lemmy sixx Posted January 7, 2008 Author Report Posted January 7, 2008 Setih se jos jednog odlicnog albuma...Sworn Enemy - "Maniacal".Ima HC-a malo na albumu,ali u principu thrashcina do jaja.
Ultimate Bastich V.2. Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Setih se jos jednog odlicnog albuma...Sworn Enemy - "Maniacal".Ima HC-a malo na albumu,ali u principu thrashcina do jaja. Album im je Bili su bolji dok su bili hc,posle kada je krenula metalurgija poceli su da se tripuju da su novi Slayer...
lemmy sixx Posted January 9, 2008 Author Report Posted January 9, 2008 E vidis,meni je obratno.Njihov pocetak mi se uopste ne svidja,bezveze,dok je novije mnogo bolje.Pogotovo "Maniacal".Odlican album.
Karlo SE Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Veliki poznavaoci treša, ko je ga je izmislio? Necu da izazovem lavinu spama pa se necu ni izjasnjavati ko je po mom misljenju izmislio thrash... ali to nije bio Megadeth ni u kom slucaju... Sto ne znaci da ih ja ne obozavam, samo iznosim cinjenice.
Recommended Posts