momci sviraju MetalCore.... ...odlican MetalCore.... Edited January 10, 2008 by enclave Quote
deda Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 S.O.D. (Stormtroopers Of Death...da ne bude zabune) sviraju metal core a ovo je metal iliti nu metal.... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 S.O.D. (Stormtroopers Of Death...da ne bude zabune) sviraju metal core a ovo je metal iliti nu metal.... Lepo je reko Radovan... Svet je propao od kad su seljaci poceli da se jebu u dupe,i od kad je svako poceo da procenjuje sta koji metal bend svira.... E moj prijatelju....ti ces da pricas o NU metalu....i jos spominjes FF.... Pokusaj,ponovo neuspesne expanzije brutala,grind-a...sta god.... Aj zdravo I pozdrav za ortake-kidace! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Kao doktor za nu mjetal dajem svoj atest da oni nisu nu i necu vise da zalazim sta su jer sam samo za ovo specijalizovan Quote
deda Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 Kao doktor za nu mjetal dajem svoj atest da oni nisu nu i necu vise da zalazim sta su jer sam samo za ovo specijalizovan talme, talme.... Quote
ba+a. Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 koji ste vi retardi, ko da je bitno sta je Quote
deda Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 Ja sam rekao ono sto sam imao a za to forum i sluzi...jebi ga, ljudi se ponasaju kao da sam rekao da je bend los...svasta...ranije su se metalci ljutili kada im kazes da su malo hardcore (ranije su hardcore smatrali za brzi punk sto i jeste) a sada se nadrkavaju kada im kazes da nisu hardcore....svasta. Quote
=sleepy= Posted January 23, 2008 Author Report Posted January 23, 2008 samo shto nije poenta da vi ovde raspravljate o tome shta mi sviramao niti da li je to nu metal ili hard core ili power metal nego da lepo kazhete shta mislite o bendu... a ne da se pravite pametni i pokazujete svoje "poznavanje" metal muzike... stvrano Deda, ne seri! Quote
=sleepy= Posted February 6, 2008 Author Report Posted February 6, 2008 8. febrar, mala sala skc-a da vas vidim Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Jebem ti mrtve ispite......MAMU IM MRTVU JEBEM!!! Nema sanse da dodjem...... Quote
=sleepy= Posted February 8, 2008 Author Report Posted February 8, 2008 danas mi nadimach, uzhas, i josh 1 ili 2 benda Quote
Recommended Posts