lemmy sixx Posted January 4, 2008 Author Report Posted January 4, 2008 Не праштају они којима је овај звук драг, звои нас како хоћеш. Рећи да је Megadeth измислио треш метал је исто као рећи да су Tygers Of Pan Tang измислили хеви метал. Свако има рпаво на своје мишљење гледе најбољег албума и квалитета истог, али постоје и чињенице. Slazem se sa svim navedenim,ali isto tako je neverovatno glupo reci da poslednji Megadeth album nije thrash metal i nema veze sa istim.Nebuloza.
М Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Боља је 'Fashioned From Dust'. Naravno da nije.
RNA Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Наравно да јесте, нису је џабе ставили да отвара албум.
Karlo SE Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 O jebala vas i jedna i druga, vama je bolja jedna njima druga i tu nema neke rasprave, to je ukus.
lemmy sixx Posted January 4, 2008 Author Report Posted January 4, 2008 Najbolja je "Skeleton Christ",iako je izasla u 2006.
Angelystor Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Ne. Meni u glavi sad samo Onslaught i Desaster. Verovatno izashlo neshto bolje od Desastera, a verovatno ne bolje od Onslaughta..al me sad mrzi da se prisecam
Routasydän Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Ovde imas ili "uzajamno milovanje idiotskih glava" ili rasprave mudraca ko je izmislio toplu vodu
lemmy sixx Posted January 4, 2008 Author Report Posted January 4, 2008 Ili pametovanje kada te niko nista ne pita.
Angelystor Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 (edited) Pa da. Inache, Ne. PS. tek sad uochih, lemmy, "Skeleton Christ" nije ime albuma Edited January 4, 2008 by Angelystor
lemmy sixx Posted January 4, 2008 Author Report Posted January 4, 2008 Ma nemoj me zajebavati.Stvarno?Ja to nisam znao. Odnosilo se na pesme koje su se navodile.
Angelystor Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Da, da....tek sad vidim da ste vi skrenuli sa teme josh pre nego shto sam ja doshao 'ajde se organizuje neki poll, ovako sve vodi u besmisao...i spam.
lemmy sixx Posted January 5, 2008 Author Report Posted January 5, 2008 Da, da....tek sad vidim da ste vi skrenuli sa teme josh pre nego shto sam ja doshao 'ajde se organizuje neki poll, ovako sve vodi u besmisao...i spam. Pa moze se organizovati poll,editovacu prvi post,ali jednostavno je nemoguce staviti svaki album koji se nekome svidja ovde...ova tema je poprilicno subjektivna.Iako bi trebala biti objektivna.Ali nece.Naravno.
RNA Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Ма, дај, колега, ко је по оваквим питањима икада био објективан. И ти кад стављаш своју листу си субјективан, јер оцењујеш по сопственим критеријумима.
lemmy sixx Posted January 5, 2008 Author Report Posted January 5, 2008 Jeste,u pravu si kolega,ali ipak u nekim slucajevima mozes biti objektivan.Ako se razumes u materiju.Ali ajde da se ispravim:ova tema treba biti subjektivna,ali i mora imati neku dozu objektivnosti u odredjenim slucajevima.Zbog toga glasanje nema smisla.Ali ako hocete,mozemo staviti neku listu pa da se glasa.
RNA Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Ајде ти мени реци како ти можеш да будеш објективан на пример по питању Слејер албума? Све и да направе највеће срање на свету, теби ће то да се свиди докле год је иоле метализирано. Реци ми да нисам у праву.
Nixx Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Ма, дај, колега, ко је по оваквим питањима икада био објективан. И ти кад стављаш своју листу си субјективан, јер оцењујеш по сопственим критеријумима. To nije istina, on može biti objektivan, osim kada ne prihvata realnost.
lemmy sixx Posted January 5, 2008 Author Report Posted January 5, 2008 Ајде ти мени реци како ти можеш да будеш објективан на пример по питању Слејер албума? Све и да направе највеће срање на свету, теби ће то да се свиди докле год је иоле метализирано. Реци ми да нисам у праву. Pa jebem mu sunce,procitaj post.Rekoh u odredjenim slucajevima.Ja neznam za druge,ali ja ako cujem neki album koji je kvalitetan,ja cu to skontati iako se meni licno muzika ne svidja.Kvalitetno je.Zato kazem u nekim slucajevima je objektivnost moguca.Ali to je vec za preterano dugacku diskusiju,a mrzi me da diskutujem. Sto se tice Slayer-a,nemogu da ti odgovorim da li si u pravu ili nisi,posto oni nemaju nijedan slab album.Ako ikada naprave jedan slab,videcemo moju reakciju. To nije istina, on može biti objektivan, osim kada ne prihvata realnost.
М Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Наравно да јесте, нису је џабе ставили да отвара албум. To nije preduslov da je pesma bolja od drugih. I dalje mi je Wash... bolja.
Karlo SE Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Sto se tice Slayer-a,nemogu da ti odgovorim da li si u pravu ili nisi,posto oni nemaju nijedan slab album.Ako ikada naprave jedan slab,videcemo moju reakciju. Necemo videti tvoju reakciju jer su oni apsolutno nesposobni da naprave slab album.
lemmy sixx Posted January 6, 2008 Author Report Posted January 6, 2008 Upravo tako.Znaci zakljucak:nikada necemo videti moju reakciju.
Ultimate Bastich V.2. Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Prosla godina je bila nekako isprazna...cak iako je gomila dobrih bendova izbacila albume nijedan mi nije pasovao tako da cu da ostavim na tome....
Vic Rattlehead Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Veliki poznavaoci treša, ko je ga je izmislio?
Recommended Posts