ΣΟΚΙ Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 (edited) то су претње милоше спремај се за аду још мало...хаха Edited May 8, 2008 by ΣΟΚΙ Quote
=sleepy= Posted May 8, 2008 Author Report Posted May 8, 2008 hahahahah josh samo malo ali ako nadjem posao nema nishta od brchkanja..... ma pretnje su kul Quote
Bejbe Kompajler Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Mili moji, u ovom samrtnom casu moram da se obratim ovom liku koji sebe zobe "sleepy". Posto kontam da siti vodja ovoga benda, moram te priupitat nesto lijepo- jel mislite da ste boga uhvatili za karu??? Bio sam jedared na vasoj svirci...ovaj vas pjevac se raspado tamo na bini, onaj debeli gitarista zakucao u mjestu, a bubnjar je grijesio samo tako! Mozes li misliti covjece, kad odem polupijan na svirku i cujem kako bubnjar grijesi??? Gledam ove dupelizce kako pricaju ovdi sve i svasta, jedino ovaj lik duxa ima muda da kaze nesto pobogu...moracete raditi momci jos mnogo ako mislite sebe zvati ozbiljnim bendom... еееееејооој, што волем овакве........ ајде, молим те, цитирај тај Дуксин пост где он говори нешто за шта треба имати тестисе! Једини такав пост није био упућен БЕНДУ!!!!! Бенд је у Трећој био одличан, а верујем да ће и 14. маја рокати!!! А ти пробај да се не напијеш кад будеш ишао на свирку..... Quote
ΣΟΚΙ Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 hahahahah josh samo malo ali ako nadjem posao nema nishta od brchkanja..... ma pretnje su kul па ваљда ћемо моћи понекад мало да се брчнемо мајку му хаха Quote
ÆSTROPHOBOS Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Doci cu ti ja na svirku, i to trijezan ovog puta, pa cemo vidjeti.... Quote
ÆSTROPHOBOS Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 (edited) Mili moji, u ovom samrtnom casu moram da se obratim ovom liku koji sebe zobe "sleepy". Posto kontam da siti vodja ovoga benda, moram te priupitat nesto lijepo- jel mislite da ste boga uhvatili za karu??? Bio sam jedared na vasoj svirci...ovaj vas pjevac se raspado tamo na bini, onaj debeli gitarista zakucao u mjestu, a bubnjar je grijesio samo tako! Mozes li misliti covjece, kad odem polupijan na svirku i cujem kako bubnjar grijesi??? Gledam ove dupelizce kako pricaju ovdi sve i svasta, jedino ovaj lik duxa ima muda da kaze nesto pobogu...moracete raditi momci jos mnogo ako mislite sebe zvati ozbiljnim bendom... Prvo prijatelju, lik se ne zobe "sleepy", to je neki sasvim drugi lik... Vodja benda sam ja... Pevaca smo posle te svirke sakupili, debelog gitaristu cemo da otkucamo, a bubnjar se ne ispoveda popovima da je grijesio... Ti se ovaj put bas napij, ali onako bas , ako vidis duxu proveri za svaki slucaj jos jednom da li ima muda kod sebe, i chuj ostale bendove... Inace nemamo takav odnos sa BOGOM koji TI zamisljas i mislim da ce biti i zena tamo da ne gledas samo Duxu... Edited May 13, 2008 by Lazzar Arhangelisk Quote
Duxa Deathroll Rising Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Prvo prijatelju, lik se ne zobe "sleepy", to je neki sasvim drugi lik... Vodja benda sam ja... Pevaca smo posle te svirke sakupili, debelog gitaristu cemo da otkucamo, a bubnjar se ne ispoveda popovima da je grijesio... Ti se ovaj put bas napij, ali onako bas , ako vidis duxu proveri za svaki slucaj jos jednom da li ima muda kod sebe, i chuj ostale bendove... Inace nemamo takav odnos sa BOGOM koji TI zamisljas i mislim da ce biti i zena tamo da ne gledas samo Duxu... A cemu sada ove prozivke na moj racun??? Quote
ÆSTROPHOBOS Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 A cemu sada ove prozivke na moj racun??? Jaoj Duxaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Tacno sam znao... Nije bilo prozivki, nego smo mi malo ljubomorni na tebe... Vidi, svirka, sviraju bendovi a sva polupijana masa gleda u tvoje genitalije... Zasto????? Quote
Bejbe Kompajler Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Jaoj Duxaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Tacno sam znao... Nije bilo prozivki, nego smo mi malo ljubomorni na tebe... Vidi, svirka, sviraju bendovi a sva polupijana masa gleda u tvoje genitalije... Zasto????? хахахахахаха... :) Quote
Duxa Deathroll Rising Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Jaoj Duxaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Tacno sam znao... Nije bilo prozivki, nego smo mi malo ljubomorni na tebe... Vidi, svirka, sviraju bendovi a sva polupijana masa gleda u tvoje genitalije... Zasto????? .......... 'avarija..... Quote
=sleepy= Posted May 26, 2008 Author Report Posted May 26, 2008 EVO SPOTA !!!!!!! POGLEDAJTE!!!!!! (malo je loshiji kvalitet slike zbog youtube-a ali ok je ) http://youtube.com/watch?v=ICqit3xeqvc Quote
Vonjagla Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 eMOO sleepy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha ! ev i kod vas plakat ... emose Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Hvala kurci da se nesto razlikuje od emoa. Dobar snimak skroz,svaka cast.Pogledacu spot ovih dana. Quote
=sleepy= Posted July 9, 2008 Author Report Posted July 9, 2008 ako neko gleda ovu temu... POTRBAN NAM JE NOVI BUBNJAR!!! javite se meni na PP ili na [email protected] Quote
SATAN-iz Batajnice Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 A zato Dunzi pije u Kornjaci veceras.Od muke... Quote
phantasm of the living Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 To pitaj njega kad ga ponovo vidis u Kornjaci. Quote
=sleepy= Posted July 10, 2008 Author Report Posted July 10, 2008 ekstremno glupi razlozi, jbg. uglavnom, treba nam novi bubjar za sada, a gitarista kad dodje doshao je. Quote
Recommended Posts