Idrila Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Ragovaram sa ljudima. A koliko znam nije mi potrebno odobrenje da izrazim svoje misljenje. Kao sto sam vec rekla u temi GBOB, meni su Face Off, FakeFreedom i Tea Break favoriti za London. A da mi se nije dopalo sto su svirali ponovo, nije. Sto se tice toga da sam u drugom bendu, haha:D Instrumente vidjam samo u prodavnici, a da pevam ne umem. Ne znam sta cu bilo kom bendu Quote
Vuk Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Ok. Ali, zajedljive komentare je bolje da kazesh ljudima u lice umesto preko tastature. Quote
GBOB-SERBIA Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 he, ajde sad mozda ce im i reci kada ih vidi na finalnoj veceri! Uostalom, forum i sluzi za iznosenje misljenja i razmenu ideja tako da, moze to i ovde... Hteo bih da napravim glasanje preko myspace-a ali, ne postoji poll koji daje 15 odgovora...jel zna neko kako to mogu da stavim na spejs stranu? hvala! Quote
krchulj Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 "bolje reći u lice, nego iza vrata, kukavice!" ako mi ispitni rok dozvoli, dolazim da podržim svoje internet drugare Quote
Idrila Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Ne treba njima zastitnik duso, odlicni su oni momci i umeju da se bore za sebe. Kao sto sam rekla, izuzetno su mi dragi. I ne dopada mi se sto su svirali ponovo na kraju takmicenja. Ali to nije attack na muziku i na njih kao likove. Zato ucuti. FakeFreedome, pa zar se neko od vas ljuti pored ovoliko pohvala? Quote
=sleepy= Posted September 29, 2008 Author Report Posted September 29, 2008 pa ja sam hteo da se umesham ali sam odluchio da tjutim i da vidim dokle tje ovo da ode hvala tebi i ostalima na lepim rechima, lepo je znati da imamo podrshku blizhi se petak, hotju sve da vas vidim u skucu mada ne znam ni kako neki izgledaju Quote
GBOB-SERBIA Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 jaaaaooooooo koje fore!!! ocete se naci ranije?Mislim, cisto da se prepoznate u skc-u? ajde, brza procena ljudi...koliko dolazi? Quote
Idrila Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Pazi, dolazice ljudi to stoji. Pa BG Invazija je napunila salu. Ali je imala i vise plakata... Quote
ÆSTROPHOBOS Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Ok. Ali, zajedljive komentare je bolje da kazesh ljudima u lice umesto preko tastature. Wuche, ako si ovo ti , idi oma ubi se... A svima ostalima da kazem da je Fake toooootalno sranje, i jedva cekam da odu u taj London da ih ne gledam vise Quote
GBOB-SERBIA Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 krenuli su plakati mada, vise je preko neta razglasena prica... Quote
Idrila Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Videla sam onaj beli plakat i onaj bilbord kod SKCa, simpaticno Kad je bila ta invazija bili su plakati svuda po gradu...ali jbg nisam mogla da odem. Zato sam se nagledala slika po netu i stvarno je delovalo puno... Quote
NećuDisplejNejm Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Navijam za FakeFreedom jeeej. Quote
ÆSTROPHOBOS Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Navijam za FakeFreedom jeeej. A ja za Idrilu:))))))))))) Quote
Idrila Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Inace ljudi bili ste sjajni na svirci. Bolje nego u Dangubi Quote
=sleepy= Posted October 7, 2008 Author Report Posted October 7, 2008 tenk ju tenk ju jbg, lezhi nam vetja bina Quote
Idrila Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 I treba, svakom normalnom bendu lezi veca bina. Zamisli Rammstein u Dangubi Quote
=sleepy= Posted October 7, 2008 Author Report Posted October 7, 2008 aj savet od fanova... da pravimo neku svirku uskoro? mi i josh jedan ili 2 benda? Quote
Idrila Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Mogli biste. Ovde uvek ima spremnih ljudi koji ce doci Quote
ÆSTROPHOBOS Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Mogli biste. Ovde uvek ima spremnih ljudi koji ce doci Ne mogu dok mi ne vrate one svirke koje su mi duzni Quote
kIDd Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 ja chuo Fake Freedom predgrupa Biohazardu xD Quote
Masovni UBICA Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 METAL SOUND KONCERT: Danguba 26.10.2008. Početak u 21:30h ART DILER (Hard Rock) VOX DEORUM (Gothic Metal cover band-Katatonia, Paradise Lost, Crematory, Moonspell, Poisonblack,...) FAKEFREEDOM (Metal-Core) REGRESSION (HIM tribute) Ulaz: 100 din Quote
Recommended Posts