Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ragovaram sa ljudima. A koliko znam nije mi potrebno odobrenje da izrazim svoje misljenje. Kao sto sam vec rekla u temi GBOB, meni su Face Off, FakeFreedom i Tea Break favoriti za London.

A da mi se nije dopalo sto su svirali ponovo, nije.

Sto se tice toga da sam u drugom bendu, haha:D Instrumente vidjam samo u prodavnici, a da pevam ne umem. Ne znam sta cu bilo kom bendu :D

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

he, ajde sad :)

mozda ce im i reci kada ih vidi na finalnoj veceri!

Uostalom, forum i sluzi za iznosenje misljenja i razmenu ideja tako da, moze to i ovde...

Hteo bih da napravim glasanje preko myspace-a ali, ne postoji poll koji daje 15 odgovora...jel zna neko kako to mogu da stavim na spejs stranu?

hvala!

Posted

Ne treba njima zastitnik duso, odlicni su oni momci i umeju da se bore za sebe. Kao sto sam rekla, izuzetno su mi dragi. I ne dopada mi se sto su svirali ponovo na kraju takmicenja. Ali to nije attack na muziku i na njih kao likove. Zato ucuti.

FakeFreedome, pa zar se neko od vas ljuti pored ovoliko pohvala? :)

Posted

pa ja sam hteo da se umesham ali sam odluchio da tjutim i da vidim dokle tje ovo da ode :D

hvala tebi i ostalima na lepim rechima, lepo je znati da imamo podrshku ;)

blizhi se petak, hotju sve da vas vidim u skucu :)

mada ne znam ni kako neki izgledaju :D

Posted
Ok. Ali, zajedljive komentare je bolje da kazesh ljudima u lice umesto preko tastature.

Wuche, ako si ovo ti , idi oma ubi se... A svima ostalima da kazem da je Fake toooootalno sranje, i jedva cekam da odu u taj London da ih ne gledam vise :rockdevil::pivopije:

Posted

Videla sam onaj beli plakat i onaj bilbord kod SKCa, simpaticno :) Kad je bila ta invazija bili su plakati svuda po gradu...ali jbg nisam mogla da odem. Zato sam se nagledala slika po netu i stvarno je delovalo puno...

:pivopije::rockdevil::pivopije:

Posted

METAL SOUND KONCERT:

Danguba 26.10.2008.

Početak u 21:30h

ART DILER (Hard Rock)

VOX DEORUM (Gothic Metal cover band-Katatonia, Paradise Lost, Crematory, Moonspell, Poisonblack,...)

FAKEFREEDOM (Metal-Core)

REGRESSION (HIM tribute)

Ulaz: 100 din

:pivopije: